Джовани преди време също вадеше дълги обяснения и "статистики" по въпроса. Танграта сега го замества.miteto написа:Танграта.

Джовани преди време също вадеше дълги обяснения и "статистики" по въпроса. Танграта сега го замества.miteto написа:Танграта.
Така е, като поодъртях почти спрях да ходя по барове и ги замених с пъбове и ресторанти, а на такъв бях точно преди седмица.speedy написа:Какво чудно има в това някой да не драпа да ходи по барове? Аз ходя само по работа и то неохотно. Предпочитам малки тихи ресторанти.
Днес мога да отида в кръчма да пия бира без да плащам, но ще го пропусна.
Както си го написал си прав - има много такива случаи. Но ти не знаеш, че има и други случаи.joro написа:Значи ако някой от Долно Пичково не става за нищо и работи за минималната заплата от 500 лева- виновен е Боко Тиквата.
Последните години в България половината време живеех по хотели и ресторанти. За уикендите и отпуските исках просто да си стоя вкъщи и никой да не ме обслужва. Даже и друг да плаща аз вече предпочитам домашната обстановка.optics написа:За протокола - никога не съм обичал да ходя по барове, независимо къде съм живял и какви възможности имал. Ако спечеля милиони от лотарията, пак няма да ходя по барове.
Ако това е критерият - бил съм си сдухан по рождение.agent Ozo написа: Мисля, че Танграта имаше предвид именно младите хора (до към 35 г.), които би трябвало да имат такова желание - да посещават подобни заведения. Ако го нямат, значи са сдухани отсекъде.
Не си виновен, че си се родил такъв. А може и тепърва да те удари хормона.optics написа:Ако това е критерият - бил съм си сдухан по рождение.agent Ozo написа: Мисля, че Танграта имаше предвид именно младите хора (до към 35 г.), които би трябвало да имат такова желание - да посещават подобни заведения. Ако го нямат, значи са сдухани отсекъде.
Да си купя Ферари ли?agent Ozo написа:Не си виновен, че си се родил такъв. А може и тепърва да те удари хормона.optics написа:Ако това е критерият - бил съм си сдухан по рождение.agent Ozo написа: Мисля, че Танграта имаше предвид именно младите хора (до към 35 г.), които би трябвало да имат такова желание - да посещават подобни заведения. Ако го нямат, значи са сдухани отсекъде.
Те и бабите на Женския пазар край Лъвов мост казват много и различни работи. Ако наистина "там пари има, но живот няма", защо Боко Тиквата все още не е успял да прибере някъде към един-два милиона българи дето отдавна са напуснали страната и не мислят изобщо да се прибират бе Йорко? Значи викаш тук всички (без теб, Танграта и прасето) сме призраци, така ли излиза?joro написа:Българи, връщащи се от чужбина казват-"там пари има, но живот няма".
В Канада има хора, дошли от Англия, САЩ, Западна Европа, Китай, Индия, Русия...... И тях ли някой ще ги прибира?MrGeek написа:Те и бабите на Женския пазар край Лъвов мост казват много и различни работи. Ако наистина "там пари има, но живот няма", защо Боко Тиквата все още не е успял да прибере някъде към един-два милиона българи дето отдавна са напуснали страната и не мислят изобщо да се прибират бе Йорко? Значи викаш тук всички (без теб, Танграта и прасето) сме призраци, така ли излиза?joro написа:Българи, връщащи се от чужбина казват-"там пари има, но живот няма".![]()
Забавна простотия е да получаваш емигранти за свободата на пътуване.joro написа: Някои хора още не могат да свикнат с мисълта, че в България вече има свобода за хората да пътуват, да работят и да учат в други държави. Винаги ще има българи в чужбина.
И 100 години да пътуваш по света- все тая. Мисленето ти няма да се промени.ablood написа:Забавна простотия е да получаваш емигранти за свободата на пътуване.joro написа: Някои хора още не могат да свикнат с мисълта, че в България вече има свобода за хората да пътуват, да работят и да учат в други държави. Винаги ще има българи в чужбина.
Още повече повечето от нас доста са попътували преди да си изберат дестинацията.
Жоро, не става въпрос за свобода на пътуване, а за принадлежност. Утре, ако някой ми постави ребром въпроса, кое гражданство избирам, без колебание ще шитна българското. И не съм само аз. Дори патреотито с поличката ще го направи, макар че анонимно се блъска като първи хъш.joro написа: В Канада има хора, дошли от Англия, САЩ, Западна Европа, Китай, Индия, Русия...... И тях ли някой ще ги прибира?
Някои хора още не могат да свикнат с мисълта, че в България вече има свобода за хората да пътуват, да работят и да учат в други държави. Винаги ще има българи в чужбина. Това си е нещо съвсем нормално, всеки си избира къде да живее и дали да се връща в България, или да стои в друга държава. Хората са различни, имат различен начин на живот, на някои им харесва България, на други не им харесва. Важното е, че днес всеки има право на избор.