Значи викаш негово си е доживот. Ами, ако той не го иска какво прави тогава, м?SFBG82 написа:По-добре е да не знае, че съществува загуба, а и никога да не разбира.![]()

Не си ли чувал за икономическа целесъобразност на вложенията?

Значи викаш негово си е доживот. Ами, ако той не го иска какво прави тогава, м?SFBG82 написа:По-добре е да не знае, че съществува загуба, а и никога да не разбира.![]()
Не, аз падам от Марс и не знам нищо.Bistra написа:Значи викаш негово си е доживот. Ами, ако той не го иска какво прави тогава, м?SFBG82 написа:По-добре е да не знае, че съществува загуба, а и никога да не разбира.![]()
Не си ли чувал за икономическа целесъобразност на вложенията?
Не прави такива изказвания тогава!SFBG82 написа: Не, аз падам от Марс и не знам нищо.![]()
Мислих си, че само печалбата съществува, а загубата е от приказките.
Достатъчно е да изпълняваш това, за което ти плащат, а именно да слагаш снимки без да ни убеждаваш за пропуснатите ползи от икономическия просперитет на България.SFBG82 написа:Все си мисля, че онзи който инвестира десетки милиони знае по-добре защо го прави от онези, които не го правят
Някъде да се казва, че не мога да коментирам изцепките му отвреме-навреме? Ако мислиш, че гледам 3D моделите му дълбоко се лъжеш. Виждам ежедневно такива, дори и доста по-хубави. Разликата е, че тук ги строят, обаче.tot2311 написа:Bistra не знам кво толкова си се захпала с човека. Видимо е че не иска да спори с теб, слага си снимки и си коментира няма какво да се заяждаш.
Аз като дойдох преди 11 год. в Канада до тогава не бях виждал нито мол нито големи хранителни и нехранителни магазини,както и модерни офис сгради по простата причина ,че тогава такива в България все още нямаше и много се впечатлявах какво са построили канадците за последните 50 години.Сега след 11 години впечатленията са ми в обратна посока какво са построили българите не за 50 ,а само за 10 години.Като констатация мога да кажа ,че и моловете и офис сградите в България които са направени за това кратко време са и по красиви и по много от канадските.Дето казваше едно време другаря Живков вземали сме петилетка за две поне по един показатеел да изпреварим и превъзхождаме Канада.tot2311 написа:Че кой ти полира мозъка. Тука има няколко човека дето сте от тия имигранти че като се каже че нещо има в БГ и скачате и казвате ама в Канада е по-голямо и по-хубаво. ЕМи факт е така е и за тва сме тука. А не намирам че човека е досаден и натрапва мнението си ама ти си знаеш.
Е така като пристигнахме в Торонто и имаше няколко е така като вас и викат ей гледай кви магазини има тука у бг няма, ей гледай кви молове има тука виждали ли си такова нещо.
Само да кажа че София никак не е изостанала спрямо западните мегаполиси, разбира се че не се доближава до тях ама си ги има повечето работи и за тва като дойде някой от София в канада и да му се показват хр. магазини и той да се очаква да бъде дълбоко впечатлен некак не става.
Хубав град си е София и много ми харесва щото си ми е родния. Разбира се Торонто е по-голям по-красив и повече ми харесва да съм тука ама чак да се дразним че се строи в БГ някак си смешно.
Абе има наистина 2-3 потребители дето не оставят тема без да се разпишат и когато и да отвориш форума все техните мнения на челно място... Ти сещаш ли се кои са тия?Bistra написа:Да си слага, ама е досаден. Като отвори човек Форума неговите теми са вечно на челно място.
Кой пък ти казва, че се дразня от това, че се строи? Дразня се от евтиният популизъм, който се тиражира като предизборна кампания на именно тази част от българското общество, от която съм избягала.tot2311 написа:Че кой ти полира мозъка. Тука има няколко човека дето сте от тия имигранти че като се каже че нещо има в БГ и скачате и казвате ама в Канада е по-голямо и по-хубаво. ЕМи факт е така е и за тва сме тука. А не намирам че човека е досаден и натрапва мнението си ама ти си знаеш.
Е така като пристигнахме в Торонто и имаше няколко е така като вас и викат ей гледай кви магазини има тука у бг няма, ей гледай кви молове има тука виждали ли си такова нещо.
Само да кажа че София никак не е изостанала спрямо западните мегаполиси, разбира се че не се доближава до тях ама си ги има повечето работи и за тва като дойде някой от София в канада и да му се показват хр. магазини и той да се очаква да бъде дълбоко впечатлен некак не става.
Хубав град си е София и много ми харесва щото си ми е родния. Разбира се Торонто е по-голям по-красив и повече ми харесва да съм тука ама чак да се дразним че се строи в БГ някак си смешно.
Честита Коледа, батето, или там както и да се наричашnewcomer написа:Аз като дойдох преди 11 год. в Канада до тогава не бях виждал нито мол нито големи хранителни и нехранителни магазини,както и модерни офис сгради по простата причина ,че тогава такива в България все още нямаше и много се впечатлявах какво са построили канадците за последните 50 години.Сега след 11 години впечатленията са ми в обратна посока какво са построили българите не за 50 ,а само за 10 години.Като констатация мога да кажа ,че и моловете и офис сградите в България които са направени за това кратко време са и по красиви и по много от канадските.Дето казваше едно време другаря Живков вземали сме петилетка за две поне по един показатеел да изпреварим и превъзхождаме Канада.tot2311 написа:Че кой ти полира мозъка. Тука има няколко човека дето сте от тия имигранти че като се каже че нещо има в БГ и скачате и казвате ама в Канада е по-голямо и по-хубаво. ЕМи факт е така е и за тва сме тука. А не намирам че човека е досаден и натрапва мнението си ама ти си знаеш.