IELTS. Кой и кога ще се явява?
Re: IELTS. Кой и кога ще се явява?
Затези payclips беше, когато получаваш заплата по банков път пък тряло да се разписва всеки четвъртък дето се брояло за предната седмица от петък до четвъртък или нещо такова. Е там единия отговор не го намерих дето трябвало да прави нещо всеки петък. А след това написах payclips, защото се омотах нещо.
На абзаците имам съмнение в 1 ама не го помня кои беше, нещо за повишаващите трудности ала бала.
На абзаците имам съмнение в 1 ама не го помня кои беше, нещо за повишаващите трудности ала бала.
- EkaterinaSt
- Обратна връзка:
Имаше отговор thursday май...tonny написа:Затези payclips беше, когато получаваш заплата по банков път пък тряло да се разписва всеки четвъртък дето се брояло за предната седмица от петък до четвъртък или нещо такова. Е там единия отговор не го намерих дето трябвало да прави нещо всеки петък. А след това написах payclips, защото се омотах нещо.
А за повишаващата трудност беше B , за скалното катерене...
Мда, на тези 2 въпроса гърмя. Някак си не ми звучеше правилно и търсих и търсих и нищо не намерих. Другия въпросен е следващия след този Thursday. Там писах payclips. Ако и този е грешен имам и още 1 дето не го намерих стават общо 4 грешки. Смятам, че останалите ми са верни, дано вържа 6. 

- EkaterinaSt
- Обратна връзка:
Ще вържеш със сигурност. При верни 30 от 40 хващаш 6!tonny написа:Мда, на тези 2 въпроса гърмя. Някак си не ми звучеше правилно и търсих и търсих и нищо не намерих. Другия въпросен е следващия след този Thursday. Там писах payclips. Ако и този е грешен имам и още 1 дето не го намерих стават общо 4 грешки. Смятам, че останалите ми са верни, дано вържа 6.

Аз пък на слушането нещо се омотах на картата, в началото пропуснах второто помещение, изобщо не чух да говорят за него. Май benchroom беше или нещо такова.
Как бавно ми минава времето като чакам резултатите...
Табелите бяха сравнително лесни, аз само на последната се отплеснах нещо, но мисля че навреме влязах в час и я хванах и нея. Намерих няколко отговора за лисъна от други кандидати в Индия на нашата дата.
378775
27th February
reception - тук аз съм писал receptionist не знам знащо така го чух
70
park
grass
view
parking
catering
Beach
cliffs
transport
spring
Scotland
lock
accidents
candle
40%
Water
11.A
12.B
13.A
14.D
378775
27th February
reception - тук аз съм писал receptionist не знам знащо така го чух
70
park
grass
view
parking
catering
Beach
cliffs
transport
spring
Scotland
lock
accidents
candle
40%
Water
11.A
12.B
13.A
14.D
-
Здравейте, аз вчера бях на speeking в София. Беше доста странно. Тази , която ме изпитваше само се кокореше , а и беше native и си ги въртеше думите в устата както тя си искаше.
Моля няко ако има тракинга с данните за NOC-овете кой до къде е запълнен да го пусне. Благодаря предварително.
Моля няко ако има тракинга с данните за NOC-овете кой до къде е запълнен да го пусне. Благодаря предварително.
kadima, записа ли за 2 август? Не е ли късно вече за там. Обмислям следващото си евентуално явяване и се чудя кога и къде...Ако за 2-ри има места да вземем да записваме докато не е късно.
EkaterinaSt, ти какво реши ще чакаш или ще записваш и ти?
partenieva, отговора ти е на 2-ра страница на тема FSWP - 2014г.
EkaterinaSt, ти какво реши ще чакаш или ще записваш и ти?
partenieva, отговора ти е на 2-ра страница на тема FSWP - 2014г.
tonny записах се да, още в петък. Тази седмица си давам почивка от английски, гледам да попълвам документите.
http://www.theguardian.com/theguardian/ ... 7.weekend2"
Това е за последната част на ридинга. Най-сетне се сетих и го намерих. Instantly също е верен отговор...
Това е за последната част на ридинга. Най-сетне се сетих и го намерих. Instantly също е верен отговор...

- EkaterinaSt
- Обратна връзка:
Аз ще записвам за 6-ти септември в Букурещ, но има време първо да видя резултатите и така. Иначе, instantly беше на въпроса колко бързо прави калкулациите, нали?
Даааа, знаеш ли от кога се мъча да се сетя. Сега гледам по дискавъри саиънс за един луд математик и ми изникна...беше нещо work out...(instantly).
Много ме глождят и започвам да си спомням някои неща. Едната част ми липсва изцяло не знам коя е 3 или 4. Една от тях е онази за работата, другата ми е пълна мъгла.
И аз ще изчакам резултатите и тогава ще го мисля маи.
Много ме глождят и започвам да си спомням някои неща. Едната част ми липсва изцяло не знам коя е 3 или 4. Една от тях е онази за работата, другата ми е пълна мъгла.
И аз ще изчакам резултатите и тогава ще го мисля маи.
partenieva, какви ти бяха въпросите, че аз ще се явявам на 19-ти?
-
tigarche:
и аз съм на 19 на останалите три модула заедно със съпруга ми. Въпросите бяха къде живееш, искаш ли да останеш да живееш там , какво не харесваш в града в който живееш, тема шопинг- в какви магазини пазаруваш? Топика ми беше за курсове- какви курсове си имал до сега - в у-ще, университета или вечерни? за 2 минути трябва да говориш. Аз май не ги искарах до край и това ще ми снижи оценката. След това беше трябва ли възрастните да ходят на допълнителни курсов при положение , че работят и кой трябва да плаща за това?
и аз съм на 19 на останалите три модула заедно със съпруга ми. Въпросите бяха къде живееш, искаш ли да останеш да живееш там , какво не харесваш в града в който живееш, тема шопинг- в какви магазини пазаруваш? Топика ми беше за курсове- какви курсове си имал до сега - в у-ще, университета или вечерни? за 2 минути трябва да говориш. Аз май не ги искарах до край и това ще ми снижи оценката. След това беше трябва ли възрастните да ходят на допълнителни курсов при положение , че работят и кой трябва да плаща за това?
partenieva, аз съм в зала 301 на другите модули, а спикинга ми е след обяд ти в коя зала си?
-
и аз съм в 301 зала