Строителни материали и още нещо...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

И аз не чета латиницата в повечето случаи. А и при положение, че форума има вграден кредор, не виждам какъв е проблема. Има изключения, разбира се, като Канака, който пише дисертации и му се обърква граматиката, ако и ти си такъв случай, кажи, ще те четем :lol:
Let it go...
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

vanko22 написа:izvinete za latinicata ama mislia,che ne e chak takuv problem s kakvi bukvi pishesh,a kakva informacia i na kakuv ezik ia podnasiash.Za tezi koito im mnogo cenno vremeto ,kato drugarkata Tornadova molia za izvinenie ama az i ne sum se zatrushkal da me chetesh.To si e tvoi izbor.Sujaliavam ama nemoga na novia si notebook da nalepia lepenki po klaviaturata s kirilica.molia da ne se priema tova kato zaiajdane.Prosto otgovor.aide chao.
Тцъ, тцъ, тцъ, сега не разбрах - ние трябва да се впечатляваме ли от новия ти ноутбок, пардон лаптоп? А кат' не си се затръшкал да те четат, що изобщо се хабиш да пишеш? Аз пък съм в Монреал, на клавиатурата ми само ингилизки букви и пак си пиша на кирилица! Без да съм лепила лепенки където и да е! Айди ся, пък да не приказваме на фонетична колко е лесно! Ама мързела си е мързел бе, и не е верно, че не мори. Мен лично много ме мори чуждия мързел!
bravo

Мнение от bravo »

mi nai-hubavo zamak na loara, dai Boje vsekimu. inak 1 ka6ta se pravi za da sluji, a ot kvo e napravena, za men li4no e bez zna4enie, stiga da mi otgovaria na nujdite. ne mi haresva da mi kajat, 4e ne6to e ve4no, kato tendjeri zepter naprimer, az niama da vekuvam i podobni tvardenia zvu4at kat izbivane na kompleksi, kat ne moga az da ostavia ne6to, dai tendjerite da prebadat za vnuci i pravnuci. ega ti tapniata!

i nai-hubavia dom, s nai-ka4estvenite materiali, nai-gollemi stai, nai-oborudvan i t.n. si ostava ledeno studen, ako horata v nego ne sa sploteni i niamat dopirni to4ki pomejdu si.

vsi4ko ostanalo e sueta.
bateto

Мнение от bateto »

Е да Браво права си,обаче пропускаш момента ,че тези бараки си имат цена .Една такава читава поне в Мтл. струва 400-500к макар и дървена и за да живееш в добро такова жилище се заробваш цял живот да го плащаш,друг е въпроса дали изобщо ще имаш доходи да си го позволиш.Е заслужава ли си да му станеш роб.
bravo

Мнение от bravo »

4ak 500k mai se izhvarlia6, osven tova, ako zema da umra, nikoi ne e dlajen da mi prieme nasledstvoto, ima si advokati, 6ti iziasniat polojeniata
bravo

Мнение от bravo »

v predgradiatA STRUVA 180 - 200k DA NE SE MENTIME DE
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

bravo написа:...
i nai-hubavia dom, s nai-ka4estvenite materiali, nai-gollemi stai, nai-oborudvan i t.n. si ostava ledeno studen, ako horata v nego ne sa sploteni i niamat dopirni to4ki pomejdu si.

vsi4ko ostanalo e sueta.
to4no :beer:
vanko22

Мнение от vanko22 »

Sorry,ama ne iskam da otgovariam na gorepisanite prostotii,po moi adres,za da ne prevrushtame foruma v arena na slovestni shvatki.Koi kakvoto iska da chete koi kakvoto ne iska da ne chete.Samo tova iskam da kaja che temata na postinga ne beshe koi ima i koi niama laptop.Vseki koito raboti i ne go murzi v Kanada moje da si zakupi takuv.Niama nujda ot glupavi podmiatania.
Na kriv emigrant,Kanada mu vinovna.I zatvariaite prozorcite,che vlizat mnogo muhi.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

VanBC написа:Това кои материали са по-хубави е безмислен спор. За всеки материал си има правилната технология на използуване. Когато технологиите се спазват, къщата е хубава! Когато се строи единствено с идеята за максимална печалба (т.е. максимално бързо и евтино), резултатът е еднакво лош независимо дали се изоплзува дърво, бетон или бирени бутилки ... :beer:
:thumbsup: ЕЙ т`ва си е чистата истина!

А и не може човек да иска всички вкусове да са еднакви!
Така че спорът, извън горния цитат от Ван, просто е безсмислен... :beer:
Изображение
ilka

Мнение от ilka »

малииии да му имам проблема на тоя - пич, :lol: ако имаш проблеми с ноутбука - дай го насам :lol: ние ще намерим начин да го ползваме с кирилица и без лепенки по бутоните :lol: :lol: :lol:
писано от HP без лепенки :P
пак сме тук :-)
Заключено