IELTS. Кой и кога ще се явява?

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
tonny

Re: IELTS. Кой и кога ще се явява?

Мнение от tonny »

Затези payclips беше, когато получаваш заплата по банков път пък тряло да се разписва всеки четвъртък дето се брояло за предната седмица от петък до четвъртък или нещо такова. Е там единия отговор не го намерих дето трябвало да прави нещо всеки петък. А след това написах payclips, защото се омотах нещо.
На абзаците имам съмнение в 1 ама не го помня кои беше, нещо за повишаващите трудности ала бала.
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

tonny написа:Затези payclips беше, когато получаваш заплата по банков път пък тряло да се разписва всеки четвъртък дето се брояло за предната седмица от петък до четвъртък или нещо такова. Е там единия отговор не го намерих дето трябвало да прави нещо всеки петък. А след това написах payclips, защото се омотах нещо.
На абзаците имам съмнение в 1 ама не го помня кои беше, нещо за повишаващите трудности ала бала.
Имаше отговор thursday май...
А за повишаващата трудност беше B , за скалното катерене...
tonny

Мнение от tonny »

Мда, на тези 2 въпроса гърмя. Някак си не ми звучеше правилно и търсих и търсих и нищо не намерих. Другия въпросен е следващия след този Thursday. Там писах payclips. Ако и този е грешен имам и още 1 дето не го намерих стават общо 4 грешки. Смятам, че останалите ми са верни, дано вържа 6. 8)
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

tonny написа:Мда, на тези 2 въпроса гърмя. Някак си не ми звучеше правилно и търсих и търсих и нищо не намерих. Другия въпросен е следващия след този Thursday. Там писах payclips. Ако и този е грешен имам и още 1 дето не го намерих стават общо 4 грешки. Смятам, че останалите ми са верни, дано вържа 6. 8)
Ще вържеш със сигурност. При верни 30 от 40 хващаш 6! :)
Аз пък на слушането нещо се омотах на картата, в началото пропуснах второто помещение, изобщо не чух да говорят за него. Май benchroom беше или нещо такова.

Как бавно ми минава времето като чакам резултатите...
tonny

Мнение от tonny »

Табелите бяха сравнително лесни, аз само на последната се отплеснах нещо, но мисля че навреме влязах в час и я хванах и нея. Намерих няколко отговора за лисъна от други кандидати в Индия на нашата дата.
378775
27th February
reception - тук аз съм писал receptionist не знам знащо така го чух
70
park
grass
view
parking
catering
Beach
cliffs
transport
spring
Scotland
lock
accidents
candle
40%
Water
11.A
12.B
13.A
14.D
partenieva

Мнение от partenieva »

Здравейте, аз вчера бях на speeking в София. Беше доста странно. Тази , която ме изпитваше само се кокореше , а и беше native и си ги въртеше думите в устата както тя си искаше.
Моля няко ако има тракинга с данните за NOC-овете кой до къде е запълнен да го пусне. Благодаря предварително.
tonny

Мнение от tonny »

kadima, записа ли за 2 август? Не е ли късно вече за там. Обмислям следващото си евентуално явяване и се чудя кога и къде...Ако за 2-ри има места да вземем да записваме докато не е късно.
EkaterinaSt, ти какво реши ще чакаш или ще записваш и ти?

partenieva, отговора ти е на 2-ра страница на тема FSWP - 2014г.
kadima

Мнение от kadima »

tonny записах се да, още в петък. Тази седмица си давам почивка от английски, гледам да попълвам документите.
tonny

Мнение от tonny »

http://www.theguardian.com/theguardian/ ... 7.weekend2"

Това е за последната част на ридинга. Най-сетне се сетих и го намерих. Instantly също е верен отговор... :party:
Аватар
EkaterinaSt
Обратна връзка:

Мнение от EkaterinaSt »

Аз ще записвам за 6-ти септември в Букурещ, но има време първо да видя резултатите и така. Иначе, instantly беше на въпроса колко бързо прави калкулациите, нали?
tonny

Мнение от tonny »

Даааа, знаеш ли от кога се мъча да се сетя. Сега гледам по дискавъри саиънс за един луд математик и ми изникна...беше нещо work out...(instantly).
Много ме глождят и започвам да си спомням някои неща. Едната част ми липсва изцяло не знам коя е 3 или 4. Една от тях е онази за работата, другата ми е пълна мъгла.

И аз ще изчакам резултатите и тогава ще го мисля маи.
Tigarche

Мнение от Tigarche »

partenieva, какви ти бяха въпросите, че аз ще се явявам на 19-ти?
partenieva

Мнение от partenieva »

tigarche:
и аз съм на 19 на останалите три модула заедно със съпруга ми. Въпросите бяха къде живееш, искаш ли да останеш да живееш там , какво не харесваш в града в който живееш, тема шопинг- в какви магазини пазаруваш? Топика ми беше за курсове- какви курсове си имал до сега - в у-ще, университета или вечерни? за 2 минути трябва да говориш. Аз май не ги искарах до край и това ще ми снижи оценката. След това беше трябва ли възрастните да ходят на допълнителни курсов при положение , че работят и кой трябва да плаща за това?
Tigarche

Мнение от Tigarche »

partenieva, аз съм в зала 301 на другите модули, а спикинга ми е след обяд ти в коя зала си?
partenieva

Мнение от partenieva »

и аз съм в 301 зала
Публикувай отговор