Не всичко е написано във фейкбук и казано по българските седенки.

ама не ме интерисуваш изобщо.още по вече,че си мъж,а аз от мъже не се интерисувам.Pyrelight написа:Играя на баба ти хвърчилото! Нямаш и най-бедна представа какъв съм и за какво се боря.
Не всичко е написано във фейкбук и казано по българските седенки.
Pyrelight написа:Аз поне си признавам, че не знам, само че не съм хлъзгав като теб и не си поправям постовете. И форумът не е мястото, където трябва да пита, още по-малко теб!
П.П. Само искам да кажа в заключение, че съм безкрайно благодарен от време-на време да се намират хлъзгави доброжели, които информират или дезинформират (избери си ти). Особено, когато страната в спора е противоположната на твоята.![]()
Защото законите трябва да се спазват, независимо дали сме в Канада или България. А тези, които могат да ни дадат компетентен съвет са единствено и само хората, които са учили за това - юристите.
Разни бивши военни и аз сме само за ташак на потребителите на Бг-Канада.
motordjiika написа:Здравейте,имам сключен граждански брак с британски канадец през далечната 1992г. Нямаме развод.Не живеем заедно от много години.Аз живея в България без канадския си съпруг повече от 20г.,не съм регистрирала брака ни в общината в Бг. Нямам намерение и желание да се връщам в Канада.Имам питане:Възможно ли е някой да ми отговори, дали след толкова дългогодишна раздяла този брак автоматично не се анулира,не се ли счита за нищожен, и служебно да се счита законна раздялата ни?Аз не съм посещавала Канада също през този дълъг период от време. От време на време "съпругът" ми напомня,че все още сме женени,и че никога не се е развеждал с мен.Звучи ми малко заплашително.Свързах се със службата,която е издала свидетелството ни за граждански брак,но те ми казаха,че не могат да ми отговорят на такъв въпрос,или просто не искат.Моля, помогнете ми ,ако някой има компетентна информация за моя казус !
защото си прост/а и не разбираш за какво се смеемPyrelight написа:Aре, бе! Ти колко ника направи? И почна да се си се смееш сам като Мухата. Поне да беше смешно...Pavel M написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
точно така щерьо,чак сега ли го прозря
A не се чудя. Гледал си Полет над кукувиче гнездо предполагам? Taм един се смееше, друг плачеше, трети крещеше....та така! Не можеш да избягаш от кармата си, особено като ти е писано.myhata II написа: защото си прост/а и не разбираш за какво се смеем
![]()
Този човек явно не знае на кой свят се намира и че да тръгне да клеймва твои имоти в България е загубена кауза. Ако все пак той се реши на някаква подобна стъпка, тогава ти клеймвай част от пенсията му и бенефитите му.motordjiika написа:Не са ми нужни никакви издръжки, едва ли след 20 г. ще търся подобни.По-скоро се страхувам този човек да не предяви имуществени претенции към моите лични имоти в България, аз съм човекът,който има какво да губи,не той.Нямам никакво намерение да ме наследява или подобни някакви загуби да претърпя.Законът позволява да се разведа аз с него и тук в България,но за целта бракът трябва да е регистриран тук,а аз не съм правила регистрация в общината,както вече написах.
Канадец, дошъл от Англия.IRA написа:Какво значи "британски канадец" ?
Канадски канадец е който е роден в Канада от родители родени в Канада. Иначе по същата логика няма да има и български българин, а аспарухов българин, източнослявански българин и т.н.prace написа:Канадец, дошъл от Англия.IRA написа:Какво значи "британски канадец" ?..То няма канадски канадец освен, ако не е нейтив...
Абе след 5 века османско присъствие всички вече би трябвало да се пишем османски българи, ама нейсе.roumensp написа:Канадски канадец е който е роден в Канада от родители родени в Канада. Иначе по същата логика няма да има и български българин, а аспарухов българин, източнослявански българин и т.н.prace написа:Канадец, дошъл от Англия.IRA написа:Какво значи "британски канадец" ?..То няма канадски канадец освен, ако не е нейтив...
Малко повечко години са минали между Аспарух, който е нарекъл държавата България и канадския канадец, на който баба му е още жива, ама в друга държава и на друг континент и с друга националност.roumensp написа:Канадски канадец е който е роден в Канада от родители родени в Канада. Иначе по същата логика няма да има и български българин, а аспарухов българин, източнослявански българин и т.н.prace написа:Канадец, дошъл от Англия.IRA написа:Какво значи "британски канадец" ?..То няма канадски канадец освен, ако не е нейтив...
Не. Времето. Историята. Съзнанието.roumensp написа:Кой е определил колко точно трябва да са годините, ти ли ?