Козметика

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Joy

Мнение от Joy »

Момичета, я да попитам тук...

Някой правил ли е някога елуминиране с Goldwell в салон и знаете ли дали е възможно да се направи самостоятелно в къщи? Ще звънна и на приятелка-фризьорка да питам, но може да има опитали...

Изображение

Изображение
Joy

Мнение от Joy »

Егати, само в Торонто ли го правят това бе? :shock:
Търсачката отказва да даде салони в Монреал... :(

http://www.elumen-haircolor.com/
DessY2

Опитай сама!

Мнение от DessY2 »

Ако става въпрос за кичури, можеш и сама да се пробваш, не е толкова трудно. Навсякъде продават само шапка $3 и куки4ки за изваждане на ки4урите, а Л Ореал имат и готов комплект с боя. Освен това шапката е и издържлива, т.е. можеш да я ползваш повече от веднъж.
Ако искаш да постигнеш пове4е от 2 цвята можеш освен шапката да включиш и домакинско фолио.
:oops:
P.S. не съм фризиорка, обичам да експериментирам с косата си.
Joy

Мнение от Joy »

Деси, не става въпрос за кичури. :D

Това е съвсем нова технология, адски скъпа :( и единствената която дава невероятен блясък. Това е боядисване по-скоро за светеща коса, отколкото за боята сама по себе си. :? Нито едно средство познато до сега не дава подобен ефект. Опитали твърдят че наистина е впечатляващ резултата и направо невероятен.
Освен това боядисването по този начин не само не ощетява по никакъв начин косъма, но точно обратното-лекува и е с просто чудотворен ефект. Порови из И-нета ще прочетеш невероятни неща!
Елюминиране може да се прави и само безцветно-без никакво боядисване-само за блясък.
Сещаш ли се за ефекта на преливащите лакове за нокти? Розов лак, който свети в синкаво? Такъв ефект сега се постига лесно при косата,създавайки много обемен цвят (3D ефект)
При елюминирането се използват т.нар. ултрабрилянтни бои.
Елюминирането увеличава обема на косата с 30%
Възстановява косъма като се бори със свободните радикали. Пористите участъци на повредения косъм се запълват със специален компонент, който въздейства на клетъчно ниво лекувайки мигновенно косъма. Действитето на боята е основано на използване на изключително преки красители,проникващи дълбоко в косъма. Създава се обвивка около самия косъм и по този начин се увеличава обема. Точно тази обвивка създава особенния блестящ ефект.
Ако не си доволна от резултата на цвета, той може веднага да бъде изтрит и изпробван друг без никакъв риск за косъма.
С една дума, няма равно на элюминирането за външния вид на косата.
Лошото е че ефекта е не по-дълъг от този на обикновенна боя за коса-1,5-2 мес., а процедурата е скъпа. :( Значи, трябва да разберем как се прави в домашни условия... :roll:

Чакам само приятелката ми да се появи и ще я разпитам подробно...Само да разберем къде го правят и колко струва. Майната му на парите-ще прежалим някак си ако трябва! :D
И продуктите ще намерим- ebay за какво е? :D
flash*

Мнение от flash* »

Joy,

като разбереш нещо повече за това "боядисване" ,тук в Мтл, да кажеш ,ок :D :idea:
Joy

Мнение от Joy »

Ами аз ще чакам и вие да кажете нещо ако разберете! Ако някой се има по-близко с българските фризьорки, нека се обади и попита!
Аз сто пъти звънях на познатата си, но явно късно се прибира и не мога да я открия...

Толкова съм заинтригувана, че няма до къде! :roll:
flash*

Мнение от flash* »

ее, аз чак толкова не съм се заинтригувала :lol: , но ще поразпитам тук -там
flash*

Мнение от flash* »

Salon de Coiffure Coiffe.net,В
293, boul. Lacombe, Repentigny ( Secteur Le Gardeur ) Qc J5Z 2V6 (450) 654-2986

eй на този адрес май ще го направят
bateto

Мнение от bateto »

Джой мога да те светна за салон в мтл. където за това вземат сравнително ефтино,но за сметка на това работят много качественно,даже мога да ти издействам рецептата да си го правиш в домашни условия ,но само при едно условие ,ако ми дадеш рецепта как да спре да ми никне брада ,не че съм много космат,но ми е писнало през ден да стържа иначе нежната си кожа .В тоя смисъл вашите проблеми са бели кахъри и на мен вече ми писна от бръснене ,и в казарма съм ходил няколко пъти,не искам да възмъжавам по вече ,искам да съм кьосе.
Joy

Мнение от Joy »

Нямаш проблеми, бате! :D Стига пари да имаш, салони за лазерна и фотоепилация колкото щеш. Аз съм ходила само в "епидерма", но има и по-евтини и с по-ефективна технология.
Къде са парите само, че и аз имам крещяща нужда... :oops: :D Направо ме настъпи по най-болното място. :oops: Цяло състояние няма да ми стигне... :roll:

Ха сега казвай за салон и да не забравиш за рецептата!
Joy

Мнение от Joy »

flash* написа:Salon de Coiffure Coiffe.net,В
293, boul. Lacombe, Repentigny ( Secteur Le Gardeur ) Qc J5Z 2V6 (450) 654-2986

eй на този адрес май ще го направят
Къде е това? :shock: Ще опитам да се обадя, но ми прилича на нещо извънградско... :roll:
huba

Мнение от huba »

JOY, prochetoh malko za taia tehnologia na site na Goldwell.Ta tam pisheshe che edinia im stylist e ot salona Orbite v Montreal:

http://www.orbite.com/french.html

Osven tova na samia site ima tarsachka na salonite s koito rabotiat.Eto tuk:

http://goldwellusa.com/salonLocator/

Ima dosta saloni v Montreal/Laval.

Ima i distributori na produktite im ,za Quebec e edin v Boisbriand.
Последно промяна от huba на Пет Юли 08, 2005 10:53 pm, променено общо 1 път.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Предполагам, че има на много места в Монреал. Ето едно на южния бряг, ти нали живееш там :

1118 Girouard Est
Saint-Hyacinthe
J2S 2Y1
Sortie 133 de l'autoroute 20 face au cimetière
450-773-5064
info@coiffbeaute.com
http://www.coiffbeaute.com/sniffer.html

Ако си опитна, можеш и сама да си направиш в къщи. Продават се по професионалните магазини - има шампоани, балсами и т.н.
bateto

Мнение от bateto »

Джой ,съжелявам ,че те настъпих по мазол.И на теб ли ти расте брада.А рецептата ще ти я дам ,когато ми кажеш какви ножчет ползваш и какъв гел за след бръсненне.Не се изхитрявай толкова ,дай за да получиш.
Относно продукта за който споменава Хуба ,произвежда го Biofors Canada ,или по точно го пакетира ,а кой го произвежда е неизвестно.Аз преди няколко месеца го разкарвах по разните салони и спа ,включително и тоя в Репенгтини.Бях повредил една кутийка ,но ми я опростиха ,та питах една жена от един салон ,какво е това чудо дето съдържа едно пакетче като за боя за яйца и две тубички с нкъква течност и тя ми обясни,че е нещо дето кара косата без да е боядисана да изглежда като многопластов металик ,зависи от какъв ъгъл на светлината се пречупва,та си мисля ,че темата е за въпросното нещо.Носил съм го освен по салоните по Ст. Катрин/един много луксозен има на някой от етажите на Огилви и в Плац Канада ,а и в Фармапри,Жан Куту и Вожел/последният е една верига за биологични храни и всякъкви други подобни измами/.Цената от дистрибутора на това чудо беше 170д.,на продавача нямам представа ,но си мисля,че става дума точно за него,щото съм виждал на картинката подобни коси дето ги има в поста по нагоре.Обикновенно,носех по една бройка на магазин явно по поръчка на клиент,та ми идва идея да ходите да питате по тези магаини дето ви ги изредих.
bateto

Мнение от bateto »

Сега вече съм сигурен,че за едно и също нещо говорим,ходил съм и на горния адрес на Ст.Йасин,тия кутийки съм ги носил даже и на частни адреси и се чудех кво е това чудо дето тежи 200гр. и струва 200д.,мислех си че е някакво биолекарство за отслабване ,щото все някакви лелки по 200 либри му бяха клиентки.
Заключено