Безработицата в Канада намалява!

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
army

Мнение от army »

...ще насъскам Кримон и ще стане кърваво меле.
Не знаех, че си имаш куче. :nenam:
Каква порода е?
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
prace

Мнение от prace »

ablood написа:Ти като съвет ли го прие? Не се шегувай със заповедите! Давам ти срок до следващия четвъртък, след което ще насъскам Кримон и ще стане кърваво меле. :evil:
Ти как мина медицинските за Канада? С връзки ли?
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Какво се палите толкова с тази криза? Криза има навсякъде, не е само в Канада, всеки казва за страната, в която живее, че е много зле. И навясъде е едно и също - едни я усещат, други не, зависи от много неща. Според мен цялата тая "криза" е изкуствено създадена. Как до вчера всичко беше добре и днес хоп - всичко много зле, всички останали без работа, все по-зле щяло да става.
Айде не му мислете много много, ще премине и това чудо.

:D

Поздрави от слънчев Ванкувър :D
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
army

Мнение от army »

:thumbsup:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

bucca написа:Какво се палите толкова с тази криза? Криза има навсякъде, не е само в Канада, всеки казва за страната, в която живее, че е много зле. И навясъде е едно и също - едни я усещат, други не, зависи от много неща. Според мен цялата тая "криза" е изкуствено създадена. Как до вчера всичко беше добре и днес хоп - всичко много зле, всички останали без работа, все по-зле щяло да става.

bucca, поздрави от слънчева Стара Загора. :thumbsup:
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Аз предпочитам тази уж-криза да продължава, че като свърши веднага ще спретнат или война, или тероризъм, или екологична катастрофа...
Кукловодите винаги изнамират някаква уж-екстремна причина за прехвърляне на милиарди от държавни в корпоративни сметки.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

ablood написа:Аз предпочитам тази уж-криза да продължава, че като свърши веднага ще спретнат или война, или тероризъм, или екологична катастрофа...
Кукловодите винаги изнамират някаква уж-екстремна причина за прехвърляне на милиарди от държавни в корпоративни сметки.
:shock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

valioiko написа:
bucca написа:Какво се палите толкова с тази криза? Криза има навсякъде, не е само в Канада, всеки казва за страната, в която живее, че е много зле. И навясъде е едно и също - едни я усещат, други не, зависи от много неща. Според мен цялата тая "криза" е изкуствено създадена. Как до вчера всичко беше добре и днес хоп - всичко много зле, всички останали без работа, все по-зле щяло да става.

bucca, поздрави от слънчева Стара Загора. :thumbsup:
:wave:
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

valioiko написа: bucca, поздрави от слънчева Стара Загора. :thumbsup:

Ееееехххххх.... Сега ми е любимия сезон под Аязмото...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

prace написа:Аз съм се махнала от БГ и от по-развитите страни по причини, които няма да обяснявам....
ОК, причините са си твои - не ги споделяй. Кажи поне кои са тези по-развити страни. Някой може да предпочете някоя от тях пред Канада.
KaloyanR
Обратна връзка:

Мнение от KaloyanR »

Имах си хас, всички да имат причина да бягат и всички да се чувстват зле тук в БГ, баси ми кой ще им работи на сиганите ве ааааа, ше се довлекат по нас и зад океана :lol: :lol: :lol:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

hadministratora написа:
prace написа:Аз съм се махнала от БГ и от по-развитите страни по причини, които няма да обяснявам....
ОК, причините са си твои - не ги споделяй. Кажи поне кои са тези по-развити страни. Някой може да предпочете някоя от тях пред Канада.
Готоо
Англия,Германия,Швеция,Дания,Холандия,Австрия,а бе ЕВРОПА бе момче :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Fireman

Мнение от Fireman »

Айде бе Мух,айде намерил съм ти тук една работа 8) .
Става въпрос Общ Работник,НО трябва да знаеш Английски и Немски,плюс компоютърна грамотност.....
prace

Мнение от prace »

Западна Eвропа е наистина светлинни години пред Канада като икономическа, социална политика и културно развитие, но не се живее сега лесно там. Кризата е по-страшна от Канада и шовинизма и дискриминацията са в пъти по-големи от тук.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

prace написа:Западна Eвропа е наистина светлинни години пред Канада като икономическа, социална политика и културно развитие, но не се живее сега лесно там. Кризата е по-страшна от Канада и шовинизма и дискриминацията са в пъти по-големи от тук.
С какво е по-напред тогава и какви са признаците на това, след като изброяваш болднатите неща???
Публикувай отговор