А за Хаити не съм сигурна, всяка година много бежанци влизат в Канада, но за Европа квотите си остават.
Съжалявам за скъсаните, но вече от все сърце се радвам че не ни поканиха на тази сесия, толкова бързах и се бях амбицирала, явно всяко зло за добро.
Успех на всички и най-важното е да не се губи вяра, ако човек се е хванал на сериозно ще дерзае до край, независимо от отказите. Вече ми назрява идеята за опъване на палатков лагер пред посолството във Виена в знак на протест

И да ви кажа моето мнение, надявам се да ви вдъхна кураж,
Аз и моето семейство искаме да отидем там, заради децата ни, за да имат те по-добър живот, във всички сфери, но не забравяме, че ТЕ (канадците) имат също голяма нужда от нас, иначе нямаше да приемат толкова много емигранти висшисти, може би им е ясно, че ще мием чинии, но знаят, че ще ръчкаме децата си да учат, да успеят, а част от нас също ще се реализират, било в своята сфера, било в друга по избор.
Така че, не ги приемайте като толкова велики, интервюиращия е дошъл тук за да вземе 800 човека, защото те Им трябват, иначе нямаше да се хабят !!!!