На година. Става въпрос за Line of Credit.bateto написа:3-5% това на месец или на година
Чудото стана!!! Кредитни карти
То ясно,че на година ,на мен вапроса ми бе да се подразбира има ли такав % -3 ,щото за прав път чувам за такав процент,но той явно не е за простосмартни.Аз имам кредина линия на 6,45% и имам едно питане кам знаещите-както при к.к. ли функционира на определен период от време дали мога да искам повишаване на лимита и намаляне на лихвата и ако да какав е периода или зависи от политиката на банката.
При кредитните линии има най-различни варианти които зависят от вида на кредитната линия (secured или unsecured), политиката на банката, това как се пазариш, коя част от тялото на служителя с който говориш е била нагоре сутринта като се е събудил, и т.н. Ниска лихва (3-4%) дават само за secured line of credit, т.е. трябва да имаш някакво имущество с което да гарантираш кредита.
Obey gravity ... It's the law!
VanBC
napalno sam naqsno kak sistemata deistwa-tuka pri naw w EU e malko porazli4no -no w obsti linii si e sastoto.
Move bi lo6o sam se izrazil no mi e prosto 4udno 4e 4owek se radwa na towa 4e mu dawat zaem.
move bi zastoto az sam nqmal nikakwo problemi -znam li?
no dokato pri was kavi re4i bez krditna ne move- to tuka po4ti wsi4ki deto poznawam a i dosta kolegi sam razpitwal-taq karta warschi rabota samo ako patuwasc6 w 4uvbina-i to w USA ili CA ili nqkade deto e po ziwilizowano- ina4e e opasno da q polzwasch -a i tuka naistina moga da plati q smoita karta EC carta -debitna karta izdadena ot moita banka-kavi re4i w zqla ewropa + dave i kogato pazaruwam po internet w Germany a i okolnite strani sasto.pritowa za obsluvwaneto na taq karta i wzimat6 EUR na 3 mesza.towa e

Move bi lo6o sam se izrazil no mi e prosto 4udno 4e 4owek se radwa na towa 4e mu dawat zaem.
move bi zastoto az sam nqmal nikakwo problemi -znam li?
no dokato pri was kavi re4i bez krditna ne move- to tuka po4ti wsi4ki deto poznawam a i dosta kolegi sam razpitwal-taq karta warschi rabota samo ako patuwasc6 w 4uvbina-i to w USA ili CA ili nqkade deto e po ziwilizowano- ina4e e opasno da q polzwasch -a i tuka naistina moga da plati q smoita karta EC carta -debitna karta izdadena ot moita banka-kavi re4i w zqla ewropa + dave i kogato pazaruwam po internet w Germany a i okolnite strani sasto.pritowa za obsluvwaneto na taq karta i wzimat6 EUR na 3 mesza.towa e
3% line of credit
stiga s tia nebiwalici
takowa neshto niama! az rabotia ot godini w bankowata industria, no za takaw zwiar Line of credit s lihwa 3% (Prime 4.25 - 1.25) ne sam wijdal, nito chuval i niama da vidia ili chuia
Edin pisne niakakwi izmislici, a drug gi obiasniawa - brawo.
VanBC e pitch i triabwashe da raziasni, che 3% niama, oswen ako e niakakwa promocia za 3 meseca (kato Desjardin).
Aide malko po seriozno, che bateto shte poluchi udar
stiga s tia nebiwalici

takowa neshto niama! az rabotia ot godini w bankowata industria, no za takaw zwiar Line of credit s lihwa 3% (Prime 4.25 - 1.25) ne sam wijdal, nito chuval i niama da vidia ili chuia
Edin pisne niakakwi izmislici, a drug gi obiasniawa - brawo.
VanBC e pitch i triabwashe da raziasni, che 3% niama, oswen ako e niakakwa promocia za 3 meseca (kato Desjardin).
Aide malko po seriozno, che bateto shte poluchi udar

Дидо що да получа удар бе,аз да не съм чак такав сметкаджия.Уреди ми кредит. линия за 30К НА 8% като си в банковата система да видиш ,че няма да го откажа,даже сте се зарадвам и комисион сте ти дам.Мен ме е яд на банковата система ,че постоянно трябва да им доказваш ,че сестра ти не е гейша щото нямаш сестра или по сериозно казано трудно дават заеми на хора които ще изкарват пари с тях и ще ги вращат ,а на безработни домакини с които да си купят самолетни билети до Бг. с лека ръка.Как да им обясня ,че Батето не е балак да се преебава за 30к.,пари дето ще ги вади за 6месеца ,а ако ще ги тряска то поне да е за 300к.И сега к'во банката като не дава пари трябва да си купя някоя морга за 15К налични дето сте ме остави по средата на патя или май по добре да отида на социал и да разкарвам пица.Ей това ме е яд ,че за тях сме си факани имигранти и след сто години пак сте сме си сащите,трудно ни допускат да станем бели хора,а не някакви 2% разлика.
- Lub0
- Обратна връзка:
Също предполагам, че ако отидеш и им кажеш, че имаш 15к и ти трябват още 15 да си купиш камион за 30к, няма да имаш проблем, защото ще гарантираш заема до някаква степен с твоите пари. Иначе и на мен да ми дойде някой и да ми предлага да правим заедно бизнес, ама аз да дам всичките пари, невиждам как ще стане.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Ами точно т'ва ми е проблема в момента ,те ми го дават ама ми искат гарант и аз ще им водя вече трети човек ,обаче все не са подходящи ,трябва да са с високи заплати,кащи коли и т.н.т.А най гадното е ,че тая процедура ми взема вече две седмици и само ме вартят и не ми казват директно ,че няма да стане да не си губя времето ,а да ходя да чукам на други врати,а сами знаете на колкото по вече места искаш по вече ти влиза /на кредитното досие/ и си стоя тука и си чтя вав форума като някой скучещ милионер.
Любо прав си обаче нямам 15 за даване предложил съм 7,8 ,толкова мога да дам щото другите трябват после за застраховка ,регистрации,ТВКю и куп дребни разходи,ама пак си искат гарант.Аз пак да се повторя най се дразня ,че не ме отказват все още ами ме мотат с уговорката ,че стели да тарсят други варианти та да пристапвам към вариант Н2 ,а не да си губя времето.
Аз съм се опитал да обясня принципа, а не че ще вземеш точно 3%dido13 написа:3% line of credit
stiga s tia nebiwalici![]()

А това дали някога ще видиш 3%, по-добре не се заричай, че не се знае знае ли се

Obey gravity ... It's the law!
Ами Н2-вариант номер две,по зле от вриант Н1 ,но по добреот вариант Н3,т.е .дават ми малко заемче за по ефтиния трук,от една страна по добре от н1,ще се вращат по малко пари значи ще се реализира по голяма печалба ,от друга по зле по старото е по ненадежно и от там непредвидени разходи за ремонти,ама знае ли човек както са казали хората -кола и жена на касмет се вземат.