Алтернативни методи за припечелване

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

На българина само му дай как да не работи и пари да взима ако може и накрая ще почне и съвети да ти дава.
Боцо ,извинявай- на мен си ми забвен да те чета ,но без да се заяждам задавам един процедурен въпрос:
- точно тва ли намери да кажеш?

...не бачкам -пия лекарства за пари - давам акъл на другите...
кого си описал тук? :lol: :lol: :lol:

отговор за бгмонреал - примерно талидомида бил разрешен в Европа , а в САЩ по случайност останал забранен-после като се народили уроди... и в европа го забранили

антибиотици е вредно да пиеш щото доколкото знам ти убиват микрофлората в 12пръстника примерно и после се повишава риска от рак :idea:

за аналгетиците не ми се впуска в обяснения - има тука сума експерти

но идеята ти не е лоша - нищо не правиш пък ти дават пари-за да съм честен и аз съм мислил по въпроса ,но две неща ме спряха
-не са ми затрябвали такива пари още
-не мисля че са достатъчно за да си струва риска :wink:
Botzo

Мнение от Botzo »

THC,
без лошо чуствоти като си ми чел постингите в тази тема случайно да си забелязал че съм писал че работя? Случайно да си забелязал че съм писал също така че това с хапчетата не е професия ами ако бързо триябват пари на някого за нещо.
Темата я кръстих алтернативни методи за изкарване на пари и мислих че ще има много и най-различнио предложения, тука се акъли взехте да давате вмето да дадете някое и друго разумно предложение (с малки изключения).
Та именно това оправдава мислита на моя приятел. Не взехте нещо полезно да напишете а само 4 страници с глупости.
Много ми е интересно защо никой не предложи някакъв друг метод за алтернативно изкарване на пари. Така да допринесе за всеобщото познание. Отговорът е ясен:
защото никой не се е мръднал да търси
Е за съветите българина равен няма също както и за това да не работи.
huba

Мнение от huba »

Dnes po radioto tochno govoriha za tezi testove, che sa prestaplenie, zashtoto kompaniite ne ovedomiavat horata za stranichnite efekti.Men obache mi e mnogo jal za Botzo, zashtoto toi e dokazatelstvo do kade moje da stigne choveskata naivnost i glupost.Kak moje quebec(Canada) da polzva horata kato opitni mishki :shock: :shock: Tova v raia na zemiata ne moje da se sluchi,tuk vsichki sa chestni i dobronamereni.Tova moje da stane edinstveno i samo v Bulgaria. :roll: :roll:
Botzo

Мнение от Botzo »

huba,
може би си пропуснал факта че това е по желание. Никой никого за нищо не ползва. Аз и в Бг съм билна такова нещо. А не виждам каквотроябва да ме уведомяват запоследиците след катоима интернет и азмога сам да си провера.
Кактои да е като гледам тенденцията да не се даде друг алтернативен метод за припечелване ще се запази и това което мога да кажа е че е жалко всяка тема да се изкливява така.
На тези които им е жал и т.н. им давам пълната възможност да дадат други идей (ако въобще разбирасе ги имат :wink: )
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Някой да го е карал насила ? Айде стига по тая тема, хората ще кажат че тука се умира от глад и вече трябва да се примириш че ще ти пораснат косми по езика (от тестовите лекарства :D ) за да имаш пари за храна. Човека си каза какво и защо, всеки си има ум в главата да прецени става ли за него ако е закъсал.
Botzo

Мнение от Botzo »

miteto написа:....
Мите БРАВО.
Мисля че с това темата е изчерпана.
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Ами те за това се правят тези тестове- да им разберат страничните ефекти.И затова никой здравомислещ няма да хукне да се тъпче с лекарства колкото и на зор да е! А и колкото и да са необходими пари в бг не смятам че това е начин за намирането им, сумата не е чак толкова голяма за да не може да бъде намерена по друг начин,даже и в България
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
LaRue

Мнение от LaRue »

Боцо, не пиши глупости :idea: ДаниК е дал друга алтернатива която е дори по-малко опасна от твоята :wink:
За да се препитава човек с това което ти предлагаш явно трябва да е доста мързелив :shock:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Botzo

Мнение от Botzo »

mecan написа:...
Именно. Винтернет е пълно с информация за това каде как и за какво се използва всяко едно.
А пак за недоразбралите че като гледам са цал куп. Това е ако на някого трабват за нещо бързо и спешно пари и не е професия. Т.е. да си седиш в къщи и да пиеш хапчетра.

Тук уж все хора с обеазование а по 100 пъти трябва да им се повтраря докато разберат.
Аватар
mecan

Мнение от mecan »

Ами Боцо нищо лично ама то обяснението едно такова че трябват три вишши, пък аз си нямам ни едно :oops:
П.С. Айде удряйте и катинарчето на тая тема вече
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
LaRue

Мнение от LaRue »

Botzo написа:
mecan написа:...
Именно. Винтернет е пълно с информация за това каде как и за какво се използва всяко едно.
А пак за недоразбралите че като гледам са цал куп. Това е ако на някого трабват за нещо бързо и спешно пари и не е професия. Т.е. да си седиш в къщи и да пиеш хапчетра.

Тук уж все хора с обеазование а по 100 пъти трябва да им се повтраря докато разберат.
Botzo, тя лошата приказка винаги от в къщи тръгва :idea: и ако не си я пуснеш сам никой няма да знае :idea:
Изображение
Botzo

Мнение от Botzo »

LaRue,
както виждаш съвсем тактично отбягвам писанията ти и това не е защото има нещо умно в тях. Някак си бих те помолил да спреш да се обръщаш към мен. Предполагам думата достойнство ти е известна и сега имаш идеалната възможност дапокажеш че го имаш.
Повече няма да ти отговарян и очаквам същото от теб.
LaRue

Мнение от LaRue »

Защо така бе Боцо?
Изображение
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Стига се дразнихте един друг, момчета :wink:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.