евтино е $100

Бе то най-добре без пари, ама ... в комунизма вече живяхме и повече не се ловим на тая въдицаmonny написа:Van $900 евтино ли е евтино е $100![]()
Напълно възможно е.monny написа:ивайло много е хубаво, ако си я купиш
въпросът е: доколко е възможно да си позволи да живее в този квартал един емигрант - среден тип
Апартаментите с една спалня, с включен ток и отопление, започват от около 500-600 и (в зависимост от вида, района, гледката и т.н.) стигат до 1000, че и нагоре ...Stoynev написа:Добре де ама колко е ориентирова4но наема ако не е тайна, и всеки да си направи изводите доколко е достъпно за него.
Не вярвам да са повече от 400к, най-вероятно са около 350-360к.Lub0 написа:Тези тоун хаузес в Бърнаби ще да са минимум 400 - 500к, поправиме ако греша...
На този конкретно не му знам наемите, но за апартамент с 2-3 спални в подобен комплекс ще е от порядъка на 1000-1100. Таунхаузите са като къщите - в наема не се включва нищо, т.е. тока, отоплението и т.н. си ги плащаш отделно според колкото използуваш. Има и такива цени за които говори батето (и които Monny е гледал) но те са за луксозни апартаменти в Downtown с гледка едновременно към океана и планината.Stoynev написа:VanBC явно не ме разбра. аз питам конкретно за къщите които са на снимките на ивайло колко е ориентирова4но наема, интересно ми е да ли са както казва bateto по 1500 - 2000$, или той се изказва неподготвен (а пак това ми е нуйно за да знам на кои мога да вярвам за инфо тука и на кои не). за тебе ми е ясно отдавна и затова с4итай въпроса ми персонално кам тебе