Който в България сънува средната заплата, в Канада ще сънува минималната.pumpy написа: Сигурно е така, но нито ти, нито аз имаме тази информация за да я обсъждаме. Точно както и аз мога да кажа, че половината от Българите сънуват средна заплата от 1200 на месец.
....
Средната заплата достигна 1205 лева
Re: Средната заплата достигна 1205 лева
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Боб ли фърля или на кафе гледа за тази премъдрост?joro написа:Който в България сънува средната заплата, в Канада ще сънува минималната.pumpy написа: Сигурно е така, но нито ти, нито аз имаме тази информация за да я обсъждаме. Точно както и аз мога да кажа, че половината от Българите сънуват средна заплата от 1200 на месец.
....
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Йорко,joro написа:Не ходя на партийни събрания на ГЕРБ. Нито ме интересуват. А ти, нали избяга от България преди ГЕРБ и Боко Тиквата да дойдат на власт? При кое правителство избяга? На Царя, или на Иван Костов?Ivan1007 написа:Йорко,joro написа:Едно е да предпочиташ, друго е да можеш. 73 к в канадски долари 90% от българите в Канада само ги сънуват.pumpy написа: Аз лично предпочитам 73к в канадски долари пред 11,400 в левове.
Това на партийно събрание на ГЕРБ ли ти го казаха или имаш някаква статистика по въпроса?
Днес Боко Тиквата, утре друга тиква- България си върви напред. Като САЩ, и там тикви управляват. Друго си е Путин в Русия- умен, народа го обича, медиите го превъзнасят.
Само, че държавите, управлявани от тикви са по- добро място за живеене.
Икономиката няма нужда от умни политици, а от алчни бизнесмени, които забогатявайки правят и другите около тях богати.
Аз не съм бягал, щото никой не ме е гонил.
Преместил съм се, където плащат по-добре и където условията за живот и работа са сред най-добрите в света.
Държавата управлявана от Боко Тиквата вече десет и кусур години си стои на последно място в ЕС и българите са си най-бедните в него.
САЩ я остави - не се бутай в Шампионската лига от Б Окръжна.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Сръбския президент нещо се е побъркАл, ако слушаме жорката и небостъргача. На коя пропаганда да вярвяме сега ?
За Белград Европейският съюз остава "най-важната цел", макар той да не е особено популярен в страната, каза Вучич. "Впрочем не бихме били най-бедната страна - членка на ЕС. Имаме по-високи средни заплати и пенсии, отколкото в България, и привличаме значително повече инвестиции. Икономическата прогноза за Сърбия е отлична и оценките на Международния валутен фонд и Световната банка потвърждават това."
- Kan_Tangra
Коментарите под статията чете ли?pumpy написа:Сръбския президент нещо се е побъркАл, ако слушаме жорката и небостъргача. На коя пропаганда да вярвяме сега ?
За Белград Европейският съюз остава "най-важната цел", макар той да не е особено популярен в страната, каза Вучич. "Впрочем не бихме били най-бедната страна - членка на ЕС. Имаме по-високи средни заплати и пенсии, отколкото в България, и привличаме значително повече инвестиции. Икономическата прогноза за Сърбия е отлична и оценките на Международния валутен фонд и Световната банка потвърждават това."
https://countryeconomy.com/countries/co ... a/bulgaria"
В София е пълно със сърби емигранти. Аз лично имам наематели. Отделно те имат сума ти приятели семейства сърби, живеещи в София, като тях.
И не е заради гражданството и ЕС. Учиха, даже точно за зъболекар учеше момичето, сега работи. Момчето е в някакъв автосервиз.
Ако бяха по-високи заплатите и пенсиите в Сърбия, нямаше да са тук.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Ми те в Канада са по-високи заплатите, но ти си в България.Kan_Tangra написа:Коментарите под статията чете ли?pumpy написа:Сръбския президент нещо се е побъркАл, ако слушаме жорката и небостъргача. На коя пропаганда да вярвяме сега ?
В София е пълно със сърби емигранти. Аз лично имам наематели. Отделно те имат сума ти приятели семейства сърби, живеещи в София, като тях.
И не е заради гражданството и ЕС. Учиха, даже точно за зъболекар учеше момичето, сега работи. Момчето е в някакъв автосервиз.
Явно България е по-добро място за неуспели - било в Канада, било в Сърбия.
И Батето затова е в България - по добре предпоследен на село, отколкото последна дупка на кавала в Канада.
В София е пълно с всякакви емигранти- англичани, германци, сигурно има и канадци. Не е Иван Сондьора в село Калгари единствения успял в света, и на други места се успява.Kan_Tangra написа:Коментарите под статията чете ли?pumpy написа:Сръбския президент нещо се е побъркАл, ако слушаме жорката и небостъргача. На коя пропаганда да вярвяме сега ?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Прав си. По-добре "неуспял" програмист в София с 3000 лева заплата, отколкото "успял" сондьор в Калгари със 3000 долара заплатаIvan1007 написа:Ми те в Канада са по-високи заплатите, но ти си в България.Kan_Tangra написа:Коментарите под статията чете ли?pumpy написа:Сръбския президент нещо се е побъркАл, ако слушаме жорката и небостъргача. На коя пропаганда да вярвяме сега ?
Явно България е по-добро място за неуспели - било в Канада, било в Сърбия.
И Батето затова е в България - по добре предпоследен на село, отколкото последна дупка на кавала в Канада.
Държавата, управлявана от Боко Тиквата и преди 100 години е била по бедна от днешните държави в ЕС. Чехите са произвеждали автомобили и камиони още преди Втората Световна Война. Прага, Будапеща, Варшава с били развити градове със дворци, катедрали, замъци по времето, когато София е била едно кално село. България не е имала такива условия за развитие, каквито са имали държавите по-близо до центъра на Европа.Ivan1007 написа: Държавата управлявана от Боко Тиквата вече десет и кусур години си стои на последно място в ЕС и българите са си най-бедните в него.
САЩ я остави - не се бутай в Шампионската лига от Б Окръжна.
За съжаление няма магическа пръчка, с която България за един миг да стане като Чехия. Прогресът иска условия+усилия+време.
Сърбия е на 67 място по Индекс на човешкото развитие, а България на 51 място, изпреварваме Румъния.pumpy написа:Сръбския президент нещо се е побъркАл, ако слушаме жорката и небостъргача. На коя пропаганда да вярвяме сега ?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of ... ment_Index"
Може румънците да взимат малко по-високи заплати, но качеството на живот в България е по-добро.
"Артекс" обжалва в съда спирането на строежа на небостъргача
https://news.bg/crime/arteks-obzhalva-v ... gacha.html"

https://news.bg/crime/arteks-obzhalva-v ... gacha.html"

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Добри новини и днес. 
Икономическият растеж в еврозоната и в целия Европейски съюз се ускорява по-силно от очакваното през първото тримесечие на настоящата година
Сърбите днес докладват само 2.3% ръст за Q1, 2019 след силната за тях 2018 година.
Да видим дали България ще удари поне едно 3,3-3,5.
Според Евростат безработицата в България е 4.6% през Март 2019. Миналата година по това време е била 5.3%.

Икономическият растеж в еврозоната и в целия Европейски съюз се ускорява по-силно от очакваното през първото тримесечие на настоящата година
Сърбите днес докладват само 2.3% ръст за Q1, 2019 след силната за тях 2018 година.
Да видим дали България ще удари поне едно 3,3-3,5.
Според Евростат безработицата в България е 4.6% през Март 2019. Миналата година по това време е била 5.3%.
По информация на Терминал 1 на "Аерогара София" тази година двойно повече пътници са излезнали в сравнение със периода на миналата година по същото време !SFBG82 написа:Според Евростат безработицата в България е 4.6% през Март 2019. Миналата година по това време е била 5.3%.
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев