Получил си фобия от мотики, значиnewcomer написа: И това го има.На тръстиката и трябва мотика.Аз лично мята/мотика/ съм я заключил с 3 катинара в килера.

Получил си фобия от мотики, значиnewcomer написа: И това го има.На тръстиката и трябва мотика.Аз лично мята/мотика/ съм я заключил с 3 катинара в килера.
Имам си достатъчно,поне за сега.Daisy2 написа:Получил си фобия от мотики, значиnewcomer написа: И това го има.На тръстиката и трябва мотика.Аз лично мята/мотика/ съм я заключил с 3 катинара в килера.Това си е заболяване, ама се лекува. С кинти
Достатъчно, ама за Българияnewcomer написа:Имам си достатъчно,поне за сега.Daisy2 написа:Получил си фобия от мотики, значиnewcomer написа: И това го има.На тръстиката и трябва мотика.Аз лично мята/мотика/ съм я заключил с 3 катинара в килера.Това си е заболяване, ама се лекува. С кинти
Koй както се уреди, Дейзи, кой както се уреди! Я виж аз колко мнения имам. Да не мислиш, че съм ги писала всичките от домашния си компютър.Daisy2 написа:Така де, тръстиката там бая по-корава иде![]()
Достатъчно, ама за БългарияDaisy2 написа:newcomer написа:Имам си достатъчно,поне за сега.Daisy2 написа:Получил си фобия от мотики, значиnewcomer написа: И това го има.На тръстиката и трябва мотика.Аз лично мята/мотика/ съм я заключил с 3 катинара в килера.Това си е заболяване, ама се лекува. С кинти
От това по-вярно нямаBistra написа:Koй както се уреди, Дейзи, кой както се уреди!Daisy2 написа:Така де, тръстиката там бая по-корава иде![]()
Нещо много чийп си започнал да го раздаваш. На времето доколкото си спомням точеше зъбки за Палма де Майорка.newcomer написа:Така де,ама ако бяха достатъчно нямаше да е Мтл. а Коста Рика,Тайланд или някоя друга топла дестинация.
Bistra написа:Koй както се уреди, Дейзи, кой както се уреди! Я виж аз колко мнения имам. Да не мислиш, че съм ги писала всичките от домашния си компютър.Daisy2 написа:Така де, тръстиката там бая по-корава иде![]()
![]()
Колкото до това да си без ипотека, заем за колата и да си в момента във Флорида...Еми аз познавам неколцина такива българи, но не смея да кажа, щото пак ще ми скочите, че съм прекален позитивист. Е, на 35 години е трудно да ги имаш всичките тия неща, ако си първо поколение имигрант. Ама то и в България кой ги има? Само борците.
newcomer написа: Бе то хубаво да нямаш моргидж и ауто лоан ама не като станеш чак на 65 ,а още докато си на 45.
А, на мен не ми пречи. Преди няколко часа се прибрах пак у дома. Пийнах едно шампанско преди излитане,два скоча, две чаши вино с обяда, порт, един коняк с десерта, опънах се та поспах 4 часа и то дошло време за второто хапване и кацане.IRA написа:То и за мен засега, ама между излитането и кацането ми оредява косата.Ivan1007 написа: Вече три години.броя на излитанията за мен е равен на броя на кацанията.
Ти мен ме остави. На мен работата ми е такава чергарска, душата и тя.Daisy2 написа: нюкъмър и Иван, който щял да се прибере, ама не бил сам - няма да търся цитата)
Само дето не се разбира, в Канада или в България на 45newcomer написа:Бе то хубаво да нямаш моргидж и ауто лоан ама не като станеш чак на 65 ,а още докато си на 45.
Усетих те аз, че си от номадското племеIvan1007 написа: Ти мен ме остави. На мен работата ми е такава чергарска, душата и тя.![]()
Нещо градския се опитва да ни бърка в джоба и ще ни ореже данъчните облекчения, та затова се бях замислил, че данъчната ставка в България е по-привлекателна.
Твоето мислене е една загадка за менnewcomer написа:Така де,ама ако бяха достатъчно нямаше да е Мтл. а Коста Рика,Тайланд или някоя друга топла дестинация.