fandjo написа::rev: и тези сесии ще минат без мен... днес получих писмо, че ми дават 12 месеца срок за да положа изпит и защитя ниво модул 3 - интермедиа в алианс франсе... така, че стига съм писал тука отивам да уча и напролет с бодра стъпка по изпити у софето
И аз така...
Днес проверявам пощата и гледам писмо .......викам си аи на интервю ни канят а то..... бяхме писали 6/6 и 6/5 а ни искат B2-2 за водещия и В1-2 за втория :conf: тва са големи нива баси /4 нива а Алианса/ даже не знам за В2-2 дали ще се събере някога група изобщо ...а да не говорим и че ще се забавим 6-8 месеца може и повече ..... ще помисля някои ден и ще решим кво да праим
kurta007 написа:
И аз така...
Днес проверявам пощата и гледам писмо .......викам си аи на интервю ни канят а то..... бяхме писали 6/6 и 6/5 а ни искат B2-2 за водещия и В1-2 за втория :conf: тва са големи нива баси /4 нива а Алианса/ даже не знам за В2-2 дали ще се събере някога група изобщо ...а да не говорим и че ще се забавим 6-8 месеца може и повече ..... ще помисля някои ден и ще решим кво да праим
Еееее, колега това беше много гадно да го прочета, тия май карат на лотария кой да му искат ниво и на кой не....
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
EEE KURTA007 очаквах да сме заедно на тези интервюта.
Съжеляваме за вас ! Не се отчайвайте ей ! Отдъхнете и размислете спокойно! Всичко е съдба и късмет! Повечето пъти искаме нещо толкова много и хвърляме цялата си енергия и сили, а то не става, а друг път или други без усилие и желание получават нещата на готово!
Просто не се отчайвате, починете и както я почувствате ситуацията и както прецените трезво постъпете. "Големия келипир" Канада няма да избяга, всичко е за хубаво да знаете!
Смело и безотговорно и да не ви пука!
Поздрави
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
======= Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
странни неща стават с оценяването за познания по френски от разстояние... как решават според вас на кой какво ниво да искат.. та така де.. благодаря на всички за маролната подкрепа тук, а на отиващите на интервю много късмет и успех
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ, АЗ СЕ ВКЛЮЧВАМ ЗА ПРЪВ ПЪТ В ФОРУМА, НО ТОЙ МНОГО МИ ПОМОГНА ЗА ДА СЕ ПОХВАЛЯ И АЗ С ДАТА 27,11 ЗА ИНТЕРВЮ- ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ С ТАЗИ ДАТА И ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ ЩЕ Е ИЗПИТВАЩИЯ?
Ne znaq dali za vsi4ki e taka no na men kogato populvah formuliara, iskah da napi6a 6/7 ,no ot konsultanskata firma koiato polzvah me posuvetvaha da si vdigna nivoto za6toto 6te mi poiskat dokument za po visoko nivo taka i napravih vsi4ko mina o.K. (drug e vaprosa dali 6te uspeia da go za6titia )
a kolkoto za B2.2 tova e ujasno visoko nivo.dnes moi kolegi popitaha prepodavatelia pri kogoto hodim v alliance francaise plovdiv koito e francuzin kaza 4e za tova nivo tribva da govorim svobodno po4ti kato nego.
DSC-31.03.2006
Accuse de reseption-19.04.2006
Интервю-27.11.2006 15.00h-neuspe6no
DEAS написа:
a kolkoto za B2.2 tova e ujasno visoko nivo.dnes moi kolegi popitaha prepodavatelia pri kogoto hodim v alliance francaise plovdiv koito e francuzin kaza 4e za tova nivo tribva da govorim svobodno po4ti kato nego.
Така е ,но тва е според критериите на Съвета на Европа а кебекарските са малко по-различни /дискутирано е доста в форума/.На нас ни искат тва.
Nous vous invitons a y suivre tous deux une formation vous permettant d'atteindre
le niveau intermediaire 4 e module (niveau 8 sur DCS correspondant au niveau B2-2
du cadre europeen commun de reference en matiere de langues) et permettant a votre
conjoint(e) d'atteindre le niveau intermediaire 2 e module (niveau 6 sur DCS
correspondant au niveau B1-2)
Това аз го разбирам като В2-2 от нивата на Съвета на Европа се равнява на ниво 8 от DCS/кебекските стандарти/,а ниво В1-2 на 6 по DCS ,така че DEAS ако си писал 7/8 начи и ти тряя да докажеш ниво В2-2 ако не се лъжа
Незнам, има хора които са си писали по 4/4 за водещ и 3/2 за придружаващ и имат дата за интервю за декември, явно всичко опира до точките и близаоста до минимума...ако не е така значи тези точки са "бошлаф"...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано