Десо, това за wi-fi кафенетата го знаем - въпросът е покриване на цялия град с wi-fi сигнал?
Разбира се, това ще бъде в разрез с моите борби против радиозамърсяването, но все пак ще е едно ново, макар и вредно удобство
IvHaydu написа:Чат-пат ме пробват с надписани сметки (нищо особено по 2 - 5 долара), ама аз внимавам...
Спомням си ги тия педали. Мине замине, хоп 5 долара ми лепваха отгоре. Беше ми писнало да се занимавам с тях. Много странен бизнес модел имат... Радвам се, че в уест коуст никой не ги бръсне за нищо.
Аз съм много доволен от моя доставчик http://acanac.com/DSL.html
поръчах си интернет по интернет и след няколко дни модема дойде.
Вярно че трабваше да внеса депозит за него но с икономията дотук вече
съм си го изплатил. Ако се откажа би трябвало да ми върнат парите след като им върна модема
Никога не съм оставал без интернет и скоростта е най-добрата за парите които плащам.
е, вместо 5мб/сек доставят 4,4 мб/сек при мене, ама то все пак има и други фактори които влияят на линията, но модема им все пак дава, че е закачен на 5. Иначе наистина са добре, за 3 месеца нямат издънки.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
А Acanac имат ли лимит за даунлоад/ъплоад?
Защото Симпатико, при неограничен трафик, ти слагат "тапа" в пиковия трафик ако теглиш много (над 600 GB на месец)...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvHaydu написа:
А Acanac имат ли лимит за даунлоад/ъплоад?
Защото Симпатико, при неограничен трафик, ти слагат "тапа" в пиковия трафик ако теглиш много (над 600 GB на месец)...
Не
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
Lub0 написа:Хора разберете, че всички малки фирмички минават през големите и за ДСЛ основно е Белл... не се лъжете, че ще получите по бърза връзка...
Не е само до скоростта на връзката, не че Бел предлагат супер скорост, да не говорим че често се губи интернета и трябва да рестартираш редовно модема. А за надписването на сметките, което явно при тях си е традиция.