Здравейте побратими! Наближава края на седмицата, т.е. неделя и предлагам, ако е хубаво времето и мераклиите имат желание, все пак можем да се съберем?! Очевидно зимата тепърва предстои и неминуемо ще се свием в черупките си.

Ако ви е писнало китайското, няма проблем, ще го смениним с нещо по-европейско, например може италианско или бълхарско, пък може и нещо друго. Само кажете ще ви дам някои идеи и ще ги обсъдим, пък ще видим какво ще излезе?!

Все пак до сега не сме се излагали и да се надяваме, че и този път ще се представим подобавощо за кандидат емигранти.

Е сетих се за една обективна причина поради, която някой може да се въздържи и да се укрие и да не дойде - това са сборовете по селата, все пак те започнаха и не са за пренебрегване, нали може да е за последно?! Но това също е идея, ако някой го прави и има възможност да свирка. :idea: Ние ще му се притечем на помощ.

"Майтап бе Уили!" Предлагайте!!! И да решите да я отложим срещата, също не е проблем. Изборът е лично наш. Както казва denzel "...явно всеки е зает и с проблемите си..." така, че ние решаваме.

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.