Kan_Tangra написа:J&V, до колкото помня, до преди някоя година вие бяхте от най-надъханите кандидат емигранти, нетърпящи 2ро мнение.
Защо не обясните в тая или другата тема на новите (надъхани) кандидат емигранти, тия 16$ на час в Квебек ядат ли се, пият ли се, сънуват ли се, как се изкарват, колко остават след данъците и за колко стигат?
Мерси предварително!

Да бяхме най-надъханите и още сме. На мен Канада ми позволи да предприема крачки, които в България не бях и помислила
да помисля да предприема, поради причини, които всички много добре знаем. И ще ти отговоря защо написах това.
Аз и моето семейство, както и много други, избрахме Канада, защото има програма за
легална имиграция и
критерии за достъп до нея. Защото все пак искам да имам малко повече сигурност и спокойствие. Изключително съм чувствителна към теми, които поставят директно въпроса за нелегално идване тук. Тази тема определено показва наличието на хора, които не отговарят на критериите, и които си мислят, че идването е нещо просто и едва ли не тука размитат за тях. Чудя се как още не се е появила тема за опцията "да се оженя за местна глупачка срещу смешно заплащане", защото съм нашенски лентяй и не не мога по друг начин. В същност имаше подобна oт някакъв, който се представяше за freelancer.

Може би така му викат на мързела. Лично познавам (добре) човек, който дори мислеше сериозно за тази възможност, още като се заговори за падане на някакви си визи. И повярвай, типът определено трябва да си седи в България.
Относно 16$ на час в Канада, от ясно по-ясно е, че младежът поставил темата, въобще не мисли да плаща данъци, така че, може и да му остават, стига да намери балъци да го приютят.
Най-лошото в цялата ситуация е, че има такива!!!
DCS-Виена-23.05.2011г.
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"