Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българска?
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българск
М-Да, само дето е на 62 и е по случайност баща ми. 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Таман и двамката 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Аре, стига си спамил темата за кочовете! 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

И ф Канада е така, иначе щяхме и ние кеш да си ги купуваме бараките в гората...myhata II написа:Проблеми със сметките имат върастните хора,другите се оправят свързват двата края някак си,в момента в целия свят е зле има криза това е

Embrace your climate change!
- roumensp
Ако някой се чуди колко е минималната БГ заплата в момента - 270 лв.:Mr.D написа:През 2000 до 2005 колко беше минималната че не си спомням?Мотивацията ми беше не само в парите но и да се махна от простотията кьдето беше заляла цялата страна . Слави Трифонов тогава беше национален герой.Joy написа:Е каква е тази работа под минимума? И какви са тези амбиции такива та в България не са те довели до приличен живот?
http://dnes.dir.bg/news/balgarskata-sto ... te-9451421"
Тези пари стигат на българина за 1 кг. свинско месо на ден или малко над 100 литра бензин (резервоар и половина на SUV).

Привет от слънчева България
Тук е супер- нищо не се е променило.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
Добре дошла !
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
Значи за нас е рано да се връщамеJoy написа:Привет от слънчева БългарияТук е супер- нищо не се е променило.

Ако се надявате на промяна в Бг, значи стойте си там. Целият въпрос е в това ВИЕ дали сте се променили.IFF написа:Значи за нас е рано да се връщамеJoy написа:Привет от слънчева БългарияТук е супер- нищо не се е променило.

Тук животът винаги си е кипял и усещането ми от първите дни е че съм си изгубила някъде 10 години от живота докато хората тук са ги изживявали пълноценно. Макар приятелите ми да твърдят че Канада ми се е отразила невероятно добре по отношение на развитие и израстване, аз не съм убедена че за това беше нужна такава цена и че не може същото да се направи и от тук без да си вееш байрака майна си райна. Камъкът си тежи на мястото. По чужбини трябва да се ходи на почивки и екскурзии а не по гурбет.
-
Ako се надявахме на промяна, да сме си още при теб!
Бягството е само от безсилие. То не е от града, от страната, а от самия себе си. От неспособността да се адаптираш към условията и да оцеляваш. Някъде там в различни условия е възможно да се развиеш до степен че да се научиш да живееш, или пък обратното- отиваш за да вегетираш завинаги. На гърба на данъкоплатци в държава която издържа и некадърни. Колкото да не умрат от глад естествено.Странджата написа:Ako се надявахме на промяна, да сме си още при теб!
Тоя спор е стар колкото и оня за "Кокошката и яйцето". Късмет, нямам никакво желание да влизам в спорове относно вкусове!Joy написа:Бягството е само от безсилие. То не е от града, от страната, а от самия себе си. От неспособността да се адаптираш към условията и да оцеляваш. Някъде там в различни условия е възможно да се развиеш до степен че да се научиш да живееш, или пък обратното- отиваш за да вегетираш завинаги. На гърба на данъкоплатци в държава която издържа и некадърни. Колкото да не умрат от глад естествено.Странджата написа:Ako се надявахме на промяна, да сме си още при теб!
Мисля, че това последното обяснява нещата. Ако си смятала Канада за гурбет е нормално да си разочарована. Аз лично в чужбина, разбирай България, няма да отида и на почивка дори, защото това не се нарича "почивка", а проверка на издържливостта на нервите на индивида....Joy написа:По чужбини трябва да се ходи на почивки и екскурзии а не по гурбет.
Аз за разлика от теб, имам РОДИНА. И всичко извън нея е гурбет. А ти като си безроден, сигурно никъде ти не е лесно.pumpy написа:Мисля, че това последното обяснява нещата. Ако си смятала Канада за гурбет е нормално да си разочарована. Аз лично в чужбина, разбирай България, няма да отида и на почивка дори, защото това не се нарича "почивка", а проверка на издържливостта на нервите на индивида....Joy написа:По чужбини трябва да се ходи на почивки и екскурзии а не по гурбет.
http://www.youtube.com/watch?v=idhnPF6z7H8"