Строителни материали и още нещо...
- Independent
Тцъ, тцъ, тцъ, сега не разбрах - ние трябва да се впечатляваме ли от новия ти ноутбок, пардон лаптоп? А кат' не си се затръшкал да те четат, що изобщо се хабиш да пишеш? Аз пък съм в Монреал, на клавиатурата ми само ингилизки букви и пак си пиша на кирилица! Без да съм лепила лепенки където и да е! Айди ся, пък да не приказваме на фонетична колко е лесно! Ама мързела си е мързел бе, и не е верно, че не мори. Мен лично много ме мори чуждия мързел!vanko22 написа:izvinete za latinicata ama mislia,che ne e chak takuv problem s kakvi bukvi pishesh,a kakva informacia i na kakuv ezik ia podnasiash.Za tezi koito im mnogo cenno vremeto ,kato drugarkata Tornadova molia za izvinenie ama az i ne sum se zatrushkal da me chetesh.To si e tvoi izbor.Sujaliavam ama nemoga na novia si notebook da nalepia lepenki po klaviaturata s kirilica.molia da ne se priema tova kato zaiajdane.Prosto otgovor.aide chao.
mi nai-hubavo zamak na loara, dai Boje vsekimu. inak 1 ka6ta se pravi za da sluji, a ot kvo e napravena, za men li4no e bez zna4enie, stiga da mi otgovaria na nujdite. ne mi haresva da mi kajat, 4e ne6to e ve4no, kato tendjeri zepter naprimer, az niama da vekuvam i podobni tvardenia zvu4at kat izbivane na kompleksi, kat ne moga az da ostavia ne6to, dai tendjerite da prebadat za vnuci i pravnuci. ega ti tapniata!
i nai-hubavia dom, s nai-ka4estvenite materiali, nai-gollemi stai, nai-oborudvan i t.n. si ostava ledeno studen, ako horata v nego ne sa sploteni i niamat dopirni to4ki pomejdu si.
vsi4ko ostanalo e sueta.
i nai-hubavia dom, s nai-ka4estvenite materiali, nai-gollemi stai, nai-oborudvan i t.n. si ostava ledeno studen, ako horata v nego ne sa sploteni i niamat dopirni to4ki pomejdu si.
vsi4ko ostanalo e sueta.
Е да Браво права си,обаче пропускаш момента ,че тези бараки си имат цена .Една такава читава поне в Мтл. струва 400-500к макар и дървена и за да живееш в добро такова жилище се заробваш цял живот да го плащаш,друг е въпроса дали изобщо ще имаш доходи да си го позволиш.Е заслужава ли си да му станеш роб.
Sorry,ama ne iskam da otgovariam na gorepisanite prostotii,po moi adres,za da ne prevrushtame foruma v arena na slovestni shvatki.Koi kakvoto iska da chete koi kakvoto ne iska da ne chete.Samo tova iskam da kaja che temata na postinga ne beshe koi ima i koi niama laptop.Vseki koito raboti i ne go murzi v Kanada moje da si zakupi takuv.Niama nujda ot glupavi podmiatania.
Na kriv emigrant,Kanada mu vinovna.I zatvariaite prozorcite,che vlizat mnogo muhi.
VanBC написа:Това кои материали са по-хубави е безмислен спор. За всеки материал си има правилната технология на използуване. Когато технологиите се спазват, къщата е хубава! Когато се строи единствено с идеята за максимална печалба (т.е. максимално бързо и евтино), резултатът е еднакво лош независимо дали се изоплзува дърво, бетон или бирени бутилки ...
А и не може човек да иска всички вкусове да са еднакви!
Така че спорът, извън горния цитат от Ван, просто е безсмислен...