joro написа:
Някои хора още не могат да свикнат с мисълта, че в България вече има свобода за хората да пътуват, да работят и да учат в други държави. Винаги ще има българи в чужбина.
Забавна простотия е да получаваш емигранти за свободата на пътуване.
Още повече повечето от нас доста са попътували преди да си изберат дестинацията.
И 100 години да пътуваш по света- все тая. Мисленето ти няма да се промени.
Стана ми интересно - ако вярваш, че някое друго десетилетие зад граница (с работа, деца и социален живот навън) е невъзможно да ти промени мисленето, тогава какво изобщо може да го промени?
Хейтърът си остава хейтър. Безсмислено е да му показваш хубавите неща в България, той не ги вижда и никога няма да ги види.
Това е ясно, макар и ирелативно.
Моля, отговори на въпроса!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
ablood написа:Стана ми интересно - ако вярваш, че някое друго десетилетие зад граница (с работа, деца и социален живот навън) е невъзможно да ти промени мисленето, тогава какво изобщо може да го промени?
Хейтърът си остава хейтър. Безсмислено е да му показваш хубавите неща в България, той не ги вижда и никога няма да ги види.
Хората не емигрират, за да станат не-хейтъри, а по съвсем други причини. И тия, които не могат да си променят мисленето се връщат обратно в България, било то хейтърско или не. Ти естествено няма как да го знаеш.
По твоята идиотска логика тия дето са избягали от аятоласите в Иран (примерно) трябва да станат не-хейтъри и да ги заобичат, вместо да се съсредоточат върху интеграцията си в новата среда.
Тия, дето са избягали от аятоласите в Иран продължаеат да си обичат Иран и сънародниците си. Не плюят по всичко иранско. Такива са и китайците, индийците, руснаците. Не знам защо има толкова много българи, които плюят по България и всичко българско. България няма да стане по-добро място за живеене с плюене и обиждане на всичко българско. На хората в България не им става по-добре от това, че някой от чужбина постоянно ги плюе. България е демократична страна, нямаща си нищо общо с разни аятоласи и т.н. Ние сме свободна и демократична държава и възможностите на много българи да отиват свободно в чужбина и да се връщат обратно, без никой да ги убива и праща в концлагери е доказателство за това. Може да не ви харесва този или онзи управник, това е естествено за всяка демокрация. И в Америка не всички харесват Тръмп.
България се интегрира все повече с богатите демократични държави. А хейтърите стават все по- изолирани от обществото и все по- малко хора им обръщат внимание.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Йорко,
Ти продължаваш да отъждествяваш България с правителството на Тиквоний и с мутренската псевдоикономика и псевдодемокрация.
България е на едно от последните места в Европа по индекс на демокрация, свобода на медиите, жизнено равниище, продължителност на живот, ниво на здравеопазване и на едно от първите в света по отрицателен прираст на населението.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ivan1007 написа:Йорко,
Ти продължаваш да отъждествяваш България с правителството на Тиквоний и с мутренската псевдоикономика и псевдодемокрация.
България е на едно от последните места в Европа по индекс на демокрация, свобода на медиите, жизнено равниище, продължителност на живот, ниво на здравеопазване и на едно от първите в света по отрицателен прираст на населението.
Кога съм отъждествявал България с правителството на Тиквоний?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro написа:Кога съм отъждествявал България с правителството на Тиквоний?
Всеки път, когато определяш хората изваждащи истината за мутро-милиционерското управление като "плюещи против България хейтъри". А това се случва доста често - поне по два пъти на страница.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Че то двете неща не са взаимоизключващи се. В смисъл, че може управлението на Тиквоний да е "мутро-милиционерско" и вие да сте си "хейтъри", които не признават нищо хубаво от случващото се в България.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Едно е ясно: Руската и сръбската църква ще се яростни противници на признаването на македонската църква!! Интересното е,че 80 процента от българите защитавали руските интереси,уточнено е в клипа! Абе тия 80%,да не са тия дето ги обяви иво пуловерчето за дебили ,депутата на бесипето?
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.- римска поговорка или /Монтен ??/
joro написа:България може да срине курса на биткойна.
Това истинско ли е? Звучи ми ем да, ем не...ем имаш пари, ем нямаш
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''