Kan_Tangra написа: След това съм имал и прилична кола, още докато бях студент...

Kan_Tangra написа: След това съм имал и прилична кола, още докато бях студент...
Нова. На 4-5 години масата от хората си сменя колите в Кебек.Kan_Tangra написа:Колко да е била вехта, като я купих 4 годишна.
Масата емигранте се вози на 20 годишни таралясници.
Ти какво по-конкретно разбираш под думата "прилична"?
Щом като "прилична" означавало нова.Pyrelight написа:Нова. На 4-5 години масата от хората си сменя колите в Кебек.Kan_Tangra написа:Колко да е била вехта, като я купих 4 годишна.
Масата емигранте се вози на 20 годишни таралясници.
Ти какво по-конкретно разбираш под думата "прилична"?![]()
Голяма маса от имигранти идва с пари (това като шок за Марто, защото българският форум не е представителна извадка)
И си купува още от първата година, къщи, коли, мебели и всичко, от което зависи да живееш удобно.
Зависи с какви имигранти си контактувал...българи и руснаци, предполагам.
Бълха, всеки който е на лийз сменя новите коли на няколко години.myhata II написа:е аз сега да се фукам ли , че от 5 години 2 нови коли смених и сега мисля за трета
не няма, просто ще си чета простотиите на Бистра и Сие клошари от Квебек и Ванкувър колко големи ги вадят и за какво се борели![]()
![]()
толкова години не можаха да разберат че който си е бил добре преди, и сега си е добре !![]()
Ти шегуваш ли се?roumensp написа:Бълха, всеки който е на лийз сменя новите коли на няколко години.myhata II написа:е аз сега да се фукам ли , че от 5 години 2 нови коли смених и сега мисля за трета
не няма, просто ще си чета простотиите на Бистра и Сие клошари от Квебек и Ванкувър колко големи ги вадят и за какво се борели![]()
![]()
толкова години не можаха да разберат че който си е бил добре преди, и сега си е добре !![]()
А колко нови жилища смени ? Или лендлорда още те търпи ?
е то такова чудо нема бе румпел, ако искаш да си караш нови коли, да си поддържаш имотето в родината си и да купуваш нови в трета държава, трябва да се лишиш от някоя благинкаroumensp написа:Бълха, всеки който е на лийз сменя новите коли на няколко години.myhata II написа:е аз сега да се фукам ли , че от 5 години 2 нови коли смених и сега мисля за трета
![]()
А колко нови жилища смени ? Или лендлорда още те търпи ?
Е кво питаш, ти направо си се фукаш...myhata II написа:е аз сега да се фукам ли , че от 5 години 2 нови коли смених и сега мисля ...
Ква точно е разликата дали плащаш наем на лендлорда или на банката? Нали все трябва да се живее някъде?myhata II написа:аз съм го казвал, и пак ще го кажа , ако един човек си е наел на заем от банките бунгало само защото някой светъл ден щял да си вземе парите обратно, е бал съм го и в човека
Лично за мен, разликата е в проблемите и последствията в случай, че независимо по каква причина, повече нямам възможност (или не искам) да плащам толкова, колкото съм плащал досега. Като наемател, мога след броени дни, или най-много 3 месеца (ако хазяйна ми се заяде нещо) да се преместя в по-евтино жилище и проблема е решен. Докато в другия случай следват цял куп проблеми и главоболия. Оставям настрана досадните формалности около самата продажба. Да вземем само сигурната загуба на пари в следствие на принудителната и непременнно скоростна продажба на жилището, както и от изплатените към момента лихви по кредита на банката. Да не говорим, че ако гушна букета, загубата на жилището ще е още един допълнителен стресов удар за семейството ми.Ква точно е разликата дали плащаш наем на лендлорда или на банката? Нали все трябва да се живее някъде?