Kan_Tangra написа:
Снимай някой узрял домат от тая общинска зеленчукова градина.
Узрял домат в Канада ... оксиморон! Гледам заглавието на темата, и се чудя .... хахаха! Намерихте доматите да мерите.
Другото лято с удоволствие! Сега сме вече средата на октомври все пак.
Не меря доматите, а съзнанието на хората да не рушат полезни за всички неща.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Pyrelight написа:Абе не знам за къщичките за книги, ама ние от миналата година имаме обществени зеленчукови градини, които се садят и поддържат от общината. Те са абсолютно достъпни за всеки, на който му се е приял домат (например) по време на сутрешния джогинг.
Дори има инструкция, как да се откъсват зеленчуците за да се предпазят растенията.
И о, изненада! Няма вандализъм.
Жорко, когато това го видя у вас, ще давам 3 дена безплатен банкет за бъмове с шопска салата - общинско производство и чешмяна вода!
Снимай някой узрял домат от тая общинска зеленчукова градина.
Узрял домат в Канада ... оксиморон! Гледам заглавието на темата, и се чудя .... хахаха! Намерихте доматите да мерите.
Я покажи един софийски домат, та да те призная (турските ви домати не се броят)
Kpetrov написа:Къщички за книги и зеленчукови градини два на два метра.
В същото време WCS канадския петрол днес комшиите ни го взимат по 18$ за барел докато американския се продава по над 70$.
Pathetic waste!
Да не би да си решил да излезеш на протест срещу системата на equalization payments и отказа на Квебек да разреши преминаване на нефто и газопроводи, както и забраната на добива на газ от неконвенционални източници там ( то конвенционални май няма вече и в Албърта)
Комшиите, ни го вземат на колкото им го даваме, щото комшиите от Изток викат, че канадския нефт бил опасен и затова предпочитат да внасят американски нефтопродукти, че те били безопасни. Квебек и те така.
На протест не, но гласувам за тези които са за преминаване на нефто и газопроводи.
BTW, не съм едноличен управител на Квебек за да ми преписваш някаква вина за това.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
В същото време WCS канадския петрол днес комшиите ни го взимат по 18$ за барел докато американския се продава по над 70$.
Pathetic waste!
Сори, ама сток-маркета на съседите ме интересува много повече от цената на барел канадски петрол. А приликата между двете е, че нямат нищо общо със заглавието на темата.
Извинявай, но не знаех, че всичко във форума трябва да е съобразено с твоите интереси!
Връзката с темата е до толкова, до колкото някои се хвалят с незначителни неща в Канада, докато държавата губи колосални суми.
Доколкото разбирам новата клауза в "НАФТА" вероятно ще предотврати свободната търговия на Канада с Азия дори и да прекарат тръбите.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Pyrelight написа:Абе не знам за къщичките за книги, ама ние от миналата година имаме обществени зеленчукови градини, които се садят и подържат от общината. Те са абсолютно достъпни за всеки, на който му се е приял домат (например) по време на сутрешния джогинг.
Дори има инструкция, как да се откъсват зеленчуците за да се предпазят растенията.
И о, изненада! Няма вандализъм.
Жорко, когато това го видя у вас, ще давам 3 дена безплатен банкет за бъмове с шопска салата - общинско производство и чешмяна вода!
На няколкостотин метра от нас има подобна. Но е “community garden” и не се поддържа от общината, а от самите хора в свободното им време и е предимно декоративна (но има и някакви зеленчуци).
На много места из голям Ван има такива, вкл и в ДТ - таман две, в близост до SPH, още от поне от 10 години, и разбира се, че се поддържат от живеещите наоколо - Стрина пак изтърси поредната глупост.
Kpetrov написа:Limo crash kills 20 people
Това ако беше станало в България Жорето щяхте да го разпнете. RIP!
За протокола, за 6 месеца, само при две катастрофи в Северна Америка загинаха 36 човека. Пак за протокола, в първия случай собственика на фирмата е индиец, във втория пакистанец. Да се качиш на лимузина, поддържана от пакистанец, е по-рисковано от това да се качиш на каруцата на Бат Сали от Факултето
Sixteen people, including 10 players, were killed and 13 players were injured when the junior hockey team's bus and a transport truck driven by Sidhu collided at a Saskatchewan intersection April 6.
Shahed Hussain, the owner of Prestige Limousine, the company that operated the fatal vehicle, is currently out the U.S. and possibly in Pakistan, police said Monday.
ablood написа:12 сорта различни цветове оксиморон-домати от 5-6 квадратни метра градина в задния ми двор преди 3 години.
Сега да не се извърти темата на кой колко бил космат
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
За протокола, за 6 месеца, само при две катастрофи в Северна Америка загинаха 36 човека. Пак за протокола, в първия случай собственика на фирмата е индиец, във втория пакистанец. Да се качиш на лимузина, поддържана от пакистанец, е по-рисковано от това да се качиш на каруцата на Бат Сали от Факултето
Sixteen people, including 10 players, were killed and 13 players were injured when the junior hockey team's bus and a transport truck driven by Sidhu collided at a Saskatchewan intersection April 6.
Shahed Hussain, the owner of Prestige Limousine, the company that operated the fatal vehicle, is currently out the U.S. and possibly in Pakistan, police said Monday.
Pathetic waste!
Сори, ама сток-маркета на съседите ме интересува много повече от цената на барел канадски петрол. А приликата между двете е, че нямат нищо общо със заглавието на темата.
Извинявай, но не знаех, че всичко във форума трябва да е съобразено с твоите интереси!
Връзката с темата е до толкова, до колкото някои се хвалят с незначителни неща в Канада, докато държавата губи колосални суми.
Доколкото разбирам новата клауза в "НАФТА" вероятно ще предотврати свободната търговия на Канада с Азия дори и да прекарат тръбите.
Абе ти неграмотен ли си та още не си прочел заглавието на темата ?
Първо се погрижи за собствения си задник, а Канада ще преживее някак си ... Държавата губи много повече като хрантути една провинция на изток.
Знаеш ли колко души живеят в Сев. Америка и колко в БГ ?!
аз знам
в канада живеят 37 милиона,в българия 7 милиона
само преди няколко месеца напълно неадекватен шофьор на ученически автобус превозващ младежки хокеен отбор се заби на едно кръстовище в едно саскачуанско село в един тир и изби на място всичките пътници,по памет жертвите бяха около 30
и то без да е имало някаква усложнена пътна обстановка предизвикана от лоши климатични условия,силен трафик или лоша пътна настилка.
да припомня и случая в торонто на най голямата торонтска улица йънг стрийт дето един малоумник от арменски произход изтрепа 12 човека с буса си мачкайки всичко кво се е намирало на улицата и тротоара
е нормално е при по голямото население на канада спрямо българия сравними статестически масовите убийства на невинни жертви на пътя да бъдат като цифра в по вече в полза на канада.
нали това искаш да кажеш jet
или лъжа,а
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА