Не знаех, че си имаш куче. :nenam:...ще насъскам Кримон и ще стане кърваво меле.
Каква порода е?
Не знаех, че си имаш куче. :nenam:...ще насъскам Кримон и ще стане кърваво меле.
bucca, поздрави от слънчева Стара Загора.bucca написа:Какво се палите толкова с тази криза? Криза има навсякъде, не е само в Канада, всеки казва за страната, в която живее, че е много зле. И навясъде е едно и също - едни я усещат, други не, зависи от много неща. Според мен цялата тая "криза" е изкуствено създадена. Как до вчера всичко беше добре и днес хоп - всичко много зле, всички останали без работа, все по-зле щяло да става.
Айде не му мислете много много, ще премине и това чудо.
![]()
Поздрави от слънчев Ванкувър
ablood написа:Аз предпочитам тази уж-криза да продължава, че като свърши веднага ще спретнат или война, или тероризъм, или екологична катастрофа...
Кукловодите винаги изнамират някаква уж-екстремна причина за прехвърляне на милиарди от държавни в корпоративни сметки.
valioiko написа:bucca, поздрави от слънчева Стара Загора.bucca написа:Какво се палите толкова с тази криза? Криза има навсякъде, не е само в Канада, всеки казва за страната, в която живее, че е много зле. И навясъде е едно и също - едни я усещат, други не, зависи от много неща. Според мен цялата тая "криза" е изкуствено създадена. Как до вчера всичко беше добре и днес хоп - всичко много зле, всички останали без работа, все по-зле щяло да става.
Айде не му мислете много много, ще премине и това чудо.
![]()
Поздрави от слънчев Ванкувър
Готооhadministratora написа:ОК, причините са си твои - не ги споделяй. Кажи поне кои са тези по-развити страни. Някой може да предпочете някоя от тях пред Канада.prace написа:Аз съм се махнала от БГ и от по-развитите страни по причини, които няма да обяснявам....
С какво е по-напред тогава и какви са признаците на това, след като изброяваш болднатите неща???prace написа:Западна Eвропа е наистина светлинни години пред Канада като икономическа, социална политика и културно развитие, но не се живее сега лесно там. Кризата е по-страшна от Канада и шовинизма и дискриминацията са в пъти по-големи от тук.