редно ли е 7 годишно момче да се къпе в обща женска баня

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

drowssap написа:
beckythomas9 написа: и аз си мисля, че седемгодишно момче няма място в женската баня. Не става въпрос за това дали е прилично или не, а за това дали е редно или не. Сигурно съм старомодна...
a pak az mislia, 4e nie balgarite sme palni s predarsadazi, kompleksi i sueverie, koito ni pre4at na ziveem svobodno i 6tastlivo.
(i ne stava vapros konkretno za mom4etov v zenskata bania, a za tova vaob6te kak vazpriemame tialoto si, li4nostta si i zhivota)
Аз пък ще ти кажа, че съм живяла доста време във Финландия и слава богу, съм успяла да се отърва от повечето предразсъдъци, комплекси и др. наречени от теб ориенталщини, особено що се отнася до тялото ми. В случая не става въпрос за това дали аз ще се притесня от едно седемгодишно дете, а за конкретната ситуация, където майката се възмущава от реакцията на жените, които според мен са прави.
А този, който твърди, че да се печеш на плажа "по прашки и по монокини" е признак на "европейски манталитет" не е много наясно с манталитета на европееца. Аз лично нямам познати "европейци", които биха се размотавали по прашки и монокини на плажа. Сигурно зависи от това с какви хора общуваш.

Да си показваш тялото не е признак на разкрепостеност. Много по-важно е да си разкрепостен душевно. Тялото си го показвам на когото трябва. :thumbsup:
Аватар
totev

Мнение от totev »

аре ако не беше 7-годишно момче, а 27-годишен момък никоя нямаше да започне да пише теми в бгмама и къде и да било.Във въпросния форум доста хора са за освидетелстване, лошото е че е заразно,и е плъзнало и по други виртуални сборища..
За мен не е правилно, тази въпросната жена баня в стаята си няма ли?Не съм чел простотиите в бгмама, само питам.
...мразя мастика без айрян...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

а аз искам да попитам, ако момченцето беше на 3 или 4 години това променя ли нещата ?
Аватар
totev

Мнение от totev »

krimon написа:а аз искам да попитам, ако момченцето беше на 3 или 4 години това променя ли нещата ?
променя ги естествено, нищо няма да си спомня като порасне и осъзнае какво е видял :D
...мразя мастика без айрян...
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

Joy написа:После се чудим що ни били такива мъжете... :?
какви ?
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Ognen_led
Обратна връзка:

Мнение от Ognen_led »

Az pyk imam edna sluchka det mi se e zapechatala v glavata za cial jivot... biah tochno na sedem godini i polovina... (godinite gi pomnia pokrai togavashnata olimpiada)... znachi s nashti sme na more na Michurin...ei na daje i miastoto pomnia :) ... ta sled edin plaj se zapatvam kam baniata ili po tochno kym kapalniata... sam samichak... i estestveno se otpraviam gordo kym majkata... vlizam i...ha... zalepnah v zahlass... to bilo jenskata... i razbira se palna s goli jeni... hubavo ama zahlassa mi sekna skoropostijno... kat se razpishtiaha tia jeni... che i se pristiskvat i prikrivat... i shta ne shta barzo izhvarchah ot radostnata gledka...
Tui e sluchkata nishto i nikakva, ama posle dalgo vreme si ia "preprojektirah" v glavata sladostno... i hich daje i ne beshe narochno... prosto kasmet :lol: ... ama tia jeni naistina za kvo tolkoz se razpishtiaha i zaprikrivaha ot edno hlape.... kakto i da e... edno e sigurno che na men mi beshe strashen kef... ama vse pak biah na sedem i polovina... ta moje i zaradi polovinkata da e :wink: ...
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

edelwais написа:
Joy написа:После се чудим що ни били такива мъжете... :?
какви ?
Пухльовци -:)
:beer: :beer: :beer:
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

абе питам,
щото бях чел някъде, че българският мъж може да бъде само едно от тези три неща: неудачник, полов атлет, или несъвместим с нищо...

та реших да се допитам да по-висша инстанция....
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

edelwais написа:абе питам,
щото бях чел някъде, че българският мъж може да бъде само едно от тези три неща: неудачник, полов атлет, или несъвместим с нищо...

та реших да се допитам да по-висша инстанция....
Аз не виждам ква е разликата между българския мъж и останалите ма както и да е ...
:beer: :beer: :beer:
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

akademik e bg maj
Аватар
KLEO

Мнение от KLEO »

Az pyk biah svidetel na edin razkaz: Jena sydi myja si (sluchkata se razviva v Montreal predi okolo godina) i edno ot obvineniata e, che e vodil neinia sin v myjkata syblekalnia, kogato sa bili v Bylgaria na more. Stava vypros za 6 godishnia i sin. I tyk kato v Bylgaria se smiata za normalno tova, ne mislite li, che niakoi i e podskazal, che tuk tova moje da hvane dikish ( za nerazbralite: da napravi vpechatlenie). Ta zatova si mislia, che tazi tema ne samo che ne e skuchna, no moje da se okaje i polezna :lol:
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

c200 написа:Аз като бях на седем години ходех с баща ми в мъжката баня, ама сега ми е по-интересно в женската :)

Haha C200:) Verno li be:)
:P
Аватар
Maria

Мнение от Maria »

Бах мале ма'а му и случка ... :beer:
Заключено