Истината за КАНАДА!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

абе кой ще те съди, тук да не ти е съдилище :)
обаче "Време разделно" си е филм, разбираш ли ... художествена измислица, тъй че не го съпреживявай като реалност. Не казвам, че е нямало насилие, но така е на война било винаги - ни повече, ни по-малко, както от мюсюлмани, така и от християни. Питай тукашните как са издевателствали над тях /вкл. изнасилвания и всякакви зверства/ завоевателите ... имам предвид акадийците.
Аватар
krimon
гугуле

Re: !!!!

Мнение от krimon »

alen vid написа:абе , между другото , китайците не идват ли в Канада със статут на рефюджита ?
Китайци има по-местни от местните: те са тези, които строят жп линята, свързваща Квебек и ВС в средата на 19 век. Така започва заселването им тук.
Странджата

Мнение от Странджата »

Язък ти за титлите , измислици , плачът на Перущица и Батак отеква още в нашите души! Тва турчина не е завоевател , тва е долна , безмозъчна , неграмотна измет :evil:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

добре де, какво свързва омразата ти към турчинина с приятеля ти египтянин ? религията ? хм!
Странджата

Мнение от Странджата »

Ами свързва ги това , че са мюслюмани , египтянина ми разправя , че и те са били под турско и той ги мрази , ама за мен мюсюлманин ли е , имай едно на ум :wink:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

като си помислиш християните що народ са изклали заради христовата вяра ... айде да не опираме до статистики, само да споменем кръстоносните походи, вартоломеевата нощ и "светата инквизиция" ...
Странджата

Мнение от Странджата »

Айде не се прави наМайка Тереза , емигрирай в И ран например и пусни дъщеря си с пола , парадирай да ти дадат парцел за църква и т.н. НАХАЛНИ СА и се мъчат да хванат заблудени , че да ги вкарат в правата вяра , нека си живеят като са дошли , но крайните искат да направят всичко по техен тертип в Канада , Германия , Европа , аз съм се махнал от ориенталщина , те ще ми налагат и тук , ай ....
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

хехе, Странджа, твоя приятел египтянинът какво по-точно ти предложи: вярата си да смениш или просто да му отидеш на гости ... Едва ли парадира с религията си в работата ти, а и румънката сигур не оди с парцал на главата ...
Странджата

Мнение от Странджата »

Еиййй , пак отиде Ню Йорк ГАРАТА , АЗ СЪМ СЕ ЗАСЕЛИЛ в Табарнакия , ако исках друго , щях да съм в Имамиякия и ти ако си там , отдавна да си се подмила и легнала , нема сепарета , нема активитета!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ми нали знаиш, че Тарабнакия е свободна провинция :rotfl: :rotfl: :rotfl: в рамките на Канада, а в последната царува мултикултурализмът, каквото и да значи това :twisted:
Странджата

Мнение от Странджата »

МРАЗЯ МЮСЛЮМАНИ , РЕФЕРАТИ МИ РАЗВИВАЙ В ТЕКЕТО , ТОЛКОЗ!!!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

е, затова още не арестуват ... глей само да не им извадиш нещо по-заплашително, иначе можеш да си ги мразиш колкото си искаш ... нали ти казвам "свободна провинция", т.е. всеки си прави и чувства каквото иска :wink:
Странджата

Мнение от Странджата »

Последно , то заради такива калудки като тебе тъй ще ни го нахлузят след врвме , че не можеш си каза името , жалкото е , че дружно ще я сърбаме! А съм сигурен , че в съседна тема ако някой защитава мюслюмана ти ще плюеш , но за тебе важното е да си на гребена на кензнята :lol:
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Започвам много да се замислям, при кои ще сме по-добре - при китайците или край мюсюлманите. Щото бялата раса в канада хич не ражда деца и след време ония ще станат мнозинство, ще променят законите, ще има вилаети и кантони, а нашите деца ще се гъчкат в някоя "свободна" територийка.. Може да се тръшкате доста, но трудно ще ми докажете обратното.
Който е гледал филма CHILDREN OF MEN, знае за какво става дума.

Така че стига форуми - и по леглата.. :D
alen vid

Re: !!!!

Мнение от alen vid »

krimon написа:
alen vid написа:абе , между другото , китайците не идват ли в Канада със статут на рефюджита ?
Китайци има по-местни от местните: те са тези, които строят жп линята, свързваща Квебек и ВС в средата на 19 век. Така започва заселването им тук.
Я пък ти , ама аз това не го знех !
Аз си мислих ,че тея дето прийждат към днешна дата със самолетите - били нови бежънци , а те кво се оказва .... може да са внуци трето поколение на фърст нейшън :D :D :D
Ама Кримон , ама те много се заселват бре !
И ... всичките само английски шпрехат , да знаеш , няма шега няма майтап !!! - особенно като се съберат на куп , ама един такъв бърз английски - ше каеш се едно са се родили с картоф в устата .
:D :D :D
Публикувай отговор