Благодаря за отговора ,когато бяхме там ни казаха че изследванията са ни наред,какъв може да е проблема?!Много се притесних като виждам че другите досега имат и покани за визи.
Ми..аз имам другите два и на първият ми дадоха светкавично инфо:)
бяха ми дали визитна картичка там има тези два телефона:)
Всички вероятно вършат работа
Здравейте ! Какво се случва с нас /вас - чакащите покани за визи от пролетната сесия на 2008 година. Някой от вас контактувал ли е скоро с Букурещ ? Смятам днес да им пиша и искрено се надявам по повод на това ДА СЕ ПОХВАЛИМ със заветните покани... Мълчанието на всички вас е болезнено , това означава само едно... Дано всички приключим процедурата си през този април!
напълно те подкрепям,но какво ни остава друго освен да чакаме.......
направо сме възмотени от случвашото се при нас новото е че ни поискаха допълнителни документи и пак чакаме но докога не знам.Имаме ок на 18.09.Желая на всички да получат час по скоро
ооо имало повече чакащи отколкото смятах и доколкото разбирам има хора чакащи повече от 8-9 месеца. Аз се надявах, че поне в края на 8-мия месец, за който дават, като (приблизително) краен, да се сдобием с покани и респективно визи. Но това, което виждам при MYTODORFF ме отчайва. Някой няма ли поне бегла представа, какво ги интересува повече у чакащите, та чак такива проверки. Най-логичното за мен беше че чакащите сме работили на държавна длъжност, но не знам дали всички чакащи са заемали такава.
Хора,пак ще го кажа,мъкар и друг път съм го правил и виждам,че тогава си беше безмислено,но......Дайте да се организираме всички и с 2-3 коли да ходим до Букурещ и вече да ги питаме там какво става,и къде са ни визите,защото в крайна сметка ние си плащаме за всичко.Вижда се ,че има наистина хора,които са минали повече от 8 месеца....
Да се организираме ......ако ли не всеки ще си носи хомота.
Здравейте! Дълго време и ние не се включвахме във форума с надеждата да имаме повод да съобщим добрата новина,но за съжаление все още нищо. От последните покани на 18.02. (поне от тези които пишем във форума) никой вече месец и половина не се е похвалил. Днес 02.04. ние писахме до Букурещ и изпратихме писмото със Спиди.Вече и ние не знаем какво да направим, мисля че относно писмата това ще ни е последното.Надяваме се писмата с куриер да ги разглеждат други лица, кой знае...? Относно предложението на Fireman съпругът ми отдавна го мисли,но това което го спира е отивайки там кого точно да потърси. Бихме почакали още 1-2 седмици и найстина ще предприемем нещо.
Като отидем там ще търсим служител,говорещ български език ,знам че има такъв.Или ако някой с изключителен френски или английски се наеме да говори от името на всички.Но все пак може би най-добре е среща с Българския служител там.
Можем да изчакаме още месец и ако няма.....
Скоро получих 1 писмо от центъра в Сидни, NS, относно процедурата ми за гражданство, с дата на писане отпреди 40 и повече дни.... Просто, канадската камила крачи много бавно и сроковете нямат нищо общо с описаните по сайтове и ръководства. Дано и вашите гемии да са тръгнали вече...