Важното е да е енергично.
Да посещава всички митинги по селата и да реве с цяло гърло, няма значение какво.
И не на последно място да се интересува от: местния футболен отбор, църквата и оръжията, точно в този ред.

Ти си точно толкова неграмотен, колкото любимия ти Дръмпф.Павел написа:
А, значи за муслиманските цигани може, а за чехските не![]()
"Търсещите убежище не са незаконно в Канада или където и да било в нормалните държави.
Тъпо е гражданин на страна членка на ЕС да търси убежище в Канада, а не в Русия, Венецуела, Куба, Казахстан или Северна Корея.
За там обаче, като че ли няма кандидати."
Убежище се търси в първата свободна държава, в която е стъпил търсещият такова! Не те чух да протестираш срещу муслиманската паплач, която се натресе в Канада от САЩ! Не те чух да протестираш срещу латинската паплач, която се натресе САЩ от Никарагуа, Ел Салвадор, Хондурас и Гватемала!
Убежище се търси и предоставя по строго определени критерии, сред които не са бедност, страх от престъпления или домашно насилие - не те чух да защитаваш Тръмп, който е срещу такива фалшиви рефюджита да навлизат в и точат държавата САЩ!
Тъпо е гражданин на арабска/африканска/муслиманска държава да търси убежище в Европа или Северна Америка, където порядките, правилата и законите не им изнасят - примери-милион, най-фрапиращ - бурката Илхан Омар, вместо в Саудитска Арабия или Емиратите. За там обаче, като че ли няма кандидати... или не ги искат!
Че точно тази паплач, която гласува за оранжевия буфон е на социал и нищо полезно не прави. Тези, който му пречат на палячото се тези, които идват отвън и си скъсват гъзъ от работа и плащане на данъци, без абсолютно никакви възможности някой ден да се възползват от платените пари....Павел написа: "Tц! Не позна! Аз съм против всяка паплач, която увисва на моите данъци."
A тогава с кое право плюваш по Тръмп, който иска абсолютно същото за хората които са го избрали?
Да бе, те всички от гетата дето висят на government cheese все за републиканците гласуват, ша знайшpumpy написа:Че точно тази паплач, която гласува за оранжевия буфон е на социал и нищо полезно не прави.Павел написа: "Tц! Не позна! Аз съм против всяка паплач, която увисва на моите данъци."
A тогава с кое право плюваш по Тръмп, който иска абсолютно същото за хората които са го избрали?
Невероятно, но факт! Той спечели на предните избори точно с гласовете на такива.miteto написа:Да бе, те всички от гетата дето висят на government cheese все за републиканците гласуват, ша знайшpumpy написа:Че точно тази паплач, която гласува за оранжевия буфон е на социал и нищо полезно не прави.Павел написа: "Tц! Не позна! Аз съм против всяка паплач, която увисва на моите данъци."
Нещо си се объркала. Това, че част от избирателите на Тръмп са безработни и/или на помощи, няма връзка с факта, че по-голямата част от тази група по принцип гласува за Демократите.Pyrelight написа:Невероятно, но факт! Той спечели на предните избори точно с гласовете на такива.miteto написа:Да бе, те всички от гетата дето висят на government cheese все за републиканците гласуват, ша знайшpumpy написа:Че точно тази паплач, която гласува за оранжевия буфон е на социал и нищо полезно не прави.Павел написа: "Tц! Не позна! Аз съм против всяка паплач, която увисва на моите данъци."
Не ми казвай, че в щати като Мичиган, примерно и още няколко северни щата, няма никаква безработица, всички работят на максимални заплати и процъфтяват.
...И това беше единствено и само заради по-активното му реване по митингите.
Нелегалните си скъсвали гъза да плащат данъци ...pumpy написа:Че точно тази паплач, която гласува за оранжевия буфон е на социал и нищо полезно не прави. Тези, който му пречат на палячото се тези, които идват отвън и си скъсват гъзъ от работа и плащане на данъци, без абсолютно никакви възможности някой ден да се възползват от платените пари....Павел написа: "Tц! Не позна! Аз съм против всяка паплач, която увисва на моите данъци."
Мисля че идеята е, че нелегалните използват фиктивни "ЕГН"-та за да ги наемат на работа и работодателите удържат данъци, включително и соушъл секюрити/медикеър (което при ниски доходи май е доста голям процент от удръжките), но като дойде време за пенсия няма да могат да се възползват от това.roumensp написа:Нелегалните си скъсвали гъза да плащат данъци ...pumpy написа:Че точно тази паплач, която гласува за оранжевия буфон е на социал и нищо полезно не прави. Тези, който му пречат на палячото се тези, които идват отвън и си скъсват гъзъ от работа и плащане на данъци, без абсолютно никакви възможности някой ден да се възползват от платените пари....Павел написа: "Tц! Не позна! Аз съм против всяка паплач, която увисва на моите данъци."
A тогава с кое право плюваш по Тръмп, който иска абсолютно същото за хората които са го избрали?Ти чуваш ли се какви глупости говориш ?
Чуваш ли се какви ги говориш! Мичиган е щат от така наречения Rust Belt. Хората там са загубили работата си заради износа на производство, а не защото предпочитат да са на помощи и ниски заплати. Гласуват за Тръмп заради надеждата да им върне част от загубеното, а не за да продължават да са на помощи.Pyrelight написа:Невероятно, но факт! Той спечели на предните избори точно с гласовете на такива.miteto написа:Да бе, те всички от гетата дето висят на government cheese все за републиканците гласуват, ша знайшpumpy написа:Че точно тази паплач, която гласува за оранжевия буфон е на социал и нищо полезно не прави.Павел написа: "Tц! Не позна! Аз съм против всяка паплач, която увисва на моите данъци."
Не ми казвай, че в щати като Мичиган, примерно и още няколко северни щата, няма никаква безработица, всички работят на максимални заплати и процъфтяват.
На тия по фермите в Калифорния мислиш ли, че им искат SSN, за да берат ягоди за 5-6 кинта на час ? Или на общите работници на някой строеж ?Marto написа:Мисля че идеята е, че нелегалните използват фиктивни "ЕГН"-та за да ги наемат на работа и работодателите удържат данъци, включително и соушъл секюрити/медикеър (което при ниски доходи май е доста голям процент от удръжките), но като дойде време за пенсия няма да могат да се възползват от това.roumensp написа:Нелегалните си скъсвали гъза да плащат данъци ...pumpy написа:Че точно тази паплач, която гласува за оранжевия буфон е на социал и нищо полезно не прави. Тези, който му пречат на палячото се тези, които идват отвън и си скъсват гъзъ от работа и плащане на данъци, без абсолютно никакви възможности някой ден да се възползват от платените пари....Павел написа: "Tц! Не позна! Аз съм против всяка паплач, която увисва на моите данъци."
A тогава с кое право плюваш по Тръмп, който иска абсолютно същото за хората които са го избрали?Ти чуваш ли се какви глупости говориш ?
Затова казах, че е популист и мошеник. Бизнесът се изнася от прослойката на обществото, от която той е виден представител и на която е лоби. Реването по митингите обаче се оказа определящо.Kpetrov написа:Чуваш ли се какви ги говориш! Мичиган е щат от така наречения Rust Belt. Хората там са загубили работата си заради износа на производство, а не защото предпочитат да са на помощи и ниски заплати. Гласуват за Тръмп заради надеждата да им върне част от загубеното, а не за да продължават да са на помощи.Pyrelight написа:Невероятно, но факт! Той спечели на предните избори точно с гласовете на такива.miteto написа:Да бе, те всички от гетата дето висят на government cheese все за републиканците гласуват, ша знайшpumpy написа:Че точно тази паплач, която гласува за оранжевия буфон е на социал и нищо полезно не прави.Павел написа: "Tц! Не позна! Аз съм против всяка паплач, която увисва на моите данъци."
Айде, бе! Как го рече!roumensp написа: Ми аз като съм им плащал данъци 7 години на работна виза и няма да получа нищо, мен кой ще ме ожали ? Никой вероятно, защото не съм бил нелегален боклук нарушил законите още с влизането си.
Не знам какво се случва в гетата, но в селска Америка, където работя понякога, е пълно с бял траш, който се дрогира по цял ден и е супер религиозно републиканци и са масово на медикеър. Аз за тези говоряmiteto написа:Да бе, те всички от гетата дето висят на government cheese все за републиканците гласуват, ша знайшpumpy написа:Че точно тази паплач, която гласува за оранжевия буфон е на социал и нищо полезно не прави.Павел написа: "Tц! Не позна! Аз съм против всяка паплач, която увисва на моите данъци."
Нелегалните имат фалшиви социални номера и работят и плащат данъци, от които не виждат НИЩО след това един ден. Да чувам се какво говоря, защото имам допир до нелегални и българи и мексиканци в практиката си. Това са супер работливи хора и държавата ги експлоатира определено.roumensp написа:Нелегалните си скъсвали гъза да плащат данъци ...pumpy написа:Че точно тази паплач, която гласува за оранжевия буфон е на социал и нищо полезно не прави. Тези, който му пречат на палячото се тези, които идват отвън и си скъсват гъзъ от работа и плащане на данъци, без абсолютно никакви възможности някой ден да се възползват от платените пари....Павел написа: "Tц! Не позна! Аз съм против всяка паплач, която увисва на моите данъци."
На всякакъв доход се плащат едни 9% и отгоре са ФАЙАК и това СА данъци в тази страна.roumensp написа: Отделно че на минимален доход се плащат минимални данъци и едва ли IRS пълнят гуша точно от тия с фалшивите SSN ...
Ми аз като съм им плащал данъци 7 години на работна виза и няма да получа нищо, мен кой ще ме ожали ? Никой вероятно, защото не съм бил нелегален боклук нарушил законите още с влизането си.