-Искам фиш анд чипс.
Баща му всезнаещо и с глас нетърпящ възражение
-Айде стига с тези американски глупости!За мене една кока-кола!

И аз имам мейл в abv.bg. Всички съобщения ми се пазят, спамът си има отделна папка, влизам си без проблем. Нищо от написаното по- горе не е вярно. Аман от лъжливи хейтъри.optics написа:емайл провайдера abv.bg е абсолютен гъ3!
1. Още първите дни след отварянето на кутия почвам да получавам по 10-тина спама на ден
2. Ако не се логна 6 месеца го привеждат в замразено състояние.
3. Като се логна след 6 месеца, всички емайли са ми изтрити (това е малко като предимство, щото те и без това са 100% спам
4. Имах един адрес на който не се бях логвал повечко време (години). Пробвам - не става. Цъкам на забравена парола - то ми предлага някъв друг емайл на който да прати, който ми е непознат. Цъкам - "това не е моя емайл" и се озовавам в някакво меню I дето да си вкарам имената, рождения ден, майчиното мляко и да отговоря на секретния въпрос как се казвала внучката ми. Аз нямам внучка. леле, тия са ми дали адреса на някой друг. Простотия! Не че ми дреме много, но е простотия.
В Кингстън в малък фамилен видеорент стор ми бяха пазили данните и като се появих след 4 години всичко работеше все едно съм идвал вчера.
Една англичанка казваше- "Слънчев Бряг е едно ужасно място, пълно с алкохолици, шумно, мърсотия на плажа, прекалено високи цени и т.н. За десети път идвам тук на почивка и нито веднъж не останах доволна".prace написа:Ами оптикс защо си отваря емайли в българска електронна поща? Трябва да си отвори в родната канадска и няма да е разочарован и ядосан.
Българското е гадно, а канадското хубаво!
Да не прави повече грешки, за да му е лесен живота.
Прав е човека, кока-колата си я правим в България.Guinness написа:Случка от ресторант Happy с компания от две деца и баща им.Едно от децата разглежда менюто и казва
-Искам фиш анд чипс.
-Айде стига с тези американски глупости!За мене една кока-кола!![]()
А фиш-анд-чипса къде го правят?joro написа:Прав е човека, кока-колата си я правим в България.Guinness написа:Случка от ресторант Happy с компания от две деца и баща им.Едно от децата разглежда менюто и казва
-Искам фиш анд чипс.
-Айде стига с тези американски глупости!За мене една кока-кола!![]()
http://www.coca-colahellenic.bg/Aboutus ... on/plants/"
Я да видим как така ВСИЧко написано не е вярноjoro написа:И аз имам мейл в abv.bg. Всички съобщения ми се пазят, спамът си има отделна папка, влизам си без проблем. Нищо от написаното по- горе не е вярно. Аман от лъжливи хейтъри.optics написа:емайл провайдера abv.bg е абсолютен гъ3!
1. Още първите дни след отварянето на кутия почвам да получавам по 10-тина спама на ден
2. Ако не се логна 6 месеца го привеждат в замразено състояние.
3. Като се логна след 6 месеца, всички емайли са ми изтрити (това е малко като предимство, щото те и без това са 100% спам
4. Имах един адрес на който не се бях логвал повечко време (години). Пробвам - не става. Цъкам на забравена парола - то ми предлага някъв друг емайл на който да прати, който ми е непознат. Цъкам - "това не е моя емайл" и се озовавам в някакво меню I дето да си вкарам имената, рождения ден, майчиното мляко и да отговоря на секретния въпрос как се казвала внучката ми. Аз нямам внучка. леле, тия са ми дали адреса на някой друг. Простотия! Не че ми дреме много, но е простотия.
В Кингстън в малък фамилен видеорент стор ми бяха пазили данните и като се появих след 4 години всичко работеше все едно съм идвал вчера.
И на мен ми пращаха подобни покани, когато ходех по разни сайтове и си оставях там адреса. В abv bg ми се е случвало да не влизам повече от 6 месеца и акаунта ми стои, както и всички изпратени имейли. Имах мейлове и в yahoo, където също получавах спам. Имам си и страница във Фейсбук, ползвам и Гугъла, защо си мислите, че едното изключва другото?optics написа:Те предлагат едно и също - Let me be naughty tonight...
После я създавате със същите параметри - чиста и неопетнена. Спамаджиите навярно са се отказали и те от нея.Вие сте влизали за последен път в своята АБВ Поща преди повече от 180 дни. За да бъде активна пощенската Ви кутия е необходимо да влизате поне веднъж на 180 дни, а ако не влизате повече от 180 дни, нейното съдържание (писма, файлове, адреси) се изтрива. Моля въведете необходимите данни и натиснете бутона Потвърди, за да създадете своята пощенска кутия.
180 дни за хора без връзки. За патреоти кат жорката, явно не се изтрива7George написа:Имам 2 кутии на въпросния сайт. Носят на много спам. Сигурно има някакви трикове да пратиш съобщения на всички с тоя домейн някак си. Ето как да се отървете от спама трайно; Първо, спасявате всичко ценно, контакти, писма и други. После не я посещавате.После я създавате със същите параметри - чиста и неопетнена. Спамаджиите навярно са се отказали и те от нея.Вие сте влизали за последен път в своята АБВ Поща преди повече от 180 дни. За да бъде активна пощенската Ви кутия е необходимо да влизате поне веднъж на 180 дни, а ако не влизате повече от 180 дни, нейното съдържание (писма, файлове, адреси) се изтрива. Моля въведете необходимите данни и натиснете бутона Потвърди, за да създадете своята пощенска кутия.