Аз примерно съм жълта, разликата между мен и китаеца е само в дръпнатите очи. Значи съм визибъл от всякъде.Visible minorities are persons who are not of the majority race in a given population. For example, in Canada, visible minorities are defined as "persons, other than Aboriginals who are non-Caucasian in race or non-white in colour."
Именно това, което си намерила! Каквото и да си говорим, ние сме Caucasian in race. Говор, акцент, име нямат значение в случая. Имам приятелка германка, която говори с много по-силен силен акцент от мен, много по-лош английски и на цвят е поне 3 тона по-тъмна ('щото ходи на процедури за тен). А иначе си е "чииста арийка". При това хубава! И тя ли е visible minority?IRA написа:Какво е точното определение за visible minority? Аз не го знам .
Лично мен ме познават ,че не съм канадка преди да си отворя устата. Външно се отличавам. Има българи ,който са по -мургави от голяма част от арабите. А да не говорим за имената ни ..
Намерих нещоАз примерно съм жълта, разликата между мен и китаеца е само в дръпнатите очи. Значи съм визибъл от всякъде.Visible minorities are persons who are not of the majority race in a given population. For example, in Canada, visible minorities are defined as "persons, other than Aboriginals who are non-Caucasian in race or non-white in colour."
Ако се отличава да.beckythomas9 написа:[Именно това, което си намерила! Каквото и да си говорим, ние сме Caucasian in race. Говор, акцент, име нямат значение в случая. Имам приятелка германка, която говори с много по-силен силен акцент от мен, много по-лош английски и на цвят е поне 3 тона по-тъмна ('щото ходи на процедури за тен). А иначе си е "чииста арийка". При това хубава! И тя ли е visible minority?
drehite kato izraz na relig. prinadlejnost imam predvid, opitai se da kontaktuvash s niakoi ot tez s masurite, ili da go barneshGodis написа:Ami po taia logika moje da se oblechech v cherveno i direktno stavach visible minority s vsichkite mu tam oblagiGonzo#1 написа:Visible sa ortodox evreite primerno, oblekloto na majete, pa i na jenite, osobeno visible v letnite jegi.Moje da idvame da si kupuvame cigari ot teb
![]()
Отличава се, да. Защото е хубава и събира погледи. Пращам ти я в ЛС.IRA написа:Ако се отличава да.beckythomas9 написа:[Именно това, което си намерила! Каквото и да си говорим, ние сме Caucasian in race. Говор, акцент, име нямат значение в случая. Имам приятелка германка, която говори с много по-силен силен акцент от мен, много по-лош английски и на цвят е поне 3 тона по-тъмна ('щото ходи на процедури за тен). А иначе си е "чииста арийка". При това хубава! И тя ли е visible minority?
Трудно може да отличиш българин от арабин, мен лично ме бъркат с ливанка. Но българите се отличават фрапатно от англичани , французи и скандинавци. Въобще не можем да бъдеме включени към Caucasian in race.
Както вече казах аз съм тотално против тия квоти. Да делиш хората по цвят и по раса не е редно, както и по пол. Но щом държавато го прави , всеки има правото да се възползва от това.
Прочетох те, обаче прочетох и какво се казва в акта на Department of Justice, Canada:simplyaven написа:както казах и преди (за тези, които явно не са го прочели) - като имигранти сте visible minority - ако искате се възползвайте от това, че сте признати като такива докато можете. ако не - търсете си работа като равни! айде и тая тема замина на боклука, дано поне полезната информация остане. сега доволни ли сме всички? или още не сме, щото не можем да се определим всичките по един и същи начин???