Виж, аз само се опитах да покажа очевидния за мен факт, че Таня няма начин в Англия на -15 (между другото това е голямо изключение за там, не се случва всяка година) да е наясно какво е -30 за по-дълъг период всяка зима. А е съвсем отделен въпрос дали тя иска да живее на -30 (защото тя очевидно иска и не от мазохизъм, предполагамpumpy написа:Ти не разбираш, че цялата ти база за сравнение е грешна. Погледни го така:
-15 за няколко дни е същото като -30 за цял месец. И шведсакта пухенка не е предвидена за -30, а за гъзареене по главната в София. Последното не е необходимо "in the bush" на север. Освен това там хората ходят за да работят и живеят, а не да им харесва топлото. Ако последното им е мотива, то Куба е добра дестинация.
Хайде сега стиго по темата. Ела и поживей малко на север и пак да си говорим къде и колко е студено.

Ясно ми е, че от една температура надолу ти е все тая, 'щото трябва да облечеш скафандър, за да излезеш навън. Но все си мислех, че такава температура не се случва на обитаемата земя

Не, благодаря