Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
Не мога да разбера какво толкова се драчите по темата с английските надписи. Посочих ви че това са имена на фирми и в България, за разлика от Русия примерно няма изискване наименованията на фирмите да се изписват на кирилица. Или съответните компании трябва да си променят имената на "Запазено" и "Игрална площадка"?
И циганите пропяха на английски.Pyrelight написа:Това не беше ли мол?joro написа: Циганите и пенсионерите не ходят в такива сгради, където надписите са на английски.![]()
Да разбирам ли, че циганите и пенсионерите не пазаруват?![]()
Баси и стандарта! ... Само за избрани.
https://m.youtube.com/watch?v=MZSEnQJsRms"
Пенсионеритв също учат английски заедно с внучетата
https://m.youtube.com/watch?v=YsO9ixFwgPQ"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Pyrelight
- Напуснал форума
Ако щеш и на патагонски проговори! Това няма да привлече хора, които си тежат на мястото обратно.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
- optics
- Модератор
Кой се драчи.def34 написа:Не мога да разбера какво толкова се драчите по темата с английските надписи. Посочих ви че това са имена на фирми и в България, за разлика от Русия примерно няма изискване наименованията на фирмите да се изписват на кирилица. Или съответните компании трябва да си променят имената на "Запазено" и "Игрална площадка"?
Сега, интересен е въпроса - защо наистина не са си сложили български имена тия фирми, но аз съм последния дето ще тръгне да изисква "как трябва".
Жоре, аз друго се сетих. Както знаем има по тубата доста "инструкционални" видеа - как да си направиш нещо, как да си ремонтираш нещо. Хората на възраст в България гледат предимно руски видеа - много повече са от българските и много по-добре са направени. Същото е вярно и за английските, но тях не ги разбират.
Кебекарите да кажат как е ситуацията с френските видеа - ако ви трябва нещо - френските ли гледате?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Повечето българи гледаме и руските, и английските, скоро бате ви Жорко ще гледа и немските. Защото ние в България сме генийчета.optics написа: Жоре, аз друго се сетих. Както знаем има по тубата доста "инструкционални" видеа - как да си направиш нещо, как да си ремонтираш нещо. Хората на възраст в България гледат предимно руски видеа - много повече са от българските и много по-добре са направени. Същото е вярно и за английските, но тях не ги разбират.
Кебекарите да кажат как е ситуацията с френските видеа - ако ви трябва нещо - френските ли гледате?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Какво значи кебекарите? Защото аз ако се водя кебекар почти не говоря френски. Каквото гледам го предпочитам на английски, но ако го има само на френски ще го преживея, макар че ако е пълно с термини ще се озоря.optics написа:Кой се драчи.def34 написа:Не мога да разбера какво толкова се драчите по темата с английските надписи. Посочих ви че това са имена на фирми и в България, за разлика от Русия примерно няма изискване наименованията на фирмите да се изписват на кирилица. Или съответните компании трябва да си променят имената на "Запазено" и "Игрална площадка"?
Сега, интересен е въпроса - защо наистина не са си сложили български имена тия фирми, но аз съм последния дето ще тръгне да изисква "как трябва".
Жоре, аз друго се сетих. Както знаем има по тубата доста "инструкционални" видеа - как да си направиш нещо, как да си ремонтираш нещо. Хората на възраст в България гледат предимно руски видеа - много повече са от българските и много по-добре са направени. Същото е вярно и за английските, но тях не ги разбират.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- MrGeek
- Путлер Капут
Шрамайер: В България от 18 години царят безнадеждност и безалтернативност
Един много тъжен анализ на умен и безпристрастен наблюдател.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Българите в чужбина са около 1,1 милиона
https://www.24chasa.bg/mnenia/article/6504722"
Много от напусналите започват да се връщат.
- ablood
- Обратна връзка:
Това къде ли съм го чел вече?joro написа:Много от напусналите започват да се връщат.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- roumensp
В рубриките Фейк Нюз и Гаварит Суджук.ablood написа:Това къде ли съм го чел вече?joro написа:Много от напусналите започват да се връщат.
Отделно че някои подобни проучвания съзнателно не правят разлика между емигранти и гастербайтери (каквито са много от тия в Европа). Вероятно и Светльо-ритача го водят възвръщенец.

Има и по-тежки случаи:MrGeek написа:Шрамайер: В България от 18 години царят безнадеждност и безалтернативност
https://m.youtube.com/watch?v=A-Ro0qbbAPU"
- optics
- Модератор
Жоре, не ми се занимава дали е фейк нюз или не, по-интересен е въпроса който и преди съм задавал - Това добре ли е?joro написа:Българите в чужбина са около 1,1 милиона
Сиреч за тия дето никога не са заминавали, нещата ще се подобрят ли или ще се влошат в резултат на "масовото прибиране".
Питам защото на мен ми се струва че ще се влошат, а посрещачите май са на друго мнение съдейки по възторга с който обявяват такива "новини".
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- optics
- Модератор
MrGeek написа:Шрамайер: В България от 18 години царят безнадеждност и безалтернативност
за тази партия (БСП) не съществува нищо друго важно освен властта, парите и верността към Москва
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- optics
- Модератор
Болгары умирают от кризиса
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
През 1989 чакахме 10 милионния гражданин. Сега били 7 милиона. Въпрос къде се губят 3-те милиона, а да не говорим, че сега и 6 сигурно трудно го докарват.