жена ми ражда преди 3 месеца.. от момента на постъпване в отделението в стаята и почти непрекъснато имаше сестра.. малко преди самото раждане дойдоха още 2 сестри и докторката (нейната си гинеколожката, която следеше цялата бременност).marinero написа:Само ще ти кажа пресен случай как колегата сърбин си изроди жената сам в болницата, понеже смяната на доктора свършила а акушерката сега точно и била почивката. По абсурдна страна няма.
При първо раждане в боницата се седи 48 часа (при нормално раждане и всичко след това да е наред, ако не е - стоиш още). При втори и т.н. раждане се стои 24 часа в болницата.marinero написа: Ще родиш и ще те изритат след 6 часа от болницата, забрави да стоиш 3 дена като в БГ. Кой ще му е педиатър на детето, кой ще му направи първият преглед след като те изпишат от болницата и се прибереш в къщи?
Педиатър за бебето намерихме още докато беше жена ми в болницата и по телефина записах час за преглед на бебето за 1-2 дни след като ги изпишат... освен това ти дават и един телефон - може да се обадиш 24/7 на него с всякакви въпроси за здравето и гледането на бебето..а, мисля при първото раждане дори самите те ти се обаждат след няколко дни да те питат дали всичко е наред, имаш ли въпроси някакви, как се справяш и т.н...
другите ти глупости няма да ги коментирам... ние имаме 2 деца родени в канада, в 2 различни болници и от двете места имам добри впечатления..