Е за предпочитане е пред онази дама от другия hall

Ти ли беше обжалвал резултат?chegevara написа:и мойто есе беше без едно изречение заключение и ме срязаха
Е, и аз мисля че се справих добре с писмото...ама ще видим. Иначе ще се записвам за Букурещ на 06 септ., август имаме ангажименти и няма да мога да се явя.Leda78 написа:Eee, Чегевара, не е като да си с ниска самооценка и ти като мене...Нема лошо - и моето писмо беше супер и се подразних, че са ми писали само 7... за 8,5 се борех!
![]()
На шега, на майтап - не можем да ги хванем за какво режат - в края на краищата оценяват не само дали имаш заключение или не, а и дали си правил граматически грешки, изказа ти и т.н. Така че, Кате, стискаме палци, да не ти се налага да видиш Букурещ за един ден само на изпит
За повторното оценяване - май излизаше същото като нов изпит като срокове, но по-малко като пари и май ако ти променят оценката, ти връщат парички? Че, я се изкажи компетентно, че аз нещо взех да го карам по спомени от постовете ти....
Имам време, едва ли до края на годината ще се запълнят бройките по моя НОК.chegevara написа:мойто писмо беше супер и есето ми ок само без заключение и резултата беше 5,5
след обжалването имам 6.5 но минаха 9 - 10 седмици
имаш ли толко време?
За последната част помня - mental imagery, left hemisphere, Manti, Autism Research Centre... Ако ми напомниш другите теми и за други отговори ще се сетя.tonny написа:Някои, който беше на 10.07 във Варна, да напише отговорите, които помни на ридинга да сверим. Взех да се съмнявам вече във всичките си отговори с всеки изминал ден.
И аз имах T/F/NG точно в тази последователност на едната такава задача!tonny написа:да тези ги ударих и аз така, преди туи беше instantly или нещо такова, поне това написах. на 3-те с T/F/NG турих точно в тоя ред T/F/NG.
имаш ли отговори като availability, payclips. Най-много се съмнявам на тях. Въпроса преди/след payclips не му намерих отговора. Нещо по предните части сещаш ли се. Изключвам 1-та с T/F/NG и 2-та с абзаците.
А това Manti, колко се чудих дали да го пиша, до последно тръсих друг отговор, че беше със странно ударение, така и не намерих друг и го писах и аз.