За пестенето на пари в България

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)

Колка лева пестите респективно сте пестили в България след плащането на всички разходи

Анкетата свършва на Вто Фев 01, 2005 3:29 am

под 100
12
38%
100-300
3
9%
300-500
7
22%
500-700
1
3%
700-1000
3
9%
над 1000
6
19%

Общо гласове: 32
huba

Мнение от huba »

anxeli написа:Не, не цялото. Но значителен процент.
Дано вече ти е ясно :roll: .
Тц, не ми е ясно.По-скоро виждам клишета и опит за оригиналничене. :D :D
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

аз също съвсем точно мога да кажа,че съм избягал и от хората в БГ-от мизерията по улиците,от разбитите пътища,за хората-от зависттаи озлобението.Самите хора не са виновни,това е следствие от безпаричието.избягал съм и от безсилието ми,гледайки новобогаташите-борци,каратисти и подобни кратуни,които нямат образование,нямат ум за 2и2,но карат такива коли,каквито и тук не карат.Избягах и от рекета навсякъде и във вскички форми.Който иска,нека ме съди
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

anxeli написа:Не, не цялото. Но значителен процент.
Дано вече ти е ясно :roll: .
Ей,чшшш :D .Виж правило 7.Тук расистки изказвания не се толерират.За циганите само с любов.Те не са крадливи,те не са мързеливи,те не са виновни :lol: :lol: :lol: Ако са ти взели луканката,то е за да нахранят малките :idea: А ти трябва да оставиш пак :wink: Дай,за да получиш :wink:
bateto

Мнение от bateto »

Ами наричаите нещата с истинските им имена ,а не общо население.Като има крадливи цигани и друга паплач нека ги назоваваме конкретно.Аз лично не се притеснявам тия категории да ги нарека боклуци,а в частност за циганите ,че са цигани и мангали и за цялата останала зган от политици ,мутри и каквито там се сетите,но да обвиня населението ми се струва меко казано несериозно.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

goliama mechka написа:Който иска,нека ме съди
Още един член постъпи в клуба на елитните :wink: :beer:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Брях, на него расист му е името, било и ново поколение, той на мен ще ми прави забележка :shock: ???
А и за протокола, луканки не мога да правя, нито са ми крали, само плашех батето, спомних си че имаше мечти да увесва суджуци на бъдещата си къща в Созопол. Ама хората нещо нямат фантазия тази вечер. Много ги заболя за населението :( .
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

anxeli написа:Брях, на него расист му е името, било и ново поколение, той на мен ще ми прави забележка :shock: ???
А и за протокола, луканки не мога да правя, нито са ми крали, само плашех батето, спомних си че имаше мечти да увесва суджуци на бъдещата си къща в Созопол. Ама хората нещо нямат фантазия тази вечер. Много ги заболя за населението :( .
Хе-хе-хе.Аз се бъзиках,ама ти явно не стопли :lol: Прочети пак :wink:
bateto

Мнение от bateto »

Кви луканки бе Анексели са ти се привидели,аз луканките ги консумирам ,не ги произвеждам ,за МАНЕКЕНКИ става вапос ,не за луканки. :D
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Aз също се бъзиках, ти не стопли ли :redghost: ?
Сори бате, луканки с манекенки да объркам, а сигурно не си ги и овесвал на терасата ами нещо друго си ги правил, явно доста съм се объркала, по добре да се оттегля и да си легна. Гут найт :D !
bateto

Мнение от bateto »

Гут наит,че ти да не си помисли ,че се вземамам на сериозно,аз еитака от любов кам спорта да си почешем езиците,ако щеш и да се направим на интересни.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

[quote="anxeli"]Aз също се бъзиках, ти не стопли ли :redghost: ?
[quote]

Стоплих,стоплих-за пустите му роми,стоплих :wink: Ама са си пичове-не може да им се отрече :wink:
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Anxeli, точно защото още не съм дошъл съм толкова толерантен и сдържан в изказването си!!!

Аз за себе си съм сигурен, че ще живея поне 5 пъти по-добре, за Мария вярно незнам и немога да я съдя, но изказванията и бяха малко пресилени не мислиш ли? Излезе, че виж ние в БГ имаме финансовата възможност да емигрираме а канадците са толкова зле, че немогат от собствения си град до 25 години да излязат!!!???
Извинявай, но....
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

винаги съм била на мнение , че както човек идва тука и почва да си търси каквато и да е работа по ресторанти и фабрики , само и само да не харчи прословутите " готови пари от България " и учи френски , колкото и да му се харесва или не , така и в България , човек може да направи същото .
tochica, права си донякъде. Но щом държавата ме принуждава да зарежа работата за която съм учила и която обичам и да си търся каквато и да е работа за оцеляване, защо да не сменя въобще държавата и да си търся оцеляването другаде :)
Това ми напомня на бившата социална министърка Шулева, която в едно интервю твърдеше, че хората трябва да са гъвкави и да се преквалифицират без да му мислят. Ето, вика, аз бях електро инженер, но нямаше работа и се преквалифицирах и станах министър :)

Тая тема уж беше за пестенето в България, а пак се превърна в спор между вече емигриралите добре ли е или зле там от където са тръгнали. И то по спомени от преди години :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Blue Passion написа:
goliama mechka написа:Който иска,нека ме съди
Още един член постъпи в клуба на елитните :wink: :beer:
Грешиш,аз съм основателя на клуба :wink:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Не знам от кой клуб сте, но БГ-то за да се оправи, едно 70% трябва да се премахнат, разни далавераджий, мангали, чалгаджии и прочие елементи, това е единственият изход.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Заключено