ДО ЧИКАГО И НАЗАД ........

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
dissidente
Обратна връзка:

Re: !

Мнение от dissidente »

Plamen написа:Ето пак. Абе какво общо има хляба с националната гордост или с любовта и уважението към другите. Не смятам да дискутирам житието и битието си, но за 1 миг не съм спрял да работя. И без пари и с 1 000 000 долара аз пак ще съм си същия. Въпроса е че и да нямам хляб на масата няма да кажа че Левски е страхливец /защото не е така/ нито че мразя БЪЛГАРИЯ. Аз намерих изхода за себе си. И то без да се налага да мразя никого. Обичам България, защото е част от живота ми, уважавам Канада защото ми дава нещата, които неможех да имам в родината. А да кажа че обичам Канада и за това мразя България е все едно да кажа че мразя майка си, защото обичам жена си...нема начин.
BRAVO!
Le point fort du Quebec, c'est le marketing.
Botzo

Re: !

Мнение от Botzo »

joro написа:Е, чак пък да няма какво да ядем- не знам някой да е умрял от глад в България, не съм чул за подобно нещо. Виж това, че нямаме пари за хубави коли, за екскурзии до Майами и да си купим мезонети по 200 квадрата в центъра на София- наистина е така.
Ти пак ......... ми като не умираш от глад каде си тръгнал. А ако си мислиш че ще идеш в канада и на втория ден ще идеш да се плацикаш на Маями ........ дълбоко се лъжеш.
Аватар
sofiya
Обратна връзка:

Мнение от sofiya »

priateli, neznam koi e gord,che e balgarin, na koi ne mu se iska da chue za BG i t.n., no eto neshto koeto men naistina me kara da sam gorda:
http://cisco.netacad.net/public/news/su ... anBoy.html
I to ne tolkova "The Success Story" na momcheto, kolkoto che otvariam cisco.netacad.net (poseshtavana ot oste nad 100000 choveka v celia sviat) i vijdam snimka s text : Read the astonishing story of thirteen year-old Bulgarian school boy Jordan Katzarov...
"Bulgarian" s glavna bukva....
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Ееее Botzo, ти само като умираш от глад ли отиваш нанякъде :-) пък и Маями е по-близо до Монреал, отколкото до България :-) на това му се вика предвидливост хехе :-)
Аватар
Roza

Мнение от Roza »

joro написа:
.... Държави като Аржентина, Колумбия, Бразилия са бедни държави от третия свят, без да са водили войни и без да са имали комунизъм, от които вече 200 години нищо не става и които бълват непрекъснато емигранти към Северна Америка. Да отидеш от България в Аржентина- от трън та на глог ....
Жоре,взе ми думите от устата.Аржентина е в тежка икономическа криза и е по-зле дори от България.
Botzo,искрено ти съчувствам ,момче. ЗА ВСИЧКО.
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.
Botzo

Мнение от Botzo »

Роза,
искрено ти благодаря мила. Само дето българите идват тук а не аржентинците да са полудели по българия. Та бългаската колония е тук в в Берисо, а някой да знае каде е аржентинската в българя ...... :?: :?:
Голям майтап.
Некомпетентните мнеиня валят както гъбите никнат след дъжд.
Розке, моме земи чети "История на имиграция". и зарежи биографията на Христо Стоичков. И без това там освен ругатни друго няма.
Целувки.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

JOY написа:
А знаете ли, че се допуска в България доктори да не могат или да не искат да открият, че детето в майката е мъртво от няколко денонощия и какво става след това, знаете ли? Питайте JOY!!!
Не ме намесвай! :)
Ok Joy
Наистина не трябваше да те намесвам, защото ей сегичка ше ти се качат на врата като мухи на мед!!!!! Та сигурно аз трябва да го кажа:
Ами крайния резултат е: супер нещастна майка, получила увреждания заради отравяне от полуразложилото се тяло на собственото си дете в утробата си!!!! Жалка история!!!!!
Гец
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Botzo написа:Роза,
искрено ти благодаря мила. Само дето българите идват тук а не аржентинците да са полудели по българия. Та бългаската колония е тук в в Берисо, а някой да знае каде е аржентинската в българя ...... :?: :?:
Голям майтап.
Некомпетентните мнеиня валят както гъбите никнат след дъжд.
Розке, моме земи чети "История на имиграция". и зарежи биографията на Христо Стоичков. И без това там освен ругатни друго няма.
Целувки.
are stiga be,
Arjentina beshe shto beshe ama sega e s edno nivo nad bangladesh shtoto IMF im go nabuchi
Arjentincite ne sa tragnali kam BGto shtoto sa mazni cigani i palniat US, Spain i drugi takiva strani - logikata ti che niamalo Argentinski imigranti v BG neshto ne farfi - shtoto ima US imigranti v Chehia, Thailand, VIetnam itn ama tva ne znachi che teia strani sa po dobre ot US
a vij che Ico Stoichkov e seliak - seliak e i prenosno i bukvalno - bil sam na brigada v seloto mu
Последно промяна от KolioBalkanski на Пон Яну 19, 2004 9:01 pm, променено общо 1 път.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Botzo

Мнение от Botzo »

KolioBalkanski написа: ... shtoto ima US imigranti v Chehia, Thailand, VIetnam itn ama tva ne znachi che teia strani sa po dobre ot US ...
Айде пък ти. Все едно не съм го видял това :lol: :lol:
А ти много тиая статистикики не гледай. Акто ртябва да им вярвам ще излезе че в българия средната заплата е 1350 лева. И всички знаем това е глупост.
А за американски имигранти в Чечения ...... айде да не казвам какво мисля, че ще се окаже че са чеченци с американски паспорти.

:wave2:
Аватар
Roza

Мнение от Roza »

Botzo,аз пък имам дядо,имигрирал във Венецуела,но това не значи,че тя е икономически силна или по-развита от България.Българите на времето са бягали в чужбина от социалистическия режим.Не вярвам някой сега да се натиска да имигрира в аРЖЕНТИНА ,защото е новото "икономическо чудо".Сам си признаваш,че работиш извънредно,за да свързваш двата края.
Гледала съм документален репортаж по Българска Национална Телевизия за българската общност в аРЖЕНТИНА преди година.Хората , дългогодишни имигранти ,сами си признаха,че животът там е тежък и им е трудно.аРЖЕНТИНА е в ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА!
Така,че ,напразно си хабиш енергията в обяснения.Смешен си и наистина те съжалявам.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

22. Знаете ли, че спирка падна предната седмица и уби човек по нея, знаете ли? Българиооооооооооооо, Българиооооо, кога ще влезеш в релси Българиоооооо!!!
Аватар
Roza

Мнение от Roza »

Botzo, не само аз виждам аРЖЕНТИНА в такава светлина.Цитирам Maverick от темата "Какви националности срещате" :
" Боцо,теб и без друго щях да те питам как е там долу при теб след тази криза с девалвиларото песо и неуспешния борд..."
Gez,навсякъде по света се случват подобни инциденти.Не свързвай всичко с кризата в България.
Plamen

Мнение от Plamen »

gez написа:22. Знаете ли, че спирка падна предната седмица и уби човек по нея, знаете ли? Българиооооооооооооо, Българиооооо, кога ще влезеш в релси Българиоооооо!!!
По статистически данни за тая година броя на самоубийците в монреалското метро е намалял с ЦЕЛИ 5 случая...
По мои лични данни тия копелета спират метрото поне веднъж седмично...добре че спецслужбите имат много опит и разчистват бързо. Оня ден един бабаит от някоя от топлите стрени неможа да спре /сигурно защото за сефте вижда сняг/ и отнесе една баб с бастун...
Гец...на къде ли върви тая Канада...а да не говорим за света...кога ли ще влезат в релси... :roll:
bateto

Мнение от bateto »

Po patishtata na Quebec/7,5miliona /po kolednite praznici 24.1203-02.01.04 zaginaha 29 dushi ot katastrofi,chuto ot TV.No po otnoshenie na spirkite tuk sme po dobre i da padne nyakoya po-veche ot dvama trima nyama da si zaminat ,stoto nashite sa s razmeri na telefonna kabinka .Sega da ne se uplashite ot statistikata i da ne karate kola ili da hodite na spirkata za avtobus.Kakto Plamen kaza tiya neshta se sluchvat navsyakade po sveta ,obache da kontraatakuvam nyakoy chul li e za nyakoy zamraznal na spirkata v Bg. dokato chaka busa,stoto tuk e normalno da se sluchi na -30,40C..Dobre ,che cherveniyat krast si izpalnyava zadalgeniyata i se grigi i pomaga na chakashtite gragdani s kakvoto moge ya s topli napitki i silna hrana ili valneni odeyala ,v mnogo ekstriymni situacii i s greyana rakiya i cherveno vino.Tova poslednoto go napisah da vlyaza v tona na Gez,ne che e mnogo blizo do istinata .
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Plamen написа:Гец...на къде ли върви тая Канада...а да не говорим за света...кога ли ще влезат в релси...
Абсолютно съм съгласен с теб Пламбе!!! Света като цяло отива на зле!!! Но нали знаеш - има малко зло, средно зло и голямо зло!!! Но все пак съм плътно до теб в това ти мнение!!!

23. Вчера стана бомбен атентат в една модерна сграда в София, където има офиси и жилища. В цял свят новините тръбят, че това не е терористичен акт, а уреждане на сметки между силови престъпни групировки в Б-я. За съжаление освен тримата малоумни бандюги, има също цивилни загинали и ранени. Доверието във властта пада. Не може да се справи с престъпността. Моите уважения Пламене, но не съм чувал за подобни събития в Канада!!! :idea:
Заключено