Hahahaha ve4e 100% se ubedih, 4e za Bulgariq ima nqkakuv specialen test po koito opredelqt nai tupite i gi prashtat v Canada. Zatova sa me rqzali 3 puti na intervuto hahahaha
a az se 4udq zashto v Bg ne sum vijdal takiva tapaci, mi 4e te vsi4kite bili v Montreal
Drink_Drank_Punk написа:Hahahaha ve4e 100% se ubedih, 4e za Bulgariq ima nqkakuv specialen test po koito opredelqt nai tupite i gi prashtat v Canada. Zatova sa me rqzali 3 puti na intervuto hahahaha
a az se 4udq zashto v Bg ne sum vijdal takiva tapaci, mi 4e te vsi4kite bili v Montreal
Drink_Drank_Punk написа:Hahahaha ve4e 100% se ubedih, 4e za Bulgariq ima nqkakuv specialen test po koito opredelqt nai tupite i gi prashtat v Canada. Zatova sa me rqzali 3 puti na intervuto hahahaha
Мен хич не мА обиждай....аз съм в графата "ИзклЮчениЯ"
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"