Когато Ван заприлича на Дитройт, ще ти пратя снимки от мястото на събитието.
Пумпи, и от мен

Що ли и аз точно за това се сеетих ???Marto написа:Аха, кажи го това на испанците (и не само)SFBG82 написа:Строителството е основен показател на икономиката, а това от своя страна си е икономически напредък по дифолт.
Ето ти един скромен пример от мен:Павел написа:Дай ми сега примери за бум на икономиката в Бг - нали там много се строи и това било критерия.
Аз го твърдя същото от началото на темата и обирам упреците, че "съм нападала момчето"IRA написа:В България се строеше много . В момента в строителството няма много работа.Нещата които се довършват сега са започнати по време на строителния бум преди 2-3 години.
Дейcтвително 2007 год. се строеше повече. Сега се строи по-малко, но пък по по-големи проекти.IRA написа:В България се строеше много . В момента в строителството няма много работа.Нещата които се довършват сега са започнати по време на строителния бум преди 2-3 години.
Страхотен пример ми дадеSFBG82 написа:Ето ти един скромен пример от мен:Павел написа:Дай ми сега примери за бум на икономиката в Бг - нали там много се строи и това било критерия.
http://www.novinite.com/view_news.php?id=146523"
Всички замръзени проекти в София след строителния бум от 2005-2008 година са не само размразени, но и разширени.
В момента в София се строят 5 огромни мола. 2 от които по близо 200 000 м2. Хипермаркети и супермаркети никнат, като гъби, заедно с десетки офис сгради. В района на инд. зона Гара Искър има десетки фабрики от Германия, САЩ, Китай и др. в строеж. ИТ компаниите, които навлизат в БГ са не по-малко от 3, 4 на месец.
Преди 3 години нямахме авто индустрия, а в края на 2013 ще имаме 6 фабрики за автомобили.
Айде, бе? Ама верно ли? Много добре си спомням като откриха магазин от веригата Била в Габрово, свекърва ми изкоментира, че никой не пазарувал там, защото хората нямали пари. Би ли дал снимки на 1-2 опашки пред тези молове от Боксинг-дей. То сигурно в България се казва по друг начин, ама нищо! Или може евентуално клипче от Ю-тюб, да чуем щастливите клиенти какво са си купили.SFBG82 написа:Този месец в Стара Загора откриха още един мол, т.е. 3-ти за града, но пак моловете са пълни.
VIT написа:Голяма е навалица в Карфур. Отворили още неготови,ама нали е празник,да изкарат някой лев.
System_error написа:Точно се връщам от там, че реших да видя за кво е всичката тая дъндания... Няква лудница е, все едно целия град се е изсипал там. Силно ме впечатли мащаба на помещението, но ми заприлича на един голям закрит битак. Цените на стоките са същите като в останалите големи магазиани, че някои и по високи. Много впечатлен бях от множеството хора, излизащи с по една-две пълни торби, а имаше и доста, носещи Toshibа ТV под мишница (няква промоция ли имаше на тея телевизори, що ли...). В общи линии неоправдана еуфория и блъсканица. Скоро мисля че няма да стъпя там отново... Предпочитам си Билата за харнителни стоки и Техномаркет и Технополис за техника.
VIT написа:Точно до входа ще отварят явно и техномаркет , имаше рекламно пано пишеше ,очаквайте скоро или нещо такова.
Иначе паркинга под Карфур не се вижда края му,а и самия Хипермаркет е много голям.
realprofesora написа:Карфура, днес много навалица. Хората пълнят торбите с ....тоалетна хартия и гъбички за миене на посуда. Техниката в Карфур е безбожно скъпа. Само сравнете : в Техномаркет един лаптоп струва 689лв, а в Карфур същия модел С850-140 струва 719лв. Смешна работа. Останалата стока е на цената на която я продават и другите магазини из града.Явно конкуренцията е толкова жестока ,че от това по надолу не може да се сваля.
A, не! Това не се приема! Мнения не ми давай! И аз мога да си направя N - на брой ника и да пиша различни мнения, но не го правя от уважение към правилата във Форума.SFBG82 написа:От боксинг дейс снимки нямам, но бих могъл да потърся някакви снимки.
Чети тук (от 2-то мнение надолу):
http://forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f ... &start=120"