защото много се отваряш ще ти обърна още малко внимание по темата
за да ме приемат в канада да уча има изпит и на последия такъв се явиха 267 души със редна оценка от изпита на всички 65 %, най-ниска 30% и най-висока 84 %
та от тези 267 души да кажем, че може би 2/3 имат що годе оценки повече от 65 % минимума за кандидастване в повечето университети в канада. годишно се отпускат около 55 миста за стоматолози със чужди дипломи, какъвто съм аз мужду другото, и за тези 55 местаприемаме, че кандидатстват около 180 човека - горните 2/3, тоест има по средно 3 кандидата за място - е сам сметни къде е нулата и дали клоня към нея?
в Бг когато кандидатствах бяхме 10 момчета за една място и аз влязах от първи опит, което видимо на теб не ти се е отдало, поради което си записал биохимия.
не е важно кой къде е, а кой кога ще почне да работи и да прави пари, но и това не е важно за мен, защото съм усетил чувството да правиш кинти и не ми е тръпка повече, един ден когато и ти почне да правиш много пари, да си живи здрав ще ме разбереш за какво ти говоря - нали знаеш една поговорка " гладна кокошка просо сънува "
освен горния процент далече от нулата ще те светна, че на американския борд имам 84 % напълно достатъчни да ме приемат в американски университет, както се е случило на двама колеги от моя курс със зелени карти вече, просто аз нямам зелена карта и моя път ще е малко по-дълъг но аз съм търпелив и имам време, защото знам какво гоня.
и на последно място, но не с последно значение, ще ме светнеш ли какъв ти е проблема с моята професионална реализация - преди бяха мизерните виетнамки, сега ще съм нещастен хигиенист, е аз бачкам и на ново място - представи си там като какъв ?, но това няма значение, аз съм щастлив, а пък ти явно си спомняш личното ми съобщение до теб от преди време и това те прави малко раздразнителен, но това е живота - да си мислил на време