А знаете ли, че ние бяхме изпратили линк със снимките от шествието до БТА, "Дневник" и "Сега"? Поне по една снимка с текст да бяха пуснали, ама не. Това са български медии, не гледайте канадските. И колко ли други глупости са пуснали от рода на "Мито Бомбата гръмна Пешо Лимона". Добре че организаторите са уредили да бъде отразено по новините в БТВ.
И накрая и аз да използвам случая да поздравя организаторите с това шествие, наистина беше много впечатляващо. И много се надявам тези сестри да са чули че някъде далеч в Канада техни сънародници мислят за тях. Защото аз точно в това виждам смисъла от тази акция.
Горд съм, че съм БЪЛГАРИН!
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Смисъла беше .. и Е... да обърнем вниманието на местното общество не на българското, то знае за проблема. В момента ние молим за помощ западния свят. Това е смисъла, не го забравяйте. ИСКАТЕ ЛИ ДА ГИ СПАСИМ ТЕЗИ ХОРА ИЛИ НЕ?
Целта ни беше да привлечем вниманието на КАнада, .... а ни бе обърнат гръб.
Защо ни пращат в забвение и угодно извръщат глави когато ние се опитваме да ги привлечем за съюзници в този проблем... не знам.
Целта ни беше да привлечем вниманието на КАнада, .... а ни бе обърнат гръб.
Защо ни пращат в забвение и угодно извръщат глави когато ние се опитваме да ги привлечем за съюзници в този проблем... не знам.
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Ботзо,
за 1ви път ще се съглася с теб. Но като се замисля на тех не им пука особено и за Аристида (някакъв негър президент на други негри)например, но вестниците им гърмят постоянно за него...
За нас не им пука, ама защо бе майка не написаха 2 реда, най малкото нямаше да се чудят какви глупости да си изсмукват от пръстите за да пълнят броевете.....
Защо, те никога нищо не са видяли лошо от нас...
Да кажем Франция е яла бой в поне 3 войни от нас, имат исорическо основание и ни се подиграха по въпроса, с Гърция пък сме се бъхтали откак се помним - имат повод някакъв за обидните и подигравателни публикации по повода в гръцките вестници.... Ами тия душички тук какво сме им направили...
Това мълчание честно казано мен ме потресе повече дори от подигравателните и хулителни изявления в гръцката и френска преса за нашите медици.
за 1ви път ще се съглася с теб. Но като се замисля на тех не им пука особено и за Аристида (някакъв негър президент на други негри)например, но вестниците им гърмят постоянно за него...
За нас не им пука, ама защо бе майка не написаха 2 реда, най малкото нямаше да се чудят какви глупости да си изсмукват от пръстите за да пълнят броевете.....
Защо, те никога нищо не са видяли лошо от нас...
Да кажем Франция е яла бой в поне 3 войни от нас, имат исорическо основание и ни се подиграха по въпроса, с Гърция пък сме се бъхтали откак се помним - имат повод някакъв за обидните и подигравателни публикации по повода в гръцките вестници.... Ами тия душички тук какво сме им направили...
Това мълчание честно казано мен ме потресе повече дори от подигравателните и хулителни изявления в гръцката и френска преса за нашите медици.
- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
За съжаление,от всички медии,на които ние препратихме материал,никакъв отговор!
Предполагам,че е се закъсня с информирането на медиите. Не е късно,обаче да се печелят съмишленици.След доста колебания и знаейки,че имаше постинг в руския форум-Кафе кебекуа,реших и аз да се обърна към тях с молба за подкрепа.Малко емоционално,но по друг начин не би могло и да бъде...
http://www.monquebec.com/ru/forum/viewtopic.php?t=4291
Както виждате,там има идея.Предлагам да обсъдим и да видим какво още би могло да се направи.Петицията ,която всъщност на сайта липсва би трябвало да се качи,за да знаят хората какво подписват.

http://www.monquebec.com/ru/forum/viewtopic.php?t=4291
Както виждате,там има идея.Предлагам да обсъдим и да видим какво още би могло да се направи.Петицията ,която всъщност на сайта липсва би трябвало да се качи,за да знаят хората какво подписват.
Бях приятно изненадана като се срещнах миналия понеделник с една позната рускиня и разбрах, че е съвсем наясно и с историята за сестрите, и че знае за шествието. Освен това на самото шествие видях две рускини пред мен, сигурно е имало и повече. Приятел в нужда се познава. Поздравления на Джой за хубавата инициатива!