Толкова много национални предатели трябваше да виснат обесени по уличните стълбове намазани с катран и пера...
Но както съм отбелязвала и преди. В България няма мъже!

и това ,чè в България нямало мъже кой го казва.
Винаги е имало до някаква степен лошо отношение, сивота и неразбирателство между хората и то почти навсякъде из България, но това очевидно не е болка за умиране. НЕ ми трябват учтивост и любезност, а да не ме занимават с глупости.Kan_Tangra написа: ↑Съб Мар 14, 2020 3:26 pm Не ме разбирайте погрешно, аз имам приятели и познати от Варна доста, и са готини хора.
Но не мога да отбележа печалната статистика, че в този форум в 100% от случаите, има Варненци, които се оплакват от "сбъркани индивиди, които не са за понасяне".
Преди е било "селяци", "простаци" и т.н.
Не че нещо, но или критериите и очакванията ви са прекалено възвишени, или там, във вашия район има и'ати и населението.
![]()
A.Yovchev, може би и преди съм споменавал какво мисля, но ще го повторя!
От повече от 1 година съм в офис/лаборатория и нито един проблем не съм имал оттогава и надали ще имам. И двете компании, в които съм работил по специалността, си имат лоша слава. Наясно съм с това и с останалите неща, които си написал и не ги отричам.Kan_Tangra написа: ↑Сря Мар 18, 2020 4:18 pm A.Yovchev, може би и преди съм споменавал какво мисля, но ще го повторя!
В много случаи, хора, искащи да емигрират имат някаква лоша случка, опит, или поредица от лоши случки.
Това е просто мал шанс! И нищо повече!
България е много по-голяма, отколкото можеш да си представиш.
Премести се в София.
Нормално, като хората от големите градове, Бургас, Варна заминават за София и чужбина, нормално в тях да се образува вакуум, който се запълва от хора от по-малки градове и села. Ако бях в неприличен режим, щях да кажа "диви селяци". Но няма да го казвам, за да не ме обвините и мен в негативизъм.
Даже, зарязвай професията, знам че я харесваш, и записвай програмиране. Куцо и сакато става. 6 месеца курс, и след това си вече на работа.
Просто хората се сортират във фирмите по качества, способности, образование, характер.
Може да ти е изненада, но в много други фирми работят много читави хора. Просто трябва да си потърсиш подходяща.
Това е про-активен процес.
И макар, да не съм фен на Канада, факт е, че почти целия, от по-горе споделения си опит, съм го придобил точно там.
Такива, които ме заплашват, защото не ги искам и не ги приемам, са изроди. Нямам намерение всичко и всеки да приемам и да харесвам.
Точно такива мисли имах тогава, когато работех с тези двамата, но отдавна си възстанових самочувствието.Pavel M написа: ↑Сря Мар 18, 2020 7:17 pm не мислиш ли ,че в канада ще си поредния силистренец,помориец или пловдивчанин
с тоя аптитуд си мисля че бързо ще стегнеш куфартите и обратно в българия и силистреница и провадиеца ще ти се струват като най френди пийпълс с които си имал някакви служебни отношения
Epic fail...A.Yovchev написа: ↑Чет Сеп 05, 2019 11:13 amДа се оплача, плажът "Кабакум" (около 900m плажна ивица), който е на 10 мин. пеша от нас, според мен през юли и август не става за къпане. Особено към двата края на плажната ивица не препоръчвам на никой да влиза. Водата на места има неприятна миризма и боклуци. Оплаквания има всяко лято, като досега помня плажът да са го затваряли 2 пъти, заради замърсяване над нормите.Kan_Tangra написа: Е, ако предпочиташ ските и снега пред морето и лятото, case closed.
Признавам, Канада ще ти хареса
Иначе си харесвам лятото и морето.
Един от най-посещаваните плажове около Варна посреща туристи с кални води и миризма
А самият варненски плаж, дори няма какво да го коментираме...
Ще ги водят на ТИМ building...Пoдaтeлитe нa cигнaлa прeдпoчитaт дa ocтaнaт aнoнимни, зaщoтo "cъзнaвaт, чe aкo излязaт c имeнaтa cи във Вaрнa, риcкувaт дa бъдaт пoдлoжeни нa рeпрecии oт cтрaнa нa влacттa и мecтни групирoвки'.