Digitalni kameri - pitane kam znaeshtite

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

тука може да стане голяма тема по принцип защото всеки апарат си има своите предимства и най-вече какво искаш да смимаш.
аз примерно си купих за 360 щ.д.(в пакет с 512мб флаш Кингстън и кожен калъф) от Щатите Canon PowerShot SD10 Digital Elph или познат в Европа като Canon IXUS i или IXY в Япония.
4.0 мегапиксела малко по-малък от кутия цигари.
Избрах това защото по принцип снимам вечер по партита и най-вече не искам да мъкна кило-две заедно с мен..
Снимките са перфектни и можеш спокойно да принитираш А4 формат и не е нужно изобщо да си виждал фотоапарат, за да правиш хубави снимки.
Някакви хора ми обясняваха как Панасоник работили с оптика на Лайка, а Сони с Карл Цайс, но след като имам снимки и с такива апарати на диска мога да кажа, че Канон не отстъпва нито крачка.
Така или иначе каквото и да си купиш от всички изброени няма да сгрешиш...
Аватар
lz2arn
Обратна връзка:

Мнение от lz2arn »

Канон работи с искуствен интелект за фокусирането и процесор за постобработка на снимката - гълта енергия като змей и дава качество като Змей Горянин!!!
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
Аватар
flateric

Мнение от flateric »

да и за 15 кинта си купуваш втора батерия и всичко е наред
8) а снимките наистина са Горянин
Аватар
bijou

Мнение от bijou »

Аз пък на гърба на баба Пена се възползвах от съветите ви и ве4е си имам NIKON COOLPIX 8700.Благодаря на вси4ки за ценните съвети! :D ето го
Заключено