Аз от финанси не разбирам, обаче разбрах, че Ивет иска само по-човешко отношение по телефона. Какви са тези индекси, проценти и прочее чудеса? Я пийте по една-две бири (може и с лазаня) и успокойте топката.

не е зле да прочетеш какво съм определил за БГ манталитет и да не го слагаш за щяло и нещяло, защото моето определение се отнася точно и САМО за манталитета на "винаги излъгани и ще бъдем излъгани или ни дебнат да ни #$%$"Ivet написа:Бгмон, с цитата отговорих на това:
Явно трябва занапред да се обяснявам по-обстоятелствено. Имах предвид, че ти даваш определения за бгманталитета (това от предишната тема), а не аз. За мен такова животно нЕма, определям си хората според каквито са.foxxbatter написа:но е малко силно да е приписва на БГ манталитет....
(добавих цитата и в предишното мнения, да е ясно)
Това с 15-те години опит наистина се е изтъркало, дори работи срещу нея. Ако за 15 години билетопродавач не се научиш да го правиш без грешки, значи има нещо гнило в баш-майстораtochica написа:когато купувах билет от Ева , бях в същото положение , плащах оттук с кред. карта , получих в София , разлики нямаше .
обаче не заради това се включвам , мисля си ако Ева чете форума , може би няма да е лошо наистина да перефразира изречението за " 15 години в бранша " , защото и аз го слушах и мои познати , към които тона беше доста остър , далече не по тяхна вина ...
както и да е , това си е една покупка и човек не винаги е доволен от продавача , но това за 15-те години малко се изтърква , още повече след като толкова хора , го повтарят .
нещо като върха на сладоледа , дразни.....
yahoo написа: .....Защо да пътувам с чехите за $1100+ от прехвален агент, когато елементарна справка в интернет ми дава с Бритиш до Лондон че ще ми струва $680 + $270 CAD до София за вторник/сряда
Много точно си го казалMrGeek написа:Тука пак започнаха да се мерят ... финанси.![]()
Аз от финанси не разбирам, обаче разбрах, че Ивет иска само по-човешко отношение по телефона. Какви са тези индекси, проценти и прочее чудеса? Я пийте по една-две бири (може и с лазаня) и успокойте топката.![]()
![]()