Преди години се чудех за USA - дали да пускаме документи за зелена карта!MarinaNik написа:с радост поемаме организацията и с още по-голяма радост и нетърпение чакаме "новаците"![]()
в началото на дек ще пиша кога и къде и всеки от вас трябва да каже дали му е удобно.
а дано ние имаме повод за
Значи........ ще има щур купон !MarinaNik написа:Само да вметна - в сладкарница Неделя няма да ни изтърпят![]()
"старите кучета" знаят за какво говоря.
Понеже всички идват с малки деца, които беснеят, бутат и чупят имаме едно "дежурно заведение", чието подземие е изцяло на наше разположение, даже децата лягат да спят по диваните, като се уморят (визирам Ая и Светла)
А и ние възрастните не сме цвете за мирисанеДоста сме шантави. А това заведение баш на центъра, много ще ни компроментира. Освен това все се събираме по обед и обеда става до към 21.00-21.30 ч. 5-6 часа никой няма да ни търпи в Неделя.
Но ако настоявате за там - ок.
Май ще се изложаNinushevi написа:Мислете си отсега за 5 декември(неделя) като ден, а мястото и времето ще се уточни по-късно. Всъщност мисля, че МЯСТОТО няма нужда да се уточнява...Ползотворно използване на времето до тогава!!!
Не се притеснявай не се излагаш ,за всички "нови" ще уточним къде е МЯСТОТОbossa nova написа:Май ще се изложа
Кое/къде е МЯСТОТО?
Това срещу еврофутбол ли е и бл.Беласица?Ninushevi написа:Не се притеснявай не се излагаш ,за всички "нови" ще уточним къде е МЯСТОТОbossa nova написа:Май ще се изложа
Кое/къде е МЯСТОТО?. Става въпрос за едно заведение което се казва "Приятели" и се намира до "Ескулап" в Родина. Там си се събираме повече от година и.... и си имаме кътче където ни отделят да можем да си говорим и да не притесняваме останалите посетители.Да наближи датата за среща и ще уточним за всички които не са наясно,така че споко
))
Абсолютно сте правиbossa nova написа:Това срещу еврофутбол ли е и бл.Беласица?
Почнах вече "да си точа зъбите"Ninushevi написа:Абсолютно сте правиbossa nova написа:Това срещу еврофутбол ли е и бл.Беласица?
Супер, 5 декември е добре и съм ходил на това заведениеNinushevi написа:Мислете си отсега за 5 декември(неделя) като ден, а мястото и времето ще се уточни по-късно. Всъщност мисля, че МЯСТОТО няма нужда да се уточнява...Ползотворно използване на времето до тогава!!!