Какъв документ точно ви изискваха за майчинството?
И на нашите пишеше Белград, но интервюиращата каза да не гледаме какво пише, а да пращаме до Букурещ. Във вашия случай Сидни, Н.С. ли ще е ? Молбата за виза имам предвидivanpeychev написа:Здравейте
имам един въпрос към тези които са получили сертификати проверете моля ви в т.17 какво пише:
на нашите пише "BVC de BELGRADE"
има ли и други или да ходя до господина да се разправям
Браво на вас! Важен е крайният резултат.hrisa79 написа:Здравейте ,
Относно документите голям проблем имахме с липсата на документ за периода на майчинство от работодател .
Имахме такъв от НАП ,но ни се скараха ,че сме им губили времето в търсене и преглеждане на таблици ,а не сме осигурили точно това ,което се иска от нас .
[/quote].... Не зная дали тук е мястото за това и моля да ме извините. Някой има ли информация до коя банка се подава платежното нареждане, на коя сметка и т.н.? Не намирам такава информация и ви моля за съдействие. Обръщам се специално към emili_vn, като човек с опит и познания и който вече е минал по тези стъпки (emili_vn моля те да си погледнеш личните съобщения).
П.С. На нашите сертификати пише BVC de BUCAREST
Документът трябвало да бъде издаден от работодател и в него да пише от кога - до кога си била в майчинство...jasmin_veni написа:Hrisa, честити сертификатиЛека и бърза процедура до визи и догодина да си пишем от Канада
![]()
Какъв документ точно ви изискваха за майчинството?
cantare написа:Браво на вас! Важен е крайният резултат.hrisa79 написа:Здравейте ,
Относно документите голям проблем имахме с липсата на документ за периода на майчинство от работодател .
Имахме такъв от НАП ,но ни се скараха ,че сме им губили времето в търсене и преглеждане на таблици ,а не сме осигурили точно това ,което се иска от нас .
Бихте ли дали подробности за какво толкова са си изгубили времето без документ от работодателя? От НАП защо не им беше достатъчен?
Здравейте, аз съм самостоятелната кандидатка с детеtantan написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Двете двойки и самостоятелната кандидатка (с дете) от днес след обяд взеха сертификати...Няма такава емоция. Страхотни хора
извинявайте че ви изпреварих, но вие ще разкажете подробностите.
Успех от все сърце!