Какво ѝ има на "каката" бе, Пумпи?

Ако наистина това си разбрал от отговора ми, то само затвърждава казаното от мен в същияMarto написа:Линко, това е друга блондинка от Фокс Нюз.
Аз въобще не разбрах смисъла на отговора на Пумпи, освен, че явно продължава да мисли за нея единствено като за sex object.
Ази, усещането за красота е невероятно индивидуално. Аз лично намирам Нунавут за красиво място, а ти ?agent Ozo написа:Е, не са кой знае колко различни тези "каки". На мен и двете ми харесват.
Инмтересно, дали на Пумпи само Лаура не му харесва, или и тази по-горе смята, че не е красива.
Аз единствено разбрах, че за теб юрист е мръсна дума ... ама това няма много общо с дискусията.pumpy написа:Ако наистина това си разбрал от отговора ми, то само затвърждава казаното от мен в същияMarto написа:Линко, това е друга блондинка от Фокс Нюз.
Аз въобще не разбрах смисъла на отговора на Пумпи, освен, че явно продължава да мисли за нея единствено като за sex object.
Ти сериозно ли мислиш, че някой друг освен теб е ходил там (и би отишъл), та питаш ?pumpy написа:Аз лично намирам Нунавут за красиво място, а ти ?
Хъм, гледах го.....И смятам, че преувеличава. Не само че преувеличава, но го прави умишлено, което не и прави чест.
Ози, как да ти обясня, че нямам нито един приятел, който да подкрепя това чучело. Имам един единствен българин в Денвър, който ми е колега и който го подкрепя. Защо ? на никой от останалите хора от компанията ни не е ясно. Има нещо свързано с комунизма и религиатя и данъците на демократите, но не е мното ясно защо.agent Ozo написа:Пумпи, приемам, че показаните блондинки не отговарят на твоите стандарти за женска красота. Но ми е интересно по какви критерии и въобще на база на какво прецени че - "На нея й се иска да е тръмповица #4 или поне да се отърка в "наденицата му" понеже друго все едно не може да прави." ?!
Пази боже, ако ти си критерия за нормална.Pyrelight написа:Да, захапката и е крива и аз го забелязах, ама не го споделих, щото ще ме нарочат, че и завиждам.![]()
И аз, ако можех да го правя, вероятно би и завидяла, но само заради тлъстия хонорар, който и е платен да ни убеждава в този булшит.
Щото няма нормална жена, която да го прави по убеждение заради такъв като Тръмп или заради другия, който му осигурява съдебен щит. Няма!
На теб ти пожелавам да си изберете за президент Илхан Омар или Рашида Талиб. Тогава Израел и твоя милост ще разберете кон боб яде ли.pumpy написа:Ози, как да ти обясня, че нямам нито един приятел, който да подкрепя това чучело. Имам един единствен българин в Денвър, който ми е колега и който го подкрепя. Защо ? на никой от останалите хора от компанията ни не е ясно. Има нещо свързано с комунизма и религиатя и данъците на демократите, но не е мното ясно защо.agent Ozo написа:Пумпи, приемам, че показаните блондинки не отговарят на твоите стандарти за женска красота. Но ми е интересно по какви критерии и въобще на база на какво прецени че - "На нея й се иска да е тръмповица #4 или поне да се отърка в "наденицата му" понеже друго все едно не може да прави." ?!
Имам и едни двама кретени, съученици, колумбийци, супер религиозни, които също го подкрепят, понеже бил против абортите. Само дето не разбирам как е възможно двама католици, да са и двамата разведени за да се оженят пак помежду си, да имат само две деца, което е невъзможно без някаква форма на семейно планиране, да са и двамата имигранти и то видимо индианци та дрънка, но да подкрепят чучелото, защото е против абортите, тотално религиозна причина.
Та все едно, за мен и моя свят, няма как да си нормален човек и да си про тръмп, ерго трябва да има някаква непонятна за мен причина. А ако не е непонятната за мен причина, то понятната е как една жена, която подкрепя тръмп, реално подкрепя и унизителното му отношение, на него и на Кавенар, например към жените. Ако подкрепя това, няма как да не иска и към нея самата да не се отнасят по този унизителен начин, а най-добрия в това отношение е президента им в момента.
Трабваше да ми загубите още определен брой минути за да я изгледам каката отново и този път до края. Предишния беше само докато спомена Кавенар, там загубих интерес. Но не променям мнението си, даже и след като го изгледах отново и цялото.
BTW ози, на тази кака и е оф захапката, което аз лично няма как да намеря за красиво...
Що? Какво му е на критерия?roumensp написа:Пази боже, ако ти си критерия за нормална.Pyrelight написа:Да, захапката и е крива и аз го забелязах, ама не го споделих, щото ще ме нарочат, че и завиждам.![]()
И аз, ако можех да го правя, вероятно би и завидяла, но само заради тлъстия хонорар, който и е платен да ни убеждава в този булшит.
Щото няма нормална жена, която да го прави по убеждение заради такъв като Тръмп или заради другия, който му осигурява съдебен щит. Няма!
Ами те вицовете за евреи не са измислени ей така, заради едното нищо ...Marto написа:Ти орева форума за 200 долара с онзи нотариус, представям си какво би му направил на този човек ако не ти беше защитил интересите и беше станал фал.