Гробна Тишина !!!
- lz2arn
- Обратна връзка:
Блазе ви! Аз всяка година изпадам в тих ужас по време на подготовката, провеждането и няколко дни след "отгърмяването" на Коледа и Нова година. Невероятния трясък и блясък на бомбаджиите направо ми разваля празниците. Тази година общината направи чудесен фойерверк, от който ми потекоха лигите, вярно малко рано и сигурно цяла година ще съжалявам, че нямах фотоапарат. Но в тихата и свята Коледна нощ (забележете, че не слагам кавички) вакханалията на думкачите е отвратителна. Преди години пистолетен куршум беше проникнал през прозорците на леля ми и спрял в коридора. Отговора на дежурния полицай бил: О-о-о спокойно, имаме незнам колко си такива случай тази вечер!!! Бих казал: Браво бе попълнихте бройката. Може да ставам краен и да си изкарвам посттравматичния стрес тука, ама вече се моля всички абсолютно целите 100% пиратки, който се продават, да са дефектни и да късат пръсти от раз. 

Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
На мен определено ми липсваше новогодишната обстановка.Хилядите фоиерверки,празничната атмосфера,веселбата в новогодишната нощ-Еееехххххххххх,колко гот си е тогава
Винце,биричка,мезенце,танци-манци-ееехххх ,че кеф
:beer2: :drink:
А пък като наближи 24ч.,като заредим фоиерверките-феерия от най-различни светлини и ефекти
:partytime: :partysmiley: :tuut:
А тук обстановката беше
:sleep: :crap:
:bored: :conf:
:uhoh2:

А тук обстановката беше