Жени, индивидуалния подход е този който родителя избира за детето си, когато има повече от едно дете са нужни правила за поведение, които да важат за всички. Забраните също би трябвало да са за всички. Още ли сме на забраната за бой със снежни топки, това ли те възмущава, или просто от любов към спора? Като цяло против забраните ли си? Има и забрани за възрастни, важат за всички тоже, явно и техните родители не са си свършили работата навремето ...
За стихиите и естествения подбор няма какво да кажа, аз не мисля че трябва да се взима пример от това, и ние гледаме дискавъри но само за обща култура

, през останалото време наблягаме на по-цивилизовани начини за общуване и набавяне на храна

. Инстинкта за самосъхранение развиваме чрез спорт, където също има доста правила, за да не заприлича на кьотек

.
А къде видя замаскирана сила и наглост около теб тук? За лошия, богат чичо Сам ли говорим

, за лукавите местни и неоправданите имигранти? Ами, това е тема за друг спор, в който някои имат оправдание за всичко, аз не бих участвала. Не мисля че и бой със снежни топки и добре развит инстинкт за тупане ще помогне с каквото и да било, може би повече учене и незанимаване с глупости, да.
Не мисля че в Бг боя с топки в училище се поощрява също, проблема е че там и децата и родителите, сите са комити и вечно разчистват някакви сметки.
Всеки е свободен да учи на каквото поиска детето си, аз лично няма да го уча
да се цели добре със снежни топки за да няма играчка плачка после

. Хвърлихме две-три топки в парка, колкото да му мине мерака, без засилване, без целене. Знае че не е хубава игра защото някой може да пострада и е съгласен. Предпочитаме да строим снежни човеци

.
Никога няма да го поощрявам да си отстоява правата със сила или да отвръща като го ударят. Не го прави. Макар че доста голям и енергичен. Знае че споровете се решават по друг начин. Да видим кой ще "оцелее" по-добре в северна америка

...