Щото аз изкарах една седмица на Равда и още 2 насам-натам из България и Холандия миналия месец, докато ти се гърчеше на тръстиката.

ама ти сериозно ли.ше ти изгният крачолите в калта на нефтените плантации докато аз се гърча на тръстиката в равда зимъска.
Не забравяй, че всъщност си на койката в кабината на камиона, паркиран на трък стопа, не си взимал душ от поне 3 дена, ядеш ( в най-добрия случай) саандвич от драйвтрюто на Макдоналдс и пикаеш от кабината.
Добре дошъл
то хубаво си пи ракийката на 60 +Ivan1007 написа: ↑Пон Окт 04, 2021 11:15 pmНе забравяй, че всъщност си на койката в кабината на камиона, паркиран на трък стопа, не си взимал душ от поне 3 дена, ядеш ( в най-добрия случай) саандвич от драйвтрюто на Макдоналдс и пикаеш от кабината.![]()
По същото време, аз си пиех ракийката на терасата с квадратура 60+ м2.
След две години - я гушнал китката, я не. Животът е сега, не утре.
А ще си дойдем на думата.Значи на Несебър и Равда ти е харесало.Там е моя ;Слънчак; Да не си ме помислил за чак толкова прост да си хвърля парите за някоя кутийка по апарт комплексите на курорта Слънчев бряг дето сам казваш лятото се пълни с прошляци от УК и тетки от СССРIvan1007 написа: ↑Вто Окт 05, 2021 11:42 pm Хахаха.!
Аз с ботуши ходя, точно колкото ходят с ботуши на плажа на слънчака през лятото. Кал няма на SAGD - всичко е застлано с дървени матраци, а от октомври до април кал няма никъде.
Земи се скрий с тоя Слънчак - там и да ми плащат не отивам на почивка, камо ли пък да живея. Там ходят само прошляците от of UK, и пенсионирани колхозници и тьотки. По Коледа е пълно мъртвило както и през останалото време от октомври до юни.
През септември става да идеш за седмица на Несебър или Равда - не е много горещо и навалицата се е изнесла. Слънчака е трагедия.