Лажешoptics написа:Темата е за България, не се отклонявайте
Да бе да, приказки на Шехерезада за лековерни дето никога не са ходили в Гърция.
https://www.google.ca/search?q=the+most ... smmeS_M%3A"
Лажешoptics написа:Темата е за България, не се отклонявайте
Да бе да, приказки на Шехерезада за лековерни дето никога не са ходили в Гърция.
Там са само педерасти сигурно, елита е в София.Павел написа:Пак ти казвам, никога да не се опитваш да си вадиш хляба с хумор! Гузен негонен бяга - няма ли гейско общество в Бургас, та остави прекрасния му климат и се заби в София?
По-хубави според кого?joro написа: Ние имаме по-хубави плажове и при нас е по-евтино. Природата ни е по-красива
Жорко, объркал си темата с вицовете - на друго място е.joro написа:Ние имаме по-хубави плажове и при нас е по-евтино.
Точно Равда е средището на руските тьотки! Ти си намерил къде да се натресеш.Ivan1007 написа:По-хубави според кого?joro написа: Ние имаме по-хубави плажове и при нас е по-евтино. Природата ни е по-красива
Дори и да има останали хубави незастроени трябва да ги гледаш от септември до юни - лятото не стават и за гледане.
Кое е по-евтино ве пич?
Лани платих 45 долара на вечер със закуска за стая в Уранопули с гледка дето не можеш да видиш никъде в България. Плажа е на 5 мин от хотела през запустяла маслинова горичка с чат пат лози из тях. Див безплатен и по-чист от всеки един български плаж.
Една седмица по-късно платих горе-долу същото за стая в Равда без закуска в хотел на първа линия все още в ниския сезон - собственика ми е познат и е едно от малкото останали прилични места. Е ако сложиш 18 лева за два шезлонга и чадър е по-евтино ... може би на 6-та линия оттатък пътя дето беше нива до преди 10
на години.
Земи се скрий и ги разправяй тия на руските тьотки дето пълнят бетонните мутро барокови хотели по нашето Черноморие.
Как разбра, че съдя по себе си!? Вероятно познавам и съм общувал с доста повече българи в Канада от тебе.Ivan1007 написа:Ми като съдиш от твоя опит що обобщаваш за цяла Канада?Kan_Tangra написа:Кое съм се олял!? В гранби не съм ходил! Ако ще и 10 квадратни километра зоопарк да е.Странджата написа:Е тук,вече се оля!В Монреал не,но в Гранби и парк Сафари има доста животни!Kan_Tangra написа:Дамм, а в канадските зоопаркове има само моржове и бели мечки. Освен ако не са в закрит купол и с перманентно отопление.
Въпрос на вкус и приоритети, казало кучето.
А и ако мислите, че канадските емигранти посещават по-често зоопарка от българите в България, се лъжете ужасно.
Аз съм живял около 2 години в София и съм посещавал зоопарка около 10 пъти, а монреалския биодом, за 11 години 2 пъти. Отделно е няколко пъти по-малък и беден, просто защото е закрит.
Т.е. ако някой е посещавал софийския 1 път на 20 години, да се готви да посещава канадските 20 * 25 = един път на 500 години, т.е. никога.
Даже не съм се сещал, че има зоопарк там или го броите към Монреал. За мен това си е съвсем отделно и далечно селище.
Аз си казвам моя експириънс. А той е, че за 11 години в Гранби не съм ходил. Нито на зоопарк, нито да посетя града/селото.
Айде малко по-спокойно! То ясно, че стяга чепика и шапката, но все пак, не съм ти аз крив!
Ти май от клетката си в зверилника ... пардон блока в Монреал не си излизал и затова още те стяга всичко.
As Canada's most visited zoo, Calgary Zoo was in 2015 recognized by TripAdvisor with its Travellers' Choice Award. The zoo has also received international recognition as one of the top zoos in the world for conservation research. In 2013, the Association of Zoos and Aquariums said "the Calgary Zoo sets itself apart as one of the top zoos in the world.
Аз съм ходил също само два пъти в него за 15 години, но в събота и неделя ходих в планината - видях 3 стада с планински овце на шосето на два метра от колата, елени, сърни, лос, черна мечка, бобър, диви патици и диви гъски с малки гъсета. Койоти и сърни има в парка до нас, два заека и в момента са на тревата пред къщата.
Виждал съм и лисици, рис с малките, кафява мечка, глутница вълци, карибу , a във Виктория косатки и тюлени.
Та спри да обобщаваш за Канада, която изобщо не познаваш.
... или в Оканаган.roumensp написа:Аз не познавам такъв идиот дето е дошъл във Ванкувър заради плажа. На който му трябва плаж обикновено ходи в Хавай, Карибите или Мексико.prace написа:През юни на нашето море е по-топло от август в великия Ванкувър на брега със сигурност..miteto написа:Морския сезон в началото на юни? Ще умреш от студ, морската вода още е студена - освен ако не си морж.myhata II написа:от 27 страници разбрахме че България е страхотно място за живот, сега идва морския сезон и всички са се запътили към морето, напук на някой злоради съфорумници !
Хаха. Ми те са навсякъде - половин милион почемутки и колхозници са изкупили де що има кутийки около морето и отделно сигуро още толкова се влачат по хотелите.Kan_Tangra написа:Точно Равда е средището на руските тьотки! Ти си намерил къде да се натресеш.Ivan1007 написа:По-хубави според кого?joro написа: Ние имаме по-хубави плажове и при нас е по-евтино. Природата ни е по-красива
Дори и да има останали хубави незастроени трябва да ги гледаш от септември до юни - лятото не стават и за гледане.
Кое е по-евтино ве пич?
Лани платих 45 долара на вечер със закуска за стая в Уранопули с гледка дето не можеш да видиш никъде в България. Плажа е на 5 мин от хотела през запустяла маслинова горичка с чат пат лози из тях. Див безплатен и по-чист от всеки един български плаж.
Една седмица по-късно платих горе-долу същото за стая в Равда без закуска в хотел на първа линия все още в ниския сезон - собственика ми е познат и е едно от малкото останали прилични места. Е ако сложиш 18 лева за два шезлонга и чадър е по-евтино ... може би на 6-та линия оттатък пътя дето беше нива до преди 10
на години.
Земи се скрий и ги разправяй тия на руските тьотки дето пълнят бетонните мутро барокови хотели по нашето Черноморие.
За мен Равда е последното място от черноморието, на което бих отишъл.
Аз не съм обобщавал за разлика от теб.Kan_Tangra написа:Как разбра, че съдя по себе си!? Вероятно познавам и съм общувал с доста повече българи в Канада от тебе.Ivan1007 написа:Ми като съдиш от твоя опит що обобщаваш за цяла Канада?Kan_Tangra написа:Кое съм се олял!? В гранби не съм ходил! Ако ще и 10 квадратни километра зоопарк да е.Странджата написа:Е тук,вече се оля!В Монреал не,но в Гранби и парк Сафари има доста животни!Kan_Tangra написа:Дамм, а в канадските зоопаркове има само моржове и бели мечки. Освен ако не са в закрит купол и с перманентно отопление.
Въпрос на вкус и приоритети, казало кучето.
А и ако мислите, че канадските емигранти посещават по-често зоопарка от българите в България, се лъжете ужасно.
Аз съм живял около 2 години в София и съм посещавал зоопарка около 10 пъти, а монреалския биодом, за 11 години 2 пъти. Отделно е няколко пъти по-малък и беден, просто защото е закрит.
Т.е. ако някой е посещавал софийския 1 път на 20 години, да се готви да посещава канадските 20 * 25 = един път на 500 години, т.е. никога.
Даже не съм се сещал, че има зоопарк там или го броите към Монреал. За мен това си е съвсем отделно и далечно селище.
Аз си казвам моя експириънс. А той е, че за 11 години в Гранби не съм ходил. Нито на зоопарк, нито да посетя града/селото.
Айде малко по-спокойно! То ясно, че стяга чепика и шапката, но все пак, не съм ти аз крив!
Ти май от клетката си в зверилника ... пардон блока в Монреал не си излизал и затова още те стяга всичко.
As Canada's most visited zoo, Calgary Zoo was in 2015 recognized by TripAdvisor with its Travellers' Choice Award. The zoo has also received international recognition as one of the top zoos in the world for conservation research. In 2013, the Association of Zoos and Aquariums said "the Calgary Zoo sets itself apart as one of the top zoos in the world.
Аз съм ходил също само два пъти в него за 15 години, но в събота и неделя ходих в планината - видях 3 стада с планински овце на шосето на два метра от колата, елени, сърни, лос, черна мечка, бобър, диви патици и диви гъски с малки гъсета. Койоти и сърни има в парка до нас, два заека и в момента са на тревата пред къщата.
Виждал съм и лисици, рис с малките, кафява мечка, глутница вълци, карибу , a във Виктория косатки и тюлени.
Та спри да обобщаваш за Канада, която изобщо не познаваш.
До сега никой не ми е говорил за зоопарк, евър.
В Калгари може и да сте с най-големия зоопарк и да сте най-голямата гора, но нали се сещаш, че Калгари не е Канада.
Така че плз, не обобщавай. Като %, българските емигранти са концентрирани основно в Квебек.
Или и за това ще спорим!?
Вчера минах покрай Инглиш Бей имаше поне няколко дузини "идиоти" да се разхлаждат в океана.. Последните няколко дни температурите бяха ненормално високи за нашите географски ширини..Ivan1007 написа:... или в Оканаган.roumensp написа:Аз не познавам такъв идиот дето е дошъл във Ванкувър заради плажа. На който му трябва плаж обикновено ходи в Хавай, Карибите или Мексико.prace написа:През юни на нашето море е по-топло от август в великия Ванкувър на брега със сигурност..miteto написа:Морския сезон в началото на юни? Ще умреш от студ, морската вода още е студена - освен ако не си морж.myhata II написа:от 27 страници разбрахме че България е страхотно място за живот, сега идва морския сезон и всички са се запътили към морето, напук на някой злоради съфорумници !
Що не вземеш ти да се скриеш?Ivan1007 написа: Аз не съм обобщавал за разлика от теб.
Калгари е в Канада и изобщо нямам намерение да споря - това че лапнишараните са концентрирани в Квебек е факт неоспорим, но не всички български емигранти са лапнишарани, та твърдението ти е доста съмнително.
Това, което твърдя е, че изобщо не познаваш Канада, и доколкото виждам от коментарите на други не познаваш и Квебек.
Що не земеш да се скриеш (може и в Софийския зоопарк) и да не се излагаш повече?
Така ли ги каниш?Kan_Tangra написа:вчера беше ден за срещи в Алберта.
В Сф е всеки ден.
– Искаш ли да излезем довечера, взел съм два билета за метро-?