High-rises в България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
SFBG82

Re: High-rises в България

Мнение от SFBG82 »

Marto написа:
SFBG82 написа:Строителството е основен показател на икономиката, а това от своя страна си е икономически напредък по дифолт
Аха, кажи го това на испанците (и не само) :D .
Точно в Испания в момента се строи много малко, а техните строителни работници са вече в страни, като България да речем.

Много неудачен пример даде.
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Bistra написа: Интересно, какво би се случило със строителството, ако престанат постъпленията от Еврофондовете? И какво би се случило, ако се строи само заради едното строене? :lol:
Ами ако земята спре да се върти? :D :D

Нещата при теб опират до "ако", но "ако"-то мирише.
Последно промяна от SFBG82 на Чет Яну 03, 2013 12:59 pm, променено общо 1 път.
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

В чест на Мухата. 8)

Конферентен център Марица, Пловдив

Започнаха фасадата и от северната страна.

Снимка: neolp
Изображение

Така изглежда от южната.

Снимка: Rumex
Изображение
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

:clap:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Браво-о-о! Хип, хип, ура!
Давай следващата!
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

SFBG82 написа:
Marto написа:
SFBG82 написа:Строителството е основен показател на икономиката, а това от своя страна си е икономически напредък по дифолт
Аха, кажи го това на испанците (и не само) :D .
Точно в Испания в момента се строи много малко, а техните строителни работници са вече в страни, като България да речем.

Много неудачен пример даде.
Много удачен, всъщност. Строителството може да е симптом на много неща, например кредитни балони и пране на пари. Тези неща аз не ги броя за "икономически напредък".
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

SFBG82 написа:В чест на Мухата. 8)

Конферентен център Марица, Пловдив

Започнаха фасадата и от северната страна.

Снимка: neolp
Изображение

Така изглежда от южната.

Снимка: Rumex
Изображение
Много е добре !
Сега очакваме спортна зала "Колодрум", на която ще се реже лентата Юни !!! :rock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Абе, не съм философ, ама да забелязваш някакво екзистенциално противоречие между следните 2 твърдения? ;)
SFBG82 написа:Също така, това че днес изкарвам много повече пари от познатите ми не означава, че ще започна да ги обиждам.
SFBG82 написа:Ами ако земята спре да се върти? :D :D
Нещата при теб опират до "ако", но "ако"-то мирише.
Философски извод: Аз не съм съставна част от познатите ти очевидно.:lol:
P.S.....Извинявам се за любопитството.....А за непознати не важи ли? :$
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Marto написа:Много удачен, всъщност. Строителството може да е симптом на много неща, например кредитни балони и пране на пари. Тези неща аз не ги броя за "икономически напредък".
Строителството e leading indicator - какво се хващаш за сламки, то всяко нещо може да е симптом на хиляди неща, но въпросния показател си е от Econ 101.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Не мога да разбера за какво са тия нон-стоп атаки срещу пича - пише си в 2 теми и то в подфорум "България" точно както си трябва. За разлика от 2-3 спамъри, които не оставят тема ненацвъкана. Ми на мен ми е интересно да видя какво се строи в София, няма да седна да търся cпециално снимки или сайтове, ама някой като си е направил труда - ще погледна.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

SFBG82 написа:Аз съм костовист и съм екс, а и бъдещ емигрант. Живял съм 10 години в САЩ и Великобритания, а сега съм се запътил за Канада (където вече съм бил и ми е харесало).
Абе то и аз съм се запътил за Ватикана да ставам следващия папа ама не знам дали ще ме огрее. Иначе ти си първия "костовист", който с такъв хъс работи дори и навръх Нова година за гербавата пропаганда. В което няма нищо лошо де. :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

miteto написа:Не мога да разбера за какво са тия нон-стоп атаки срещу пича - пише си в 2 теми и то в подфорум "България" точно както си трябва. За разлика от 2-3 спамъри, които не оставят тема ненацвъкана. Ми на мен ми е интересно да видя какво се строи в София, няма да седна да търся cпециално снимки или сайтове, ама някой като си е направил труда - ще погледна.
Нямаме право да взимаме отношение ли? Или да си отворим всеки по една тема в посочен от теб подфорум и да си пише всеки в своята си?
Пак не си разходил кучето, май, май. :tmi:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Гузен негонен бяга, май, май 8)
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

miteto написа:
Marto написа:Много удачен, всъщност. Строителството може да е симптом на много неща, например кредитни балони и пране на пари. Тези неща аз не ги броя за "икономически напредък".
Строителството e leading indicator - какво се хващаш за сламки, то всяко нещо може да е симптом на хиляди неща, но въпросния показател си е от Econ 101.
Той Марто друго имаше предвид, което пускащият снимките се прави че не разбира, по понятни причини, ама ти що се правиш? Изненадваш ме.

Жокер

http://www.huffingtonpost.com/2012/02/1 ... 81032.html"
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Павел написа:
miteto написа:
Той Марто друго имаше предвид, което пускащият снимките се прави че не разбира, по понятни причини, ама ти що се правиш? Изненадваш ме.

Жокер

http://www.huffingtonpost.com/2012/02/1 ... 81032.html"
Нищо не се правя - leading indicator означава точно това - leading. Ghost towns и "балони" се установяват след факта. Аз мога да ти споря, че в момента "балона" във Ванкувър е по-голям от този в София (не бъркай с това, кой от двата града е по-добър за живеене), но дали съм прав ще се разбере ако този балон се пукне.
Публикувай отговор