Пропаганда или другата страна на монетата?
Виждаш ли!Marginal39 написа:Ми ти щом си толкова отворен що не ни кажеш каде да си цакаме?troll написа:Ахааа!
Тука толкоз недоволства от Канада, щото хората не знаят де да идат да си платят.
Нищо! С времето,някои ще разберат.
Ти си мислиш, че става тъй. Идва чалмата от Бомбай, където е била доктор и някой и казва как става и тя става доктор тук.
Отиваш в казармата и намираш старо куче, което като ти обясни и ти ставаш старо куче веднага.
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Искам! Що, да няма свободни места в твойто племе?...troll написа:Хей Джордж!
Ти искаш ли да живееш в резерват? И да не плащаш данаци?
Маргиналеф написа:
Ти щом си много отворен, може да изтичаш до съседния щат, там няма да ти върнат пачките...Ми ти щом си толкова отворен що не ни кажеш каде да си цакаме?
Beer Beer Beer
Embrace your climate change!
Троловете не са освободени от данъци в Канада.7George написа:Искам! Що, да няма свободни места в твойто племе?...troll написа:Хей Джордж!
Ти искаш ли да живееш в резерват? И да не плащаш данаци?
Маргиналеф написа:Ти щом си много отворен, може да изтичаш до съседния щат, там няма да ти върнат пачките...Ми ти щом си толкова отворен що не ни кажеш каде да си цакаме?
Beer Beer Beer
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Ми там е работата че плащам не 2000 а 30 000 данъци, и това нема нищо общо с това което получавам и това е точно комунизъм. От всекиму според способностите всекуму според потребностите. Комунизъм, ама само в първата част. Втората не е осъщественна и няма да бъде осъщественна.troll написа:Винаги ме е веселяло безкрайно много твърдението на таксиметров шофьор, че той като иде в болницата трябва да получи доктор веднага щото мисли, че трябва да е така!
Истината е, че доктора може да получи веднага таксиметров шофьор, но само ако си плати!
Другото са предизборни трамваи!
Другото е комунизъм!
Не може да плащаш 2000 долара данъци и да смяташ, че с тях ще имаш доктор като ти скимне.
И причината за това не е дрънкащите глупости по форумите за това, че въпреки че не достигат лекари в Canada лекаря, който ме е лекувал в България не може да ме лекува в Canada. Ка щяло да може. Нали требва да плащам колкото ма одерат и да получавам квото ми дадат.
Верно е, че никoй не ма е канил, ама вече не може и да ме изгонят.
Ма може да се ходи на лекар по 4астните кабинети. Поне в Монреал. Прегледа не се заплаçа, заплаçат се изследванията. Ядрено магнитен резонан ти дават 4ас за следваçия ден, но е 600 долара.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин