А аз съм шокирана или по-скоро тъжна от тези наблюдения.
от миналото:
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. (13.12.1881)" Константин Йосиф Иречек
и от настоящето:
"Ако срещнете добър човек в България - застреляйте го, за да не се мъчи!" Стефан Цанев
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:А аз съм шокирана или по-скоро тъжна от тези наблюдения.
от миналото:
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата. (13.12.1881)" Константин Йосиф Иречек
и от настоящето:
"Ако срещнете добър човек в България - застреляйте го, за да не се мъчи!" Стефан Цанев
Много болни глави са дошли от България,самия факт че израснали,живяли,образовали се там и дошли тук да плюят България,аз за тях имам едно предложение
Тези които не се чувстват българи да не пишат в български форум а да си търсят каналите по хамериканските и канадските форуми
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
myhata II написа:Цитатите си ги носи в задния джоб,недей да забравяш от къде си дошла и някой ден къде ще си отидеш
Викаш да не цитираме български класици и исторически личности, които даже почнаха да бъдат обявявани и за антибългари от разни разпасали се, невжи псевдопатриоти. Важното е да има ядене, пиене и да удряме по масата, псувайки враговете на България като САЩ (и Канада, допълвайки онзи уникум). Баси, какво става с тия здравни системи в България и Канада бе? Ситуацията изглежда е тотално изтървана.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
myhata II написа:Цитатите си ги носи в задния джоб,недей да забравяш от къде си дошла и някой ден къде ще си отидеш
Викаш да не цитираме български класици и исторически личности, които даже почнаха да бъдат обявявани и за антибългари от разни разпасали се, невжи псевдопатриоти. Важното е да има ядене, пиене и да удряме по масата, псувайки враговете на България като САЩ (и Канада, допълвайки онзи уникум). Баси, какво става с тия здравни системи в България и Канада бе? Ситуацията изглежда е тотално изтървана.
Никой не е казал това Гайка,още помня за българския народ и мършата,да ти кажа това изобщо не ми хареса което ти всячески го прокламираше ...
А и все едно онези в България са мършата а такива като теб по чужбините отбраното,е де Гайка,ти отде си дошъл бре ?
Стефан Цанев
От Бусманци, мухЪ. Ама поне съм успял да се образовам, докато за теб не знам успял ли си изобщо да изкараш до шести клас?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
__ Powered by мухЪтЪ.
myhata II написа:Върни се в Бусманци и образовай родъта ,а не да пляскаш че били мърша Гайка
То си личи от самолет кой трябва да се връща в шести клас и да се образова наново, мухЪ. Всъщност, не съм много сигурен дали П.Р. Славейков не се изучаваше и по-рано. А какво да кажем за "образованието" на индивида, написал това:
myhata II написа:Така е,системата е тежка и тромава,промива мозъците,започва се от Радио,ТВ ,Вестници ,следваща стъпка
По центровете и учелищата,свири всяка сутрин в 8 00 АМ Химна на Канада,и започва да се говори по теми от рода как всички сме равни и тра лала
Фазите на промиване са 3
Как разбираш в коя фаза на промиване си
1.Всичко ти е смешно и гледаш на шега
2.Почваш да се отегчаваш ,започват да те дразнят
3.Не ти дреми,претръпнал си,ако ще около теб милион педали и лезбийки да седят !
3та Фаза -готов си !
Мъкааааа, мъка.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
myhata II написа:Върни се в Бусманци и образовай родъта ,а не да пляскаш че били мърша Гайка
То си личи от самолет кой трябва да се връща в шести клас и да се образова наново, мухЪ. Всъщност, не съм много сигурен дали П.Р. Славейков не се изучаваше и по-рано. А какво да кажем за "образованието" на индивида, написал това:
myhata II написа:Така е,системата е тежка и тромава,промива мозъците,започва се от Радио,ТВ ,Вестници ,следваща стъпка
По центровете и учелищата,свири всяка сутрин в 8 00 АМ Химна на Канада,и започва да се говори по теми от рода как всички сме равни и тра лала
Фазите на промиване са 3
3.Не ти дреми,претръпнал си,ако ще около теб милион педали и лезбийки да седят !
3та Фаза -готов си !
Мъкааааа, мъка.
Рейса за Бусманци Гайка
Стефан Цанев
Фазите на промиване са 3
3та Фаза -готов си !
Аз не разбирам какво общо имат гей индивидите тук ??? Или муха на теб и те ти пречат да си в "културна" Канада ???
Фазите на промиване са 3
3та Фаза -готов си !
Аз не разбирам какво общо имат гей индивидите тук ??? Или муха на теб и те ти пречат да си в "културна" Канада ???
Аз също мисля, че без гейовщината Канада би изглеждала много по-културна страна. От както съм тук видях две двойки гейове и две двойки лесбийки, които се мляскаха съвсем безсрамно. Всичко това се случва в автобусите и метрото! Отврат! Нямам нищо против тях, но няма нужда да цапат пейзажа. Ето това е проблема - не че ги има, а че парадират с това. Но някои промити мозъци не могат да схванат какво става. Мислете, мислете, не повтаряйте като папагали.